D53A3425

D53A3451  D53A3721-001

D53A3587

D53A3385

D53A3392

D53A3455

Bag: Chloé
Knit: Holzweiler
Coat: Alexander Wang
Pants: Balenciaga
Shoes: Zara

· Snuggled up in my wool blend coat ·

Denne deilige kåpen i en nydelig ullmiks, er fremdeles min favoritt. Jeg husker jeg kapret den på salget etter nyttår for snart to år siden, og jeg er så glad for det! Den er perfekt på kjølige høstdager som denne. I dag møtte jeg Emilie, Cath og Anette fra Stylista over kaffe på café, og det var et koselig lite avbrekk fra kontoret. Så fort jeg er ferdig for dagen skal jeg se å komme meg bort på kremmerhuset å kikke litt, og deretter komme meg på trening. I morges forsov jeg meg til de grader, så da ble det ingen morgenøkt på meg! Jeg hater når det skjer, for det frister alltid såå lite på ettermiddagen. Men det er vel bare til å gjennomføre! Da smaker middagen ekstra godt. Men før jeg runder av, vil jeg gjerne takke dere for de ekstra hyggelige kommentarene dere har lagt igjen til meg de siste dagene. De treffer meg rett i hjertet, det skal dere vite. Er så takknemlig for hver og en av dere som titter innom her hver dag ♥ Stor klem.

// This lovely wool blend coat is still my favorite after soon to be two years. I remember I got it on sale right after New Years in 2015, and I’m soo happy about it! It’s perfect to snuggle up in on cold fall days like this one. Today I met up with Cath, Emilie and Anette from Stylista over coffee. A lovely break from the office! As soon as I’m finished for the day, I’m gonna go to Kremmerhuset and look at Christmas decorations! It’s better to go early than late to get all the goodies.. And after that I’m heading to the gym – I overslept this morning so I didn’t get to do my morning workout as I totally prefer. I honestly can’t stand working out in the afternoon, but I’ll guess the dinner will taste better then.. Haha! Enjoy the rest of the day sweeties. Talk to you later! Xx

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Today I’m wearing

 • Susannecasandra
  Så fint antrekk 🙂 så koselig å møte noen venninner over en kaffe:)
  Kan jeg spør om du har lik til skoene å buksa ?:)

  • Ja, veldig! Skoene kjøpte jeg i Paris på Zara, vet ikke om de har de på nett. Du kan jo sjekke 🙂 Buksen kjøpte jeg for ett år siden på Vincci!

 • Caro
  Nydelig antrekk <3 Jeg har sett bilder av deg på Instagram,der du har på den lekre dunkåpen fra Fleischer Cotoure. Du har ikke tilfeldigvis en samaebeidsavtale med de i form av rabattkode? Den er jo så lekker, men dessverre litt stiv i pris. Ønsker deg en super kveld 🙂

 • Andrine
  Inspirerende og vakre Eirin som alltid! 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den fine vesken?
  Ha en fin dag videre! 🙂

 • Ingvild
  Fint outfit 🙂 Hvor i Oslo kjøpte du holzweiler genseren?

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor de hvite grytene dine er fra ?:)

 • Bell
  Så fin veske!! 🙂

 • Sanne
  Vakker som alltid! <3

  Men du, hva har skjedd med Brooklyn? Har ikke sett noe til han verken her eller på snapchat siden du fikk han 🙁

  • Som jeg har skrevet i kommentarfeltet et par ganger så har vi dessverre ikke Brooklyn lengre. Han og Billy krasjet veldig og det ble enormt mye aggresjon, noe som begynte å prege personligheten til valpen. I samråd med terapaut og oppdretter besluttet vi å handle raskt og omplassere Brooklyn til et eldre par som ønsket han mer enn noe annet, og som kunne gi han 100% oppmerksomhet. Det har vært jævlig for å si det mildt og det har vært enormt mange tårer, men han har det bedre enn noen gang nå..
  • Henriette
   Så utrolig leit! Jeg har lurt litt på det selv, men jeg har tenkt tanken at noe trist kan ha skjedd, og derfor har jeg ikke spurt i kommentarfeltet. Kan bare se for meg hvor mye det stikker i magen din hver gang noen kommenterer Brooklyn eller spør etter han. Jeg føler vi lesere må bli flinkere til å respektere bloggerens privatliv, fremfor å spekulere/stille spørsmål i hytt og pine. Jeg blir litt satt ut av enkelte spørsmål som tikker inn. Er det normalt å stille så personlige spørsmål? Går man bort til en venninne/bekjent og stiller de samme spørsmålene? Det tror jeg ikke.. Jeg husker det ble mye spekulasjoner rundt bruddet ditt sist gang, og jeg kan ikke fatte eller begripe hvorfor man skal grave sånn i noe som tydelig er et sårt tema. Akkurat som med Brooklyn nå. Når du føler deg klar for å fortelle om det, så gjør du det! Vi har ingen rett til å kreve svar uavhengig av hva det gjelder. Og dersom du ikke føler for å snakke om det i det hele tatt, så må man respektere det også. Du har bevisst valgt å være personlig på bloggen, men ikke privat, og det synes jeg er fint. Noe må man få beholde helt for seg selv også.. <3

   Utrolig synd å høre om Brooklyn, men jeg synes du gjorde det riktige. Både for Billy og for lille Brooklyn. Av og til krasjer personlighetene, og det får man dessverre ikke gjort noe med. Du får se på det positive, at han har det kjempefint der han er nå, og at han mest sannsynlig kommer til å leve et langt og lykkelig liv hos sine nye eiere. <3

   • Du har alltid noen kloke ord å komme med, Henriette. Setter så stor pris på deg som leser <3 Tusen takk for varm, god og støttende kommentar. Den gjorde godt :* Klem

 • Diana
  Heii, jeg lurte på når vi skal få svar angående det spørsmålsrunde inlegget ditt? <33

 • S
  Du er så sykt vakker!! Hvordan får du håret sånn?

 • AHhhhh alltså om jag kunde välja en person att se ut som skulle jag välja dig haha! Du är alltid så himla, himla fin!

 • Fine fine deg! Du er så inspirerende (på alle fronter), men virkelig på klesfronten! <3 Ha en nydelig torsdag, vakre deg.

 • Hanna
  Hei Eirin. Hvilken størrelse har du i Fleischer dunjakken din? 🙂

 • Susannecasandra
  Er det dette dynetrekket du vill ha ? Her kan du velge str 🙂

 • Siri
  Fine deg! :*

  Er det mulig å få navnet på gulvfargen i leiligheten din? Har såå lyst på den samme!

 • Ingerid
  Så utrolig fin veske! Skjønte av å lese kommentarene at den er fra MyTheresa, men hvordan ble det med toll osv? Og var leveringen kjapp?

 • M
  Kåpen er så fin! Hvilken størrelse har du i den? 🙂

Comments are closed.