D53A0604

Greek yogurt with homemade muesli, honey and berries

Late, lange og rolige søndagsmorgener er uten tvil de beste. Man kan sove litt lengre, bli i koseklærne hele dagen, nyte frokosten så lenge man bare orker, nippe av kaffekoppen til Friends hele formiddagen (min guilty søndags-pleasure).. Uerstattelig, rett og slett! Dagens frokost ble nok en runde med gresk yoghurt og müsli. Dette våger jeg å påstå er den beste müslien jeg har laget hittil, og jeg håper dere vil prøve dere på oppskriften. Jeg oppbevarer den på en tett krukke, og den holder seg god i opp til 1 måned. Perfekt! Da kan man fort diske opp en god frokost, til tross for tisklemme i hverdagen.

// Slow lazy and peaceful Sunday mornings are definitely the best. Sleeping as long as you want, wearing cozy clothes all day, enjoying breakfast as long as you want, sip on coffee while watching Friends all morning (my guilty pleasure on Sundays).. It’s priceless! Today greek yogurt with müsli, berries and honey was on the menu. I dare to say that this is the best müsli I’ve ever made so far! It makes it easy to make a yummy breakfast in no time in the everyday life.

D53A0647

· The easy muesli recipe ·

D53A0588
Jeg gjør ofte alt på øyemål og prøver meg frem når jeg lager müsli. Det er umulig å feile!

Bland sammen: Hakkede mandler, solsikkefrø, gesskarkjerner, hakkede hasselnøtter, havregryn, sesamfrø, linfrø, kanel, havsalt.
Varm opp og vend inn like deler av dette: Honning, sukrin gold, kokosolje (eller smør / annen type olje) Jeg brukte 2 ss av hver ingrediens.

→ Bland alt sammen, spre utover et bakepapir og stek i ca. 50 minutter på 140 grader. Rør rundt i müslien ca. hvert tiende minutt slik at den blir jevnt stekt, gyllen og crunchy. Avkjøl helt, og oppbevar tørt i en boks eller krukke. Tilsett gjerne tørkede tranebær eller kokosterninger til slutt når den er avkjølt!

// Mix together: Chopped almonds, sunflower seeds, pumpkin seeds, chopped hazelnuts, oats, sesame seeds, linseeds, cinnamin, salt. 
Heat up equal amounts of: honey, sukrin gold, coconut oil (or butter / another kind of oil) I used 2 tbsp of each ingredient.

→ Mix everything together and spread the muesli over a baking sheet and bake for about 50 minutes on 140 degrees celsius. Move around the muesli every 10 minutes so that it will bake nicely and get all crunchy and golden. Let the muesli cool down and store it in a cute little box.Yum!

D53A0628

Jeg lager alltid müsli når jeg har mye rester av frø og nøtter til overs i skapene.
// I always make muesli when I have lot of nuts and seeds leftovers in the kitchen.

D53A0616

...

Etter frokosten bestemte jeg meg for å bryne meg på stuen i 2. etasje og det endte opp med full ommøblering. I går kjøpte jeg inn en ny TV til oppe, og jeg satser på at den stuen vil bli mer brukt da! Så langt har jeg såvidt brukt øvre etasjen, foruten når jeg skal vaske klær på vaskerommet. Det er jo synd! Ser for meg at det kan bli så koselig der i vinter.. Om litt skal jeg ut å hente en tv-benk jeg fant på Finn. Kupp! Gleder meg til å vise dere. Nyt søndagen ♥

// After breakfast I decided to reshuffle on the second floor in my apartment. I barely use it, so yesterday I bought a new TV and I’m gonna make a cozy crib instead. Imagine staying up there in the winter, lighten som candles and watch Christmas movies in the daybed ♥ I’m already looking forward to it!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Sunday breakfast menu + recipe

 • Susannecasandra
  Å müsli er kjempe deilig 🙂
  Gleder meg til å se stuen i 2 etasje 🙂
  Ha en fin søndag

 • Helene
  Så koselig! Ser ut som en perfekt søndag spør du meg 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt skålene dine? Gleder meg til å se hvordan det blir oppe, alltid like spennende når du trår til med interiør!
  Ha en fortsatt fin søndag, Eirín, klem!

 • Hvilken TV har du kjøpt og tv-benk? Gleder meg til å se bilder 🙂

 • Maria
  Så sinnsykt godt ut! 🙂 Når skal du svare på spørsmålsrunden? 😀

 • Carine
  Hei! Du har fått det utrolig fint hjemme hos deg! Hvor har dere kjøpt gulvet og hva heter det?

  • Takk Carine! Gulvet er fint, men jeg er overhode ikke fornøyd med dem som har levert det eller gjort jobben. Derfor vil jeg ikke nevne firma videre som anbefaling, men gulvet heter Berg&Berg Eik XXL Øland Ekstra Hvitoljet 🙂

 • Sarah
  Lurte bare på om du skal flytte? 🙂 Siden du selger så mye av møblene dine. Vet at veldig mange av leserne dine er nygjerrig på dette! Hehe. Kanskje skrive en liten forklaring i neste innlegg? 🙂

 • M
  Hvorfor skal du selge nattbordene dine og sofaen din?

  • Nattbordene synes jeg ikke passet like godt inn som jeg hadde tenkt til tross for hvor fine de var, og sofaen selger jeg fordi jeg ønsker en annen modell fra Bolia 🙂

 • Renate
  Hvor er den krukken du har muslien i fra ?

 • The muesli looks so good! fab photos.

  Abigail Alice x

Comments are closed.