D53A0669

· My favorite blush right now ·

Det er ikke verst å kunne bruke ‘fresh sorbet’ i kinnene hver dag.. Denne er nesten til å spise opp! Jeg har nærmest sluttet å bruke koster når jeg sminker meg. Varmen fra fingrene gjør at sminken smelter så mye finere og mer naturlig inn i huden! Først påfører jeg foundation, og deretter klapper jeg inn litt av denne ‘watermelon’ blushen i kinnene. Den lukter godt, gir et veldig naturlig resultat samt nydelig shimmer og glød. Jeg fikk blushen i bursdagsgave av lillesøsteren min som er helt rå på makeup, og jeg er så glad for det! Du finner den hos The Body Shop. Ekstra fint med roser i kinnene nå på høsten ♥

// It’s not bad being able to wear fresh sorbet in your face every day haha.. This blush from The Body Shop is simply amazing! I barely don’t use brushes anymore when I apply my makeup. I rather prefer using my fingers, cause the heat from them cause a much more natural and smoother finish! First I apply my foundation, and then I just tap this cream blush on my cheeks. It looks very natural, has a little bit of shimmer in it and smells nice too. I use #watermelon!

D53A0691-001

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Fresh sorbet blush

Comments are closed.