adlinks
Happy 2nd birthday Billy

Green sports bra, crossback sports bra, frontcross sportsbra, black sneakers, 
white sneakers, tights, jacket, black mesh top, grey tank top, gym bag, caps

.. Give your sports wardrobe a makeover on sale!

I morgen er det mandag, og jeg tipper jeg ikke er den eneste som har som mål å gjennomføre en bra treningsuke. Sannheten er at jeg har lagt på latsiden i noe som føles som en evighet på treningsfronten, og nå er jeg mer enn noen gang giret til å komme meg tilbake til rett spor! Nå som vi går mot mørkere tider merker jeg at energien daler. Da er det kun én ting som hjelper, og det er faktisk å komme seg på trening og putte i seg ordentlig mat. Det høres lett ut å si det, og det er definitivt vanskeligere å gjennomføre, men nå skal det skje. Jeg gleder meg til å våkne i morgen! Da bærer det rett på trening før noe annet. Ingenting er som å pangstarte dagen med en god økt! Noe som hjelper på min treningsmotivasjon er nytt treningstøy i garderoben, og alt jeg har samlet i kollasjen over er på SALG! Pssst.. Bruker du koden ALL15OFF får du 15% ekstra rabatt på plaggene som allerede er på salg. Yabbadabbadooh!

// Tomorrow is Monday, and I bet I’m not the only one having a great workout week on my wishlist. The truth is that I haven’t worked out in what feels like a decade, and now I’m really excited to drag my sloppy ass right back to the gym! The days are getting darker and I can really feel it on my energy levels, and there’s only one cure for that – working out and gaining good energy. Right now Nelly has a big sale, and if you use the code ALL15OFF you’ll get an additional discount of 15% on your purchase. Cause it’s Monday tomorrow, I decided to gather all my favorite workout clothes on sale for inspiration!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “New workout week ahead

 • Elise
  Hei! Jeg lurer på om du bruker noe proteinpulver? Siden du skriver at du skal på trening før noe annet, om du da blander en Shake for eksempel for å få i seg noe «mat»?:)

 • Silje
  Et lite tips er å lytte til treningspodden til shape up! Utrolig motiverende og ikke minst inspirerende. Ønsker deg en super treningsuke 🙂

 • Jeg trener fitness 1 gang i uken og løper 2 ganger i uken hele året.
  Om våren og sommeren løper jeg mer. Det beste er å trene jevnlig.
  Er det skikkelig dårlig vær trener jeg på treningssykkelen inne.

  Får jeg mer overskudd av treningen? Noen ganger og noen ganger ikke.
  Hva trener dere andre på bloggen til Eirin og hvorfor trener dere?

  Ha det gøy på trening Eirin ? Ser frem til å se den nye vloggen ?

 • Karoline
  Hei!
  Kunne du laget et innlegg med ulike øvelser du gjør og hvordan du legger opp en treningsøkt? Ikke bare at du skal ro til oppvarming og så trene bryst, men at du går inn på ulike øvelser og oppbygging ?
  Elsker bloggen din!

 • Synne
  Heihei!
  Jeg lurte egt bare på hvor ofte du vasker håret? Trener selv nesten hver dag, og føler jeg må vaske håret etter hver økt.. Så jeg lurte egt bare på hvordan du gjorde det. Stor fan av bloggen din, titter inne her 1-2 ganger daglig! Ha en fin uke 😉

Comments are closed.