D53A4429-001

Caps-001

· How I love to style it for fall ·

D53A4244

Jeans: Mango
Wool vest: Zara
Leather jacket: Acne
Kicks: Adidas
Caps: H&M
D53A4400

.. Just throw on a wool vest and you’re fine!

Den kjære ‘IT’ jakken, også kjent som skinnjakken, kan absolutt brukes hele året rundt. Når temperaturen synker slenger jeg en ullvest utenpå min, og tro meg – det varmer godt! Ullen gjør at jeg holder varmen, og det gjør også skinnet så vel som at det stenger ute både vind og kulde. Zara har deilige vester inne akkurat nå, og jeg tror faktisk at den jeg har på meg fra i fjor har kommet inn igjen i andre fargevariasjoner. Fantastisk god, også over tykk strikk!

// The famous ‘IT’ jacket can definitely be worn all year round! When the temperature drops you can do like I love to do – throw a chunky wool vest over the leather jacket. The wool keeps you warm, and the leather keeps the cold air out. I got mine from Zara last year, and I know they got it back in stock in various colors. It’s made of 100% cashmere and is so soft! I also love to wear it over a chunky knit in fall. It’s so comfy and looks great as well! Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Leather jacket all year round

Comments are closed.