D53A0075

· Yup, weekend is definitely over ·

Altså, hvor søte er ikke disse bildene? Haha! Jeg elsker å våkne om dagen, til triplet kjærlighet. Mandagen er allerede kickstartet, og jeg har gledet meg til en ny uke med blanke ark. Forrige ble veldig snudd på hode med nytt familiemedlem, men nå begynner rutinene sakte men sikkert å falle på plass. Herlig! I dag er det tilbake til kontoret, og nytt giv. Når jeg er ferdig der for dagen, skal jeg ut på sofabord-jakt til øvre etasjen. Jeg har gledet meg siden jeg begynte å ommøblere i går, haha! Gleder meg SÅ sykt til å kunne ligge der oppe og late meg på daybeden. Og forresten, er det bare jeg som har begynt å glede meg noe helt vilt til jul? Hjelpes, jeg tenker på julefilmer, juleverksted, kakemenn og kurt nilsen (lol) hele tiden. Den mest koseligste høytiden av alle ♥

// I mean, how cute is Brooklyn here? I love waking up in the morning to tripled love. It’s so adorable! Monday has already been kickstarted, and I’ve been longing for a brand new week with blank pages for a while. Last week totally got turned upside down with the new puppy, but things are finally starting to get normalized again. I’m addicted to my routines! Today I’m heading back to the office for a productive week and I’m absolutely excited about that. But most of all I’m super excited for going interior shopping after work! I’m on the hunt for a new table for the livingtoom upstairs.. And speaking of excitement, I’m thinking about Christmas all the time these days!.. It’s the most cozy season of them all and I’m counting the days for December to arrive!

D53A0084

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Monday morning got us like

Comments are closed.