D53A3054

D53A3085

.. All I want for Christmas is more time in a day

Jeg tipper jeg ikke er alene om å ønske flere timer i døgnet. Jeg kunne nok stått opp enda tidligere, men da blurrer jeg ut de 8 gylne timene på puten og det er heller ikke bra. Men så kunne jeg jo lagt meg tidligere, men da mister jeg jo kvelden igjen? Det er morsomt med det, men jeg kjenner jo eldre jeg blir jo mer kamp mot tidsklemmen blir det! Dagene flyr før jeg rekker å blunke, og jeg skulle så gjerne rukket over alt jeg har lyst til. Jeg aner ikke hvor jeg vil med dette skribleriet, men noen ganger er det fint å skrive uten og tenke – bare lufte tankene litt. Mandagen har vært produktiv og jeg har til og med fått trent og dusjet på morgenkvisten og drukket kaffe med Cath. Men to-do listen min er likevel miiilelang og mailen min er overfylt til randen. Oups! Puuuste med magen.

// I bet I’m not the only one wanting more hours in the day. I guess I could wake up earlier in the morning but then I’ll loose the 8 golden hours of sleep. And yes I could probably go to bed earlier but then I’ll loose the evening at home after work. Haha, life’s hard… I can feel the time battle getting harder and harder the older I get. I really don’t know why I’m writing this to be honest, but sometimes it’s nice to write without thinking twice. Anyway, my Monday has been quite productive. I managed to do my morning workout, shower and drink coffee with Cath before work. Cheers to that! With coffee again cuz it’s Monday..

D53A2962

D53A3113-001

D53A3074

...

Akkurat nå sitter jeg på kontoret, og jeg har ingen planer om å gå før i kveld til tross for at det er Halloween. Det blir ikke noe feiring på meg i år, men jeg fikk nå kuttet til et gresskar i går kveld til tross for at resultatet ble skremmende dårlig. Haha! Når min bedre halvdel kom hjem var jeg så stolt av verket jeg hadde risset inn «Boo!» på, men han var rask med å foreslå at vi skulle kjøpe inn et nytt gresskar og lage fjes på det istedenfor… Til pises med hele gresskaret.

// Right now I’m at the office working through my list and I’m definitely working overtime tonight. In other words, no Halloween celebration for me! Still I got to carve a pumpkin last night for the first time, and the result was scary bad. When my boyfriend came home I was a little bit proud, but as soon as he suggested that we should go and buy a new one and make a face on it I got the point. It was basically a hot mess haha. Screw the whole pumpkin..

D53A3106

D53A3101

Do you have any plans for Halloween?

Previous Post
Next Post

66 thoughts on “More hours in a day please

 • Kristina
  Åh, nydelig genser, altså. Er det den fra Holzweiler? Hva er prisen for den? Må sjekke ut Høyer 🙂 Går alt bra med Brooklyn? Føler vi ikke har fått sett mer av denne lille søte tassen, men bare Billy? Håper alt står bra til med begge hundene!

 • Åsa
  Uff, mandager kan være et litt brått møte med virkeligheten igjen.. Heier på deg! Vil bare si takk for hærlig inspirasjon fra bloggen din! Spesielt på matfronten, nå gleder jeg meg til å prøve dine scones ikveld 🙂 Det er ikke lett å fordele timene i hverdagen, men det er kanskje en grunn til at det ikke er f.eks. 30 timer i døgnet..det hadde jo vært litt mye hvis man fortsatt skal sove 8 timer pr natt 😉 Håper mandagen blir bedre, og at du får en fin kveld!

 • Bell
  Skulle gjeerne hatt 27-28 timer i døgnet istedenfor 24 😉 Tenker du at sosiale medier er en tidstyv som er der uten at du tenker noe særlig over det? Sjekke snapchat, legge ut på snapchat, sjekke instagram, legge ut på instagram, facebook, pinterest og/eller andre nettsider? Jeg tenker ihvertfall det – og jeg tror at jeg bruker minimum en hel klokketime på snap/insta/face per dag. Leste en undersøkelse hvor dagens unge bruker i gjennomsnitt 4 hele timer på dette hver dag. Nå snakker jeg bare for meg selv, men troooor at den kan gjelde for mange andre også; Sosiale medier-timene kunne gått til andre og viktigere ting på to-do listen 🙂

 • Therese
  Så fine øredobber? ? Hvor er de kjøpt? Lenge siden?

