D53A9422

D53A9410

D53A9559

D53A9580

D53A9631

D53A9612

D53A9634

· We’re talking bathtub with a view ·

Kjetils hus

...

650 m2 and 36 rooms (!!)

D53A9597

D53A9639

· The man who built his dream house ·

Jeg har en kamerat i vennekretsen som muligens er en av mine største inspirasjonskilder. Og det mener jeg virkelig, med hånden på hjertet! Da han var i tenårene abonnerte han på interiørblader istedenfor gutteblader, og har alltid hatt en stor interesse for hjem og innredning. Kjetil er en person som ikke nøyer seg med noe annet enn det beste, og det gjenspeiles i det 650 kvadrat store huset hans bestående av hele 36 rom. I tillegg til det har han den villeste sjøutsikten, og man får rett og slett ‘The Hills’ vibber av det hele. Utenfor har han jacuzzi med utsikt over hele fjorden, stupebasseng, en imponerende puttebane.. Det er ikke mye han ikke har for å si det slik. Jeg fikk lov til å slippe til og knipse noen bilder hjemme hos Kjetil her forleden da han inviterte meg over på Sushi, og jeg får nesten sug i magen hver gang jeg trer inn i drømmehuset. Men en ting skal sies, og det er at det er ikke nødvendigvis det store og flotte materialistiske som inspirerer meg mest – det er nemlig måten Kjetil er som person. Han gutser på og har bygget seg fra bunn til topp på egenhånd. En kar med sikkelig business tenk! Han har forresten en egen blogg også, hvor han deler lidenskapen for hjem og innredning. Verdt å ta en titt! Klem

// I have a friend who is possibly one of my biggest inspirations in life, and when I say that I really mean it from the bottom of my heart. When he was a teenager he didn’t subscribe to the typical mens magazines.. Not at all, he was keeping up with all the latest interior magazines instead! It has always been his big passion in life. Kjetil is a person who don’t settle with anything but the best, and that really reflects on his new house. He basically builded his dream house! It has the crazy amount of 36 (!!) rooms and is 650 square meter large. He also has an outdoor jacuzzi with the craziest view, a diving pool, a little golf course.. There’s literally nothing that he don’t have ha ha. But despite the big and amazing materialistic stuff, that’s actually not the part that inspires me at all. What truly amazes me is Kjetil as a person. He is a strong and independent business man with the idea that nothing is impossible. So inspiring! When he invited me over for sushi last week I just had to take some photos to show you how amazing his house is. And hey, he even got a blog! Xx

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “This house is amazing

 • Susannecasandra
  Gud å fint hus 🙂 han er veldig flink til å innrede 🙂

 • Julie
  Dette er faktisk det SYKESTE huset jeg noen gang har sett!
  Kan jeg spørre hva han jobber med? 🙂

 • Helene
  WOW! For en fyr, og for et hus! Han har virkelig stått på, så all creds til han 😀 nydelig! Her er det mye inspirasjon å hente 🙂

 • Kjøkkenet var fint og minimalistisk 🙂 Minner nesten om et konferanserom med 12 stoler rundt spisebordet.
  Liker mer den rorbu stilen på leilighetene der du bor på Bjorøy. Alle har forskjellig smak. Liker din smak bedre 😉

 • katrin
  Jeg har veldig lyst til å jobbe med arkitektur osv, hva var det Kjetil studerte og drev med for å komme dit han er nå?

 • Marte
  Helt rått!! 😀

 • Belinda
  Fantastisk hus!! Visste forresten ikke at du var begynt å like sushi! ? Husker du sa på bloggerne at du ikke likte sushi når du var på den sjømatrestauranten. Hva er favorittene dine?? Jeg elsker maki! ? Spesielt med tunfisk.

 • Andrea
  Wow for et hus! Kan jeg spørre hvilket objektiv du har brukt til å ta bildene med her?

Comments are closed.