D53A1084

W e l c o m e  N o v e m b e r

Tenk at vi er i november dere, det er nesten ikke til å tro. Neste gang jeg skal lage dette innlegget er det desember og juuul! Iiiiih.. Jeg har rett og slett sommerfugler i magen! Nå er Halloween over og vi kan endelig begynne å glede oss ordentlig til jul. Jeg nyter denne årstiden minst like mye som sommeren, rett og slett fordi den er så innmari koselig. Frostrøyk ut av munnen, varme vinterjakker, roser i kinnene, mørkere og koseligere kvelder inne, nydelige juledekorasjoner og utsillinger i butikkene.. Det er så mye! Og jeg er veldig glad jeg har denne spalten, for den minner meg på og virkelig nyte hver eneste dag ved hjelp av små mål jeg setter for meg selv. Og nettopp det er viktig i en travel hverdag. Jeg oppfordrer alle til å gjøre det! Make a list, skriv den ut, heng den på kjøleskapet eller hvor du vil, og kryss av gjennom måneden.. Men hei, visste dere at denne spalten er over ett år på bloggen nå? ♥

D53A0987

13707336_528588257337646_1305818670_n

Sunday morning-001

· 10 things I want to do in November ·

1. Som sagt så er det mange vakre og hyggelige juleutstillinger og dekorasjoner rundt omkring, spesielt i sentrum. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal ta meg tid til minst to bylørdager denne måneden, hvor jeg slipper alt jeg har i hendene, pakker meg inn i varme klær, tar med meg en venninne eller kjæresten, kjøper varm kakao og bare går rundt og kikker. Illums Bolighus i Bergen spesielt, har så utrolig fin utstilling nå. Såå mye fin julepynt også! Denne vintertiden skal alt av inntrykk tas inn, og hver dag skal nytes. Jeg nekter å la denne fine tiden fly meg forbi like fort som de andre månedene!

2. Som dere vet kastet jeg meg på et strikkeprosjekt forrige måned, og i november har jeg som mål å bli ferdig med den til 1. desember. Hva er vel hyggeligere enn å pakke seg inn i en myk og deilig genser man har strikket selv? Ikke vet jeg! Det er utfordrende må jeg si, og jeg gleder meg til å bli ferdig.

3. For nøyaktig ett år siden i denne spalten, hadde jeg på en av punktene at jeg skulle gi bort minst én julemiddag til noen som gruer seg til jul, gjennom Kirkens Bymisjon. Det oppfordrer jeg dere også til å gjøre enten HER, eller ved å sende SMS <GLEDE> til 2490, til en verdi av 80 kroner. Det rekker til to sultne mager på julaften.. ♥

4. I boden har jeg to nydelige kart over New York og Paris, men det selges rett og slett ikke rammer etter disse dimensjonene. Jeg har lenge hatt på to-do listen at jeg skal komme meg til rammemaker, og denne måneden SKAL jeg gjøre det! Jeg gleder meg til å få bildene opp på veggen..

5. Helt siden jeg fikk øye på det fineste sengetøyet fra Gant i fjor da jeg var på besøk hos besteforeldrene mine, har jeg angret på at jeg ikke kjøpte det. Materialet ser rett og slett ut som gråmelert ull (men det er flanell), og tenk så deilig det hadde vært å ha i sengen rundt vintertider, da!
(Om noen vet hvor jeg kan få tak i det, skrik ut..!)

6. I november blir det en del reising til blant annet Los Angeles og Kina (!!) i forbindelse med jobb, men jeg lovet morfaren min når jeg møtte han i Oslo at jeg skulle få til å komme ned en helg til dem før vi alle reiser bort til statene i julen. Derfor har jeg selvfølgelig et mål om å få til det, og slik det ser ut nå blir det nok allerede til helgen ♥ Jeg virkelig elsker å dra ned til dem. Vi har det alltid like kjekt sammen!

7. Jeg tilbringer mye tid på kontoret, og denne måneden har jeg bestemt meg for at jeg skal gi det en liten makeover og en real shinings. Det er jo så mye potensiale med det hvite gulvet og de hvite veggene! Jeg vil pynte opp med nye planter, kjøpe stearinlys til vinterstider, og faktisk en liten varmeovn for det er biiitende kaldt der nå. Jeg satt nærmest og hakket tenner der i går, med ullskjerf rundt meg. Haha!