 • Susannecasandra
  Såå fine bilder 🙂 er enig med deg at det skulle vært flere timer i døgnet 🙂 Åssen bukse å jakke har du på deg ?:)

 • Kristine
  Du er utrolig vakker! Også i nydelig antrekk 🙂 Hvor er skinnbuksene dine fra? Klem.

 • Martine K. Akselsen
  Hei søte du og god mandag (og halloween) til deg 🙂 Kommenterer sjeldent men har lest bloggen din i minst 4 år og er stor fan av deg! Stå på videre, du inspirerer mange <3

  Forresten, hvor er den andre hunden din? 😮 Kjente jeg ble bekymret da jeg så bare Billy på snap..

 • Anja
  Forstår virkelig hva du mener, kjenner behovet for fler timer veldig ofte selv!
  Jeg har tidligere lagt igjen en kommentar angående fler oppdateringer om Brooklyn, men den så aldri ut til å bli godkjent. Det er ikke meningen å være ufin på noen som helst måte, men det virker veldig som at du ikke har Brooklyn lengre og prøver å skjule det for oss lesere. Det begynner å bli veldig rart når det bare er Billy som vises på blogg/snap/insta uten at du nevner noe om den nye valpen, og flere og flere lurer nok på hvor det blir av han. Personlig mener jeg at du burde være mer ærlig på bloggen i stedet for å vifte unna «sannheten», om det i det hele tatt stemmer. Om det er sånn at du fortsatt har Brooklyn og han er frisk og rask, ønsker jeg som mange andre oppdateringer om hvordan det går 🙂 Lykke til med resten av arbeidsdagen!

  • Dessverre så gikk ikke Brooklyn og Billy noe godt sammen, og det gikk utover begge hundene. Istedenfor å være egoistisk ble Brooklyn omplassert til et eldre ektepar som kunne gi han masse kos, oppmerksomhet og et godt hjem. Jeg har vært helt knust og lagt paddeflat på gulvet og grått i flere dager, og har derfor ikke klart å besvare noen om dette akkurat nå. Hver gang dere kommentere ‘Brooklyn’ stikker det langt inn i hjertet mitt. Jeg hadde tenkt å vente med og fortelle det ordentlig til videoen med spørsmålsrunden da det er mye enklere enn i tekstform, men siden det er så vanvittig med spørsmål hver eneste dag og ingen som tar noen hint, så skal dere heller få vite det på denne måten. Det handler ikke om å ‘vifte unna sannheten’. Det handler om at jeg har hatt det forferdelig vondt, og jeg har ikke engang klart tanken uten å brase ut i gråt. Men nå vet dere det. <3

  • Anja
   Så utrolig leit å høre, Eirin. Som sagt var det ikke meningen å være ufin, og jeg forstår virkelig at det gjør vondt for deg med alle spørsmålene våre. Jeg tror problemet for oss lesere var at vi ikke så noen endring i «fasaden» du fremstiller i sosiale medier, og derfor har vi kanskje vært for nysgjerrige og hensynsløse. Valpen forsvann ut av bildet mens livet ditt så ut til å fortsette i det som blir fremstilt som «normalt» via bloggen. Da blir det kanskje vanskelig for oss å innse at det finnes mer enn det bloggen fremstiller, selv om at dette burde være en selvklarhet for oss, og vi tar mindre hensyn til ditt privatliv ettersom det fremstilles så lite. Jeg beklager igjen, neste gang skal jeg tenke meg om en ekstra gang før jeg begynner å snoke. Jeg håper også at du ikke får stygge kommentarer for valget du gjorde, for jeg er helt sikker på at det ble gjort etter mye vurdering og med begge hundenes beste i åtanke! Jeg er ihvertfall sikker på at du handlet utifra det situasjonen krevde av deg <3 Stor klem! Håper hundemammahjertet ditt leger snart!

   • Du har ikke vært ufin, Anja <3 Jeg skjønner nysgjerrigheten. Jeg prøvde å blogge som normalt til jeg hadde klart å få situasjonen på avtsand selv fordi det rett og slett var for vondt og i det hele tatt nevne navnet hans. Jeg ville så gjerne ta det på video. Men han har det fantastisk nå, og det er det beste for han som er det beste for oss. Klem <3

  • T
   Så trist å høre at det ikke funket mellom Billy og Brooklyn.

