fbpx

D53A2439

Boost your immune system│shots on a weekday (!)

Dette er den mest typiske årstiden mange drar på seg tett nese og sår hals, med andre ord en kjedelig forkjølelse som aldri passer. Forrige uke våknet jeg opp med tett nese og hals, og da tenkte jeg bare nei nei nei, ikke syk nå – vær så snill! Så da var det bare til å dra frem juiceren, å presse en god shot med litt krutt i for å booste immunsystemet. Jeg ble ikke verre dagene etterpå, bank i bordet for det! Ingefær, chili og sitron tar knekken på forkjølelsen.

// This is the most common time of the year to get a bad cold, and whenever it hits you it’s just never the right time. Last week I woke up with a stuffy throat and nose. I was like no no no and hurried into the kitchen to find my juicer. I made a spice shot of lemon, ginger and chili that I believe actually worked.

D53A2368-001

· Shot shot shot ·

1 fresh lemon
1/3 chili (or more if you dare)
A looot of ginger

. . .

D53A2406

.. Har du lyst til å drikke den gode miksturen som juice, kan du blande inn en god mengde kokosvann.
// .. If you prefer to drink the mixture as juice instead, just mix in a lot of yummy coconut water.

D53A2433

16 Responses to A shot a day keeps the doctor away

  1. Denne skal jeg prøve neste gang jeg holder på å bli syk. Du er så flink til å lage ting. 🙂

  2. Jeg skal kjøpe meg juicer snart, og da skal jeg uten tvil lage denne!

    Til noe annet. Nå går vi jo mot kaldere tider og da blir håret mitt (som sikkert alle andre sitt) statisk som fy, og frizzet står ut til alle kanter 😛 Har du noen anbefaling til produkter mot dette? Og vet du om et som er bra som er i sprayform? Det finnes jo sånne “kremer” eller “gel” som du kan ta i håret mens det er håndkletørt, men er jo i tillegg fint med en lett spray som demper frizz når håret er helt tørt og trenger en touch-up i løpet av dagen 🙂 Blir veldig takknemlig for svar 🙂 God helg!

  3. Hvordan tilbereder du ingefæren og chillien? Har du bare alt i en juicer? 🙂

    Kommenterer sjelden, men leser bloggen din hver dag! Elsker den både slik den var før, da du var litt mer personlig, men synes også den er veldig flott slik den er nå! Blir så inspirert av deg! Ha en fin dag <3

  4. Hei Eirin! Takk for en veldig inspirerende blogg.
    Har brukt granolaoppskriften din mange ganger, men har lyst til å lage en julevariant i kalendergave. Har du noen gode tips til hva som kan være godt å tilsette?

Follow @ Instagram