img_9201

Jeg vet ikke om dere alle har fått det med dere, men jeg skal altså for første gang ferie både jul og nyttår i New York. Iiiih, I know! Det er helt surrealistisk å tenke på, og det kribler i hele kroppen. Hele familien min (mormor, morfar, søster, mor og stefar) + kjæresten og jeg reiser ned i 10 dager fra 22. desember til 1. januar. Vi fant rett og slett ut at det er hyggeligere å bruke penger på en reise, enn julegaver til hverandre. Det blir rett og slett en eneste stor fellesgave til oss alle! I den anledning tenkte jeg å skrible ned 7 ting jeg gleder meg ekstra mye til å gjøre i favorittbyen min.. Det er bare 8 uker til avreise tenk!

// I don’t know if you know that I’m heading to New York for Christmas and New Years, but I am! I’m going with the whole family and my boyfriend, and we’re staying 10 days from December 22 till 1st of January. We decided that we should all spend money on a big family trip, rather then a bunch of Christmas presents for eachother. I’m looking forward to just being there with everyone and celebrating, but I’m also really excited for this too..

D53A4287

· 7 things I want to do in NYC
for Christmas and New Years ·

See a Christmas show at Radio City Hall
Go for a stroll down 5th Ave and drink Chai Latte
Go ice skating in Central Park with the whole family
Watch dazzling lights at Times Square on New Years
Check out all the beautiful Christmas decorations
Buy myself a little treasure from Tiffany’s
Watch a bunch of Christmas movies

img_9198

...

Det er noe helt spesielt med New York rundt juletider som får meg til å føle meg som et lite barn igjen. Jeg husker da jeg var der i desember i fjor alene like før jul. New York Plaza tok meg rett tilbake til ‘Hjemme Alene’ filmene, det luktet krydder av ingefær og nelliker på alle cafeer, frelsesarmeen ristet på bjeller, danset og lagde stemning, øverste floor på Macy’s var fullt av dekorerte juletrær og pynt, folk bærte på fulle shoppingposer med julepresanger.. Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen og dele vår jul i drømmebyen! Det blir litt rart også, men veldig spennende og nytt. Hvor feirer dere jul i år? ♥

// There’s something quite uniqe with New York in the Holidays that makes me feel like a little child again. I remember when I was there last December by myself.. The New York Plaza took me right back emotionally to all the cozy ‘home alone’ movies, it smelled like Christmas and spice at all the cafés, The salvation army where shaking they’re bells and dancing in the streets spreading joy, and there were beautiful decorations everywhere. I can’t wait to take you with me to New York and show you everything! It’s gonna be kind of weird not being home, but I’m totally excited. It’s gonna be a brad new experience!

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “7 things I want to do in NYC for Christmas and New Years

 • Christine
  Åå! Så heldig! Kan jeg spørre om en ting.. Hva gjør du med billy og brooklyn når du reiser vekk så lenge? Har selv en voksen hund og en valp og lurer veldig på hva jeg skal gjøre når hele familien reiser..

 • Susannecasandra
  Såå gøy å feire jul i en Anna by 🙂 kan tenke meg at dere får en kjempe fin jul der nede 🙂 i år skal jeg feire jul hos kjæresten sin familie 🙂

 • Emilie
  Så utrolig koselig det høres ut, skjønner at du gleder deg til det! Jeg skal også feire i utlandet i år med familien + kjæresten. Vi skal til Sri Lanka:)

 • Sandra
  Åå, så utrolig hyggelig! Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? Med tanke på at dere skal feire jul sammen og sånt!

 • Elin
  Så heldig! 😀

  Kjempefint at dere heller bruker pengene på fellesopplevelse :)) Samboeren og meg har også valgt å reise sammen til utlandet i jula, enn å kjøpe julegaver!

  Fin investering syntes jeg! 😀

 • Herregud, det hørtes helt magisk ut! Får stjerner i øynene…

 • Karoline
  Føler jeg følger fast med på bloggen din, men at du har fått kjærest har gått meg hus forbi! Gratulerer 🙂

 • Marte
  Blir sikkert heeelt fantastisk 🙂
  Tenker du å dra med noen av de norske tradisjonene (feks. Askepott og julestrømpe) selv om dere er i NYC? Og hvordan skal dere bo? Blir gøy å følge med!

 • Mathilde
  Hei! Jeg virkelig ELSKER bildene dine, de er å fantastisk fine. Kunne du ikke laget et innlegg med noen fototips, hva du liker å gjøre og dine erfaringer med objektiv og kamerahus? <3

 • Victoria
  Hei! Hvordan er ditt forhold til kropp og kosthold? 🙂 Kan du unne deg å «skeie» ut eller holder du deg kun til sunne måltider? Hva innebærer deg eventuelt for deg å spise litt ekstra, er det liksom en liten sjokolade eller kan det være mer? Og spiser du mindre dagene etter eventuelt? 🙂

 • Ida
  Jeg skal til New York i begynnelsen av desember. Det blir julestemning deluxe.