   Men unnskyld meg, «ingen som tar et hint»? Joa – du kan jo vri det slik, men det er jo trofaste lesere som interesserer seg for deg og ditt liv og er innom bloggen din hver eneste dag og leser. Det er jo litt vanskelig å ikke være nysgjerrig, når den ene hunden din blir 100 % fraværenede på bloggen, og du bevisst velger å ikke svare på noen kommentarer der lesere spør hvor Brooklyn er. Du kunne jo ha drept denne nysgjerrigheten vår med å skrive én setning nederst i et innlegg, der du forklarer ar Brooklyn har blitt omplassert pga. forholdet mellom han og Billy og at du skal forklare nærmere når du er klar/vil ikke skrive noe mer om det.

   Og jeg får helt vondt i hjertet av å tenke på hvor jævlig den avgjørelsen må ha vært! Men jeg kunne ønske du kunne delt de dårligere dagene med oss! Jeg hadde elsket å lest om det óg…

   Jeg heier på deg Eirín, og er fast leser! Men dette med personlige innlegg er noe jeg savner.. ❤️

   • Vi har alle ulike måter å takle ting på. Det kan komme så mange hvis, om og men som bare det – men det er som det er. Nettopp derfor ville jeg forklare det på video. Takk <3

 • Sonja
  Hei, hvor er leppestiften din fra? Utrolig fin!
  Ha en fin kveld videre:)

 • Yngvil
  Du er så fiiin!! hvor er skoene fra? <3 klem!

 • Marie D.
  Åh, det siste bilde av deg var jo bare helt nydelig!

 • maria
  har du fått deg kjæreste? så koselig hvis det! <3

 • Erika
  Hei skjønne!
  Jeg har et spørsmål som er litt utenfor innlegget. Har sett at du har det «loop stand» bordet fra Hay, er du fornøyd med det? Vurderer å kjøpe det samme spisebordet men synes det er vanskelig å finne gode bilder og informasjon på nett. Hadde vært fint å høre din erfaring.
  God halloween 🙂

 • Vårild
  Heia! I dag står fordypningsemne og trening på agendaen. Skulle veldig gjerne hatt flere timer jeg også, men jaja. Utrolig trist å høre om Brooklyn, håper du føler deg bedre snart!
  – Klem fra Vårild

 • tina
  Dette er det mest latterligste jeg har hørt på lenge.
  Hva med de som I skrivende stund sitter med en masteroppgave som må sitte på skolen I 12-14 timer?
  Eller de med en jobb som må slite på kontoret, eller i en klesbutikk langt over lovelige tidsrammer?
  Du kaller deg selv «travel» men i mine øyne ser det ut som du har all tid i verden til å gjøre akkurat det du har lyst til. Jeg er enig om at en blogg kan kalles jobb, men kanskje du skal spørre deg selv om hva førsteprioritetene dine er før du klager over at døgnet har for få timer.
  Det handler om prioriteringer.. Kanskje det er der du må stramme inn?

  • Jeg har både vært student og hatt haugevis med eksamener x-antall ganger, jeg har jobbet i klesbutikk fast i to år, jeg har flippet burgere i fastfood sjappe fra jeg var 16.. Jeg har vært innom alle situasjonene du beskriver, og til tross for det har jeg aldri vært mer travel enn jeg er nå med x-antall prosjekter i ermet. Jeg er min egen sjef, og jeg leker ikke butikk. Jeg skaper min egen arbeidsplass, og det er så mye mer enn en blogg som viser 30% av livet mitt. Alvorlig talt, bruk hodet og senk pekefingeren. Du sier det ser ut til at jeg har all verdens tid til ‘å gjøre det jeg vil’, og det er delvis riktig. Nettopp fordi jeg har jobbet ræven av meg for å kunne gjøre det.

 • Så trist med lille Brooklyn. Men som du sier; han har det nok helt topp hos nye omsorgsfulle eiere 🙂 Det kommer til å gå bra til slutt.