8. Jeg er veldig glad i havregrøt, og siden det snart er jul skal jeg prøve meg på å lage pepperkakegrøt. Mmm! Blir den vellykket skal jeg selvfølgelig dele oppskrift med dere. Det kan jo ikke bli annet enn godt!

9. Det er fryktelig lenge siden jeg har gitt spotifylistene mine en detox. Jeg har en til kontoret, en til trening, en til hverdags og selvfølgelig en til jul. Jeg MÅ sette meg ned å gå gjennom alle sammen en dag, og ikke minst legge inn nye, stemningsfylte låter. Også til trening, for nå er jeg virkelig i støtet om dagen og da er musikk superviktig! Jeg gleder meg også veldig til å høre på julesanger igjen.. Men det får vente til desember!

10. Jeg så på Instagram i går at Kremmerhuset hadde fått inn de fineste krusene, og jeg MÅ innom dem å kjøpe meg en eller to i løpet av uken. Jeg har jo omtrent bare hvite enkle, og koselige krus er noe jeg aldri får nok av! Spesielt viktig nå som det blir så mye chai latte på kveldene.. ♥

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i november

 • Susannecasandra
  Her var det kjempe mange bra punkter 🙂 jeg har også begynt å strikke genser å er snart ferdig 🙂
  Du må ha en kjempe fin dag <3

 • Lisbeth Bach
  Soveromsbutikken.no har flere sengetrekk fra Gant! Både i egyptisk bomull og flanell 🙂

 • Natalia
  Det var ikke dette sengetøyet fra Gant du mente? Har selv hatt et halvt øye på det en liten stund, og det høres ut som om den passer til beskrivelsen din i punkt nr. 5 🙂

  http://no.gant.com/interiør-dyner/grå-melert-enkeltdyne-i-flanell/2587

 • hanna
  Vet ikke om dette er det du snakker om? Men ser hvertfall superdeilig ut? https://www.komplett.no/product/898266/hjem-fritid/interioer/sengetoey/gant-flannel-melange-dynetrekk-140×200

 • Kristin
  Hei hei. Jeg har et litt random spm, og fordi jeg ikke ville spamme e-posten din så tenkte jeg at det kanskje er best å spørre her.
  Jeg har en instagram konto som nå nærmer seg 60k følgere og jeg får ganske mange forespørsler m tanke på sponsing osv. Og jeg er rett og slett litt lost ? Sånn m tanke på skatt osv.(skatte etaten har typ de mest forvirrende info sidene). Jeg lurte egentlig på hvordan du gjorde det i starten, og om du har noen tips/info/ things you wish you knew i forhold til sponsing osv. ? Anyhow, vet du er super busy, og forstår godt om du ikke vil dele alt. Men tenkte jeg hvertfall kunne spørre ? Håper du har en fin dag ?

  • Hei Kristin! Først og fremst så forstår jeg at det er forvirrende, jeg synes det var helt grusomt i starten. Men når man kommer inn i det går det ganske greit 🙂 Når du får forespørsler om samarbeid må du først og fremst prise deg inn til en gunstig pris som du faktisk er verdt. 60k er jo mange følgere, så her har du en stor markedsverdi! Alt av inntekt ville jeg latt gå inn på en egen konto du har i banken for bedre oversikt. Inntektene må nemlig oppgis og skattes av naturligvis 🙂 Får du ting sponset uten betaling så må du også betale skatt av det disse tingene er verdt. Da er det greit å føre en liste over det du eventuelt mottar, og verdi. Håper det hjalp deg litt! Klem <3

 • Åh, november er virkelig en koselig måned! Elsker at det begynner å nærme seg jul, og som du sier, juleutstillingene er fantastiske. Og hvis du skal innom Kremmerhuset anbefaler jeg deg å ta en titt på kanelhusene vi har i samme slengen. Får ordentlig julestemning bare av lukten!