 • Marie
  Skal faktisk feire jul i New York jeg også 🙂

 • Anita
  Så utrolig koselig, kreativ julegave. Når kommer forresten svar på spørsmålsrunden?

 • Det høres helt magisk ut! Jeg kommer til å savne norsk jul i år da jeg har flyttet til Brasil nå, men det blir sikkert veldig bra her også. Det blir jo det man gjør det til 🙂

 • Maria
  Kan du væær så snill dele oppskriften på søtpotetbrowniesen fra snap?

 • Hanna
  Hei Eirin! Jeg lurte på om du har skrevet noe om proteintilskudd på bloggen din før? Jeg har vurdert å gå til innkjøp av proteinpulver, og lurte litt på hva dine erfaringer er. Stå på, du er flink!

 • Elisabeth L
  Åhh! Føler julestemning i hele meg når jeg leser dette, skjønner godt at du gleder deg! Gleder meg til den dagen jeg får oppleve New York <3 leser bloggen din daglig men tror jeg har klart å overse at du har fått deg kjæreste, hihi, men gratulerer så mye! Må være kjempe romantisk og koselig med både kjæreste og familie til jul og nyttår <3

 • Mathea
  Åå så heldig du er! Var i NY like etter jul i fjor og selv da fikk jeg masse julestemning! En venninne og jeg feiret nyttår der, men hvis jeg var dere ville jeg ikke prøvd å komme meg til Times Square engang… Folk flokker til allerede fra rundt kl 15, og må stå der fram til kl 24 uten å kunne gå på do eller kjøpe mat (og store sekker/vesker er ikke tillatt). Men samtidig som ballen faller, skyter de opp fantastisk fyrverkeri i Central Park som varer i et kvarter! Så hvis dere skal være ute på nyttårsaften ville jeg heller gått der ☺️

 • Sonja
  Hei eirin, Jeg lurte på hvilke produkter du bruker i håret ditt? ser alltid fantastisk ut!! 😀

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor de hvite grytene dine er fra ?:)

 • Ååå, så herlig! Håper jeg kan gjøre det samme, om ikke så altfor lenge! Det ville virkelig vært a dream come true <3 Gleder meg til å følge med på reisen! Stor klem

 • Så deilig! Gleder meg til å følge med!
  Jeg er så nysgjerrig på om du lager moodboards ? Mener å ha lest det engang ? Hadde vært morsomt med en «How to» 🙂

 • katarina
  Hei! Savner litt blogging om trening o.l. 🙂 Håper du kan skrive litt om det snart også.

 • Anne
  Hei Eirin.
  Så utrolig mye gøy du har i vente, fikk skikkelig julefølelse. Gleder meg SÅÅ mye til jul. Første jul i nytt hus, så det blir ingen sparing på julepynten for å si det slik. Det er en ting jeg har vært veldig nysgjerrig på; hvor er det blitt av fineste Brooklyn? jeg ser aldri bilde eller snap oppdatering av han lenger. Gikk ikke Billy og han så godt sammen kanskje? Det skjedde med oss da vi skaffet oss ny valp, veldig trist :’-(
  Vil ønske deg en riktig fin uke.
  Stor klem 🙂

 • wonderful shots.. 🙂

 • Julie
  Så koselig!
  Hvordan går det med Broklyn? 🙂
  Ha en fin uke!

 • Monika
  Man, I would love to go down to NYC for Christmas!
  Love,
  http://www.thestyleventure.com/2016/10/31/style-camel-coat/

 • Mette
  Det høres fantastisk ut med julefeiring i NYC. Litt off topic, men har du ikke Brooklyn lenger? Følger deg på snap og ser bare oppdateringer av Billy. Har hund selv og husker hvor mange bilder jeg tok av min hund da han var valp, så stusser litt over at vi ser så lite til ditt nye familiemedlem. Vil gjerne se flere oppdateringer av Brooklyn 🙂

 • Amanda
  hei!
  Jeg skal også feire nyttår i ny og har gjort en del reserch på hva å gjøre og ikke. Times Square høres fantastisk ut, men som en over har skrevet: det samles over 1 million mennesker, og de stenger alle veier rundt i 16-17 tiden. så med andre ord, jeg ville satset på noe annet om jeg var deg:)
  hadde vært veldig fint om du oppdaterte etter hvert mer av planene om turen deres.
  Ville også si at du er en enorm inspirasjonskilde! Ser alltid frem til å lese bloggen din, og hvem vet, kanskje vi møtes i ny?
  klem Amanda

  • Hei! Jeg vet det er mange mennesker, men det må nå være for en grunn tenker jeg 🙂 Det er mest sannsynlig første og siste gang vi feirer new years i NYC, så jeg overlever en kveld. Times square er et must for oss og har alltid vært en drøm <3

 • Läängtar tills du åker dit, för jag är säker på att jag kommer älska alla dina inlägg därifrån. Snåla inte på bilderna, jag vill se allt! Hihi.

 • H
  Jeg fikk helt frysninger når jeg leste dette innlegget, gleder meg masse til reisen du skal ta oss med på!!

Comments are closed.