 • Uff, så utrolig vondt og trist å høre at han måtte omplasseres. Føler virkelig med deg, aner ikke hva jeg skulle gjort om en av hundene mine ble tatt fra meg.. Har ikke lest kommentarene på noen av de andre innleggene dine, så har desverre ikke fått med meg at det har tikket inn masse spørsmål om dette. Beklager så mye, sender deg en stor klem med ønske om en fantastisk uke<3

 • Lisa
  Syntes bloggen din er så fin og inspirerende. Er ikke bare bare å få to hunder til å gå sammen, så forstår det valget godt.
  Har et spørsmål: har du og kjæresten flyttet inn sammen? Blir så nyskjerring når du skriver at «han kom hjem» 🙂

 • Thea
  Bor kjæresten din sammen med deg siden du skriver at han «kom hjem»? 🙂 Trist å høre om valpen, vet hvor mye hunder kan bety. Mistet selv den yngste av mine to hunder som vi har hatt i 7 år for en liten måned siden. Men som du sier så har han det best nå, og det er jo det viktigste! Klem

 • Dumt at Billy og Brooklyn ikke passet sammen.

  Angående sosiale medier, mobiler og alt annet av tech. Jeg ser på det som en mulighet vi har i dag som vi ikke hadde før i tiden. Man velger selv hva man vil bruke tid på.

  Jeg er enig med deg Eirin du har ikke kommet der du er i dag uten og ha jobbet hardt og målrettet for det. Er mye mer bak en blogg enn hva noen tror. Keep up the good work ?

  Jeg tilbringte Halloween på jobb ?
  Er kontorpulten fra IKEA?

 • Kine
  Enig med en annen her. Du børster bort sannheten. Dårlig egenskap. Er du ikke til å stole på lenger ?

  • Nei, jeg er nok ikke til å stole på lengre fordi jeg velger å vente med og fortelle at jeg har omplassert hunden min, fordi det gjør for vondt. Du har helt rett :/

 • Kjersti
  Så trist med Brooklyn, men så utrolig flink du er som klarer å ta et så vanskelig valg <3 Det kan ikke være lett, spesielt ikke når det kommer så mange pekefingre så fort du ikke svarer med én gang. Har selv vært nysgjerrig, men har tenkt at så fort du er klar for det, så forteller du det. SÅ bra at du setter velværet til hundene først.
  Jeg kjenner meg forresten SÅ godt igjen i innlegget. Og drit i alle som ikke forstår hvor jævlig hardt (pardon my french) det er å bygge sin egen arbeidsplass og starte for seg selv. Hadde det vært så himla lett, hadde jo alle gjort det 😉 Jobber med akkurat det selv nå, og det er søren ikke lett! Det er SÅ tydelig at du jobber hardt, ikke bare når bloggen stadig nye høyder, men du har jo mye annet spennende på gang også. Dessverre har folk lett for å tro at de kjenner deg like godt som en nær venn bare fordi vi får et lite innblikk i kanskje 20% av livet ditt på bloggen. Heia deg Eirín, du er knallflink og fortjener alt godt <3 "Heia meg selv, og fuck janteloven!" som det står så fint i boken din 🙂

 • Mathea
  Jeg er så enig! Spesielt nå som det er to uker til min første eksamen… Hvor ble tiden av?!
  Apropos tid, så lurte jeg på om du ikke kan ha et «Dagen min – minutt for minutt» innlegg (a lá f.eks Annais)? Hvor du skriver ned klokkeslett og hva du gjør, i tillegg til å ta bilder, i løpet av en spesifikk dag. Det tror jeg kunne vært gøy å lese 🙂

 • Mathea
  Jeg leste akkurat om omplasseringen, stakkar deg Eirín! Ikke for å få innlegget til å bare handle om det nå, men det er noe jeg har tenkt på som jeg gjerne vil kommentere. Først og fremst har jeg stor forståelse for at du ikke har nevnt noe om situasjonen. Det er enkelte som mener at du ikke er så personlig i det du deler, og at det er noe de savner. Jeg skjønner at folk ønsker å få vite hva som skjer i livet ditt, men noen ganger slår det meg at folk kan være litt respektløse (ikke nødvendigvis de som har kommentert dette innlegget). Ja, på en side er blogg et mer personlig medium enn eksempelvis et magasin, ettersom det er du alene som privatperson (nå etterhvert også offentlig) som skriver og velger innholdet, med utgangspunkt i dine opplevelser og tanker. Men jeg syns likevel ikke at man kan forvente at du skal dele private hendelser, uansett hva de er. Ingen av oss har _rett_ til å få vite hva som skjedde med hunden din, selv om du har skrevet om ham tidligere. På samme måte som med bruddet mellom Jørgen og deg. Da var det ingen andre som egentlig hadde noe med det å gjøre, selv om du hadde skrevet masse om ham på bloggen. I mine øyne var det hensynsfullt av deg å fortelle hva som skjedde med Brooklyn, på tross av at du ikke følte deg klar for det selv. Men likevel er det et hensyn du ikke burde være nødt til å ta! Det var ikke meningen å skrive en hel avhandling her, så poenget mitt er: folk er forståelig nok nysgjerrige, men det er ditt privatliv og din blogg – du bestemmer hva du vil og ikke vil dele. Vi som leser bloggen din gjør det fordi vi vil, ikke fordi vi må. Du skylder oss ikke en verdens ting. Ikke glem det <3

  • Tusen millioner takk for denne kommentaren. Du er virkelig god, og jeg er så glad du ser det fra det perspektivet. Fin kommentar å våkne til. Made my day <3 Stor klem, Mathea!