  Er det forresten dette sengetøyet du snakker om? https://www.komplett.no/product/898266/hjem-fritid/interioer/sengetoey/gant-flannel-melange-dynetrekk-140×200 Det er jo såå deilig, og spesielt nå om vinteren. <3

  • Åh, kanelhus <3 <3 Det må jeg sjekke ut! Får ta turen etter jobb i dag tenker jeg 😀 Takk! Jeg må ha sengetøyet i 200x220 siden jeg har dobbeldyne :/ Men setter stor pris på at du prøver å hjelpe!! Klem

 • Masse fine punkter! En ting jeg vil gjøre i november er å lese fler bøker 🙂

  Et lite spørsmål; vet du hva fonten på overskriftene dine heter? 🙂

 • Margrete
  Skal du pynte til jul i år? Eller dropper du det siden du skal være i utlandet hele julen? Jeg så på snapchat at du var og så på kunstige juletrær, og lurte på om du kjøpte et av dem, og i så fall hvor høyt det var? 🙂 Du er veldig heldig som skal feire jul i New York 🙂 Det må være litt av en opplevelse! Gleder meg til å se kartene over New York og Paris. Har du kjøpt de på nettet kan du jo kanskje høre med nettbutikken for tips?

  • Jeg skal pynte litt 😀 Jeg kjøpte ingen der og da, men jeg planlegger å kjøpe før jul og sette det opp til tross for at vi feirer i New York <3 Vi er jo hjemme til 22. desember så litt pynt må det bli 😀 Jeg har snakket med dem jeg kjøpte det av og de sendte ikke rammer fra sverige til Norge, men jeg fikser det hos rammemakeren her i Bergen :* Klem

 • Camilla
  Hei 🙂 Mange fine punkter og fantastisk fin tid på året 🙂 Såå mye kos!! Men jeg bare lurte på om hvor den andee valpen din er?:) Ser bare bilder her av Billy og på Snapchat, håper alt står bra til med alle 3:)

 • Sofie
  Når skal du svare på spørsmål fra spørsmålsrunden du hadde for lengst ? 🙂
  ha en fin dag<3

 • Hanne
  Hei Eirin!
  Jeg vet dette er en fast spalte på bloggen din, men jeg syntes det har vært ganske mye opptelling i det siste. 10 å gjøre i jul, 5 ting å gjøre før leggetid, 14 ting i want to do more, for å nevne noen. Hadde vært kjekt med litt mer variasjon i innleggene 🙂
  God klem!

  • Hei Hanne! Utifra tilbakemeldinger og statistikk er dette faktisk noen av de mest populære innleggene. Jeg liker også godt å skrive dem og det er det bloggen handler om for meg – ting jeg oppriktig har lyst til å skrive om.. <3 Men setter absolutt pris på tilbakemeldingen din. God klem tilbake :*

 • Julie
  Den rosa kåpen er helt fantastisk fin!!! Hvor er den fra, og er det lenge siden du kjøpte den?

 • Ellen
  Elsker disse innleggene Eirin! Du er så utrolig inspirerende <33

 • Å så mange fine punkter! Jeg har også bestemt meg for virkelig å nyte førjul og juletiden for fullt i år!
  Et lite random spørsmål! Hvor er den sofaen du har på kontoret ifra? og eventuelt navnet på den? <3

 • Benedicte
  Jeg bare ELSKER denne spalten! Tusen takk for et fint innlegg <3

 • Henriette
  Du har en helt fantastisk bra blogg, du er også den eneste bloggeren jeg er innon flere ganger daglig 🙂 Syntes det er helt fantastisk at du har fått deg en kjæreste og jeg å sikkert mange andre er vel veldig nysgjerrig på hvem den heldige er :)hehe
  Men skjønner selvfølgelig at du vil holde noe privat fra bloggen naturligvis <3 Men uansett, elsker stilen din og hva du blogger om 🙂 Stor klem

  • Det er veldig koselig med kjæreste, så koselig at jeg ønsker å holde det litt mellom oss to <3 Tusen takk for nydelig tilbakemelding 😀 Klem tilbake!

 • Kristine
  Elsker bloggen din! Men da jeg leste det første punktet; har du fått deg kjæreste? I så fall- GRATULERER! Veldig koselig 🙂

Comments are closed.