D53A2439

Boost your immune system│shots on a weekday (!)

Dette er den mest typiske årstiden mange drar på seg tett nese og sår hals, med andre ord en kjedelig forkjølelse som aldri passer. Forrige uke våknet jeg opp med tett nese og hals, og da tenkte jeg bare nei nei nei, ikke syk nå – vær så snill! Så da var det bare til å dra frem juiceren, å presse en god shot med litt krutt i for å booste immunsystemet. Jeg ble ikke verre dagene etterpå, bank i bordet for det! Ingefær, chili og sitron tar knekken på forkjølelsen.

// This is the most common time of the year to get a bad cold, and whenever it hits you it’s just never the right time. Last week I woke up with a stuffy throat and nose. I was like no no no and hurried into the kitchen to find my juicer. I made a spice shot of lemon, ginger and chili that I believe actually worked.

D53A2368-001

· Shot shot shot ·

1 fresh lemon
1/3 chili (or more if you dare)
A looot of ginger

. . .

D53A2406

.. Har du lyst til å drikke den gode miksturen som juice, kan du blande inn en god mengde kokosvann.
// .. If you prefer to drink the mixture as juice instead, just mix in a lot of yummy coconut water.

D53A2433

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “A shot a day keeps the doctor away

 • Susannecasandra
  Denne skal jeg prøve neste gang jeg holder på å bli syk. Du er så flink til å lage ting. 🙂

 • Angelia
  Sverger du fortsatt til det munnskyllevann trikset du lærte at Mormoren din ?

 • Emma
  Heii når får vi svar på spørsmålssrunden din? <3

 • Den så super digg ut, og det er alltid godt med en god juice-shot!

 • Spørs om ikke jeg må prøve meg på denne imorgen! Jeg ligger rett ut med feber og tett nese, så tar imot alt av råd som kan hjelpe 😀

 • Sarah
  Du har så fin blogg. Jeg er innom og leser den hveeer dag 🙂

 • Kristin
  Jeg skal kjøpe meg juicer snart, og da skal jeg uten tvil lage denne!

  Til noe annet. Nå går vi jo mot kaldere tider og da blir håret mitt (som sikkert alle andre sitt) statisk som fy, og frizzet står ut til alle kanter 😛 Har du noen anbefaling til produkter mot dette? Og vet du om et som er bra som er i sprayform? Det finnes jo sånne «kremer» eller «gel» som du kan ta i håret mens det er håndkletørt, men er jo i tillegg fint med en lett spray som demper frizz når håret er helt tørt og trenger en touch-up i løpet av dagen 🙂 Blir veldig takknemlig for svar 🙂 God helg!

 • Karoline
  Hvordan tilbereder du ingefæren og chillien? Har du bare alt i en juicer? 🙂

  Kommenterer sjelden, men leser bloggen din hver dag! Elsker den både slik den var før, da du var litt mer personlig, men synes også den er veldig flott slik den er nå! Blir så inspirert av deg! Ha en fin dag <3

 • J
  Hei Eirin! Takk for en veldig inspirerende blogg.
  Har brukt granolaoppskriften din mange ganger, men har lyst til å lage en julevariant i kalendergave. Har du noen gode tips til hva som kan være godt å tilsette?

  • Åh jaa! Tilsett krydre som hører julen til, det vil definitvt sette fart på julestemningen 😀 Nelliker, kanel, ingefærkrydder, pepper..

 • Hanne
  Nå ble jeg inspirert til å ta frem juice maskinen min selv 🙂

Comments are closed.