 • Beate
  Så trist med Brooklyn 🙁

  Hvor er ringene dine fra?

 • Therese
  Ingen inspirerer meg så mye som det du gjør! Fortsett med den gode jobben du gjør, jeg heier på deg! Og utrolig trist å lese om det med Brooklyn… Må ha vært et utrolig tøft valg for deg å ta, men samtidig riktig. Sender deg alle gode tanker <3

 • Kjenner jeg blir litt oppgitt over noen av kommentarene du får over her. Jeg forstår godt at man kan være nysgjerrige, spesielt siden vi ikke har sett noe til Brooklyn, men vi kan jo også vise respekt ovenfor privatlivet ditt. Jeg klarer fint å vente med å få svar til tiden er inne for det (eller å faktisk ikke få noe svar) – for dette er ikke noe som vi i grunn har noe med å gjøre uansett fra eller til. Det er ditt liv, og det er din rett til å bestemme hva og eventuelt når noe skal formidles. Jeg synes du gjør en fantastisk jobb, det skal du virkelig vite. Du inspirerer og deler ting, både gode og dårlige, og det holder i massevis for meg. Jeg vet du legger en stor lidenskap igjen her inne på bloggen, og det er virkelig fantastisk. Jeg vet selv hvor mye en blogg krever, enda jeg bare er en amatør i forhold. Jeg studerer, jobber og blogger, og det er lange dager og jeg føler ikke alltid at ting går opp. Sånn er det vell for de fleste, uansett hva de jobber med.. Nå ble denne kommentaren rimelig lang, men jeg vil bare si at jeg heier på deg, og synes du gjør en fantastisk jobb. Jeg er også lei meg for avgjørelsen du måtte ta angående Brooklyn, men noen ganger fungerer det bare ikke – dessverre. Håper hunde-hjertet leges fort! Stor klem

  • Tusen takk for forståelsen Charlotte, og ikke minst for at du ser hvor mye arbeid jeg legger ned i bloggen. Hadde bare alle vært like bra som du <3 Stor klem

 • silje
  Må bare legge til noe av det de andre har sagt her oppe også, du skylder oss ikke en verdens ting!! <3 De som ikke vil lese bloggen din, de kan stoppe å lese den. Vi som elsker den, vi forstår alt og skal respektere det du vil og ikke vil dele. Så enkelt er det, og så vanskelig viser det seg at det er for noen. Driit i de og fokuser på at du og dine kjære har det bra! Stooor klem

 • Sandy
  Nå må jeg bare legge igjen en kommentar og en klem til deg. Det er så tøft, alt du får til. At du har bygget opp noe selv, står for det du tror på og svarer de som må skrive negative kommentarer. Jeg heier på deg! <3

 • E
  Sender mange klemmer til deg <3 Så utrolig trist! Og jeg blir så oppgitt og provosert av å lese visse kommentarer her, det er rett og slett noen som ikke eier forståelse (eller respekt for den del) for andre mennekser. Jeg synes alt du gjør er så BRA og beundringsverdig, og du gjennomfører alt med glans! Stå på videre og fortsett å være deg selv – vi liker deg akkurat sånn du er <3

  • Tusen tusen takk. Jeg setter så enormt stor pris på sånne snille jenter som deg. Det betyr så mye for meg å høre det! Mange klemmer i retur <3

 • Ane
  Hei lurer på hvordan du holder den fine brunfargen din? Tar du sol eller spraytan? Hvor ofte i såfall? Eller bruker du noen selvbrunings produkter? 🙂

 • I
  Hvor er de fine (burgunder velvet?) skoene dine fra? 🙂

 • Sibelle
  Hei fine deg!!
  Hvilken str. har du i Holzweiler genseren din?

  God lørdag 🙂 <3

Comments are closed.