D53A37311

D53A3809

D53A37661d

· You can download the background here if you want ·

.. I dag har jeg shinet hele kontoret i hver eneste krik, krok, skuffe og skap. Det føles alltid like forfriskende, nesten som en ny start! Og endelig har jeg fått kjøpt meg en varmeovn, så nå er det godt og varmt her. Med tanke på at hele kontoret fikk seg en liten makeover, tenkte jeg at det var på tide å skifte bakgrunn på maskinene også. Rett og slett dulle dem opp med litt ny inspirajson! Jeg brukte like så godt kollasjen jeg brukte til 10 ting jeg vil gjøre i november innlegget. Men jeg lover å lage en som har litt vinter og julestemning over seg også i løpet av måneden. Det må jo til, selvfølgelig ♥

// Today I cleaned the whole office – floor, mirrors, screens, windows, drawers.. It’s like the most refreshing feeling ever, just like a brand new start! I also bought a heater today, so now I’m ready for winter haha. It has been freezing cold the past week! Brrr… After I finished cleaning, I lightened candles and decided that my background needed a change too as a little finishing touch. I promise I will make one with more holiday and winter theme soon ♥

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “A new background

Comments are closed.