I samarbeid med Yoplait
D53A1882

.. Start your day fresh with a yummy breakfast

Frokost med Yoplait-001

...

Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg er svært glad i å starte dagen min med yoghurt med ulike toppinger. På morgenen er det viktig å gi magen en myk start, og da er yoghurt perfekt i mine øyne. Det er en fin måte å få i seg B-vitaminer, jod, sink, fosfor, proteiner og kalsium, som er næringsstoffer kroppen vår er avhengig av for å fungere optimalt. Det verste jeg vet er en tung frokost som gir oppblåst magetrøbbel! Derfor er yoghurt perfekt..

// For you who have followed me a while knows how much I love having yoghurt for breakfast with different toppings. In the morning it’s important to give the stomach a soft start, and yoghurt is perfect for that! It’s packed with a lot of great nutrition such as vitamins, iodine, zink, proteins and calcium..

D53A1894

Yoplait har siden den ble helt uten tilsatt sukker, vært en av mine store favoritter i kjøleskapet. Man skulle tro man gikk lei det samme produktet over så lang tid, men fordi det er så mange smakskombinasjoner er det umulig. Dessuten er det mye man kan lage med yoghurten – alt fra med toppinger, til smoothie bowl, ispinner, smoothies, overnight oats.. Yoplait Double 0% er fullspekket med frukt og bær, og smaker rett og slett nydelig til frokosten. Nyt søndagen ♥

// Yoplait have been my fave ever since it came with no sugar added. Because of the wide variety of different flavors it’s impossible to get tired of it. Furthermore you can make a lot of different dishes with yoghurt! You can make everything from smoothie bowls to popsicles, overnight oats, smooties.. Yoplait Double 0% is packed with fresh fruit and berries! It basically tastes amazing and is perfect for breakfast. Enjoy your Sunday sweeties!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Sunday morning bliss

 • nora
  Hei!

  Hva slags treningssko liker du best? Vet du om et godt par til både styrke og løping? Vil helst ha et par jeg kan bruke til begge deler 🙂

  God ny uke!!

 • Therese
  Så du hadde lagd brownies på snap! Kan du legge ut oppskrift? ?

 • Jeg spiser den med vaniljesmak til frokost hver eneste dag sammen med havregryn/granola, Cottage Cheese og ulike bær/frø, Blir.aldri.lei!! Ha en god søndag videre <3

 • Sk
  Hvorfor godtar du ikke spørsmål jeg sender inn? Jeg har aldri skrevet noe stygt til deg..

 • Line
  Hei! Liker å lese bloggen din! Men jeg skulle ønske du opplyste oss lesere de gangene du avbilder/nevner noe som du er sponset av. Jeg synes det er helt i orden at du viser hvilke merker og produkter du er glad i, men jeg synes også at jeg som leser har rett til å vite når det er produktplassering i innleggene dine. Du er tross alt en forretningskvinne, ikke en hvilken som helst fjorten år gammel rosablogger, så jeg nekter å tro at du ikke har avtaler med enkelte produsenter.

  Vennlig hilsen
  Line

 • Line
  Beklager at jeg ikke leste innlegget ditt ordentlig. Så første setning nå 🙂

 • Charlotte
  hvor er den gullpotten til blomsten fra?

Comments are closed.