D53A1326

D53A1300

· I’m so into this outfit, It’s so cute ·

Skirt and wool

...
D53A1313

D53A1336

· A closer look of the details ·

D53A1364

D53A1205

D53A1344

Sunglasses: Dior
Skirt and knit: Samsöe & Samsöe
Tights (my favorite pair in fall): H&M
Suede leather heels: Ash
Wool coat: Sand
Bag: YSL

· How I love to dress for fall ·

Nå begynner det å bli kaldt, og det er noe med det å pakke seg inn i varme og myke materialer, lag på lag for å beskytte seg mot den verste kulden. Dette antrekket er i mine øyne både cozy, comfy og ikke minst flatterende! Jeg er ikke så veldig feminin i stilen av meg, men jeg har alltid vært glad i å kombinere enten en kjole eller et skjørt med en varm og god strikk over, samt tette strømpebukser og kåpe om høsten og vinteren. Jeg elsker lag på lag hvor man kombinerer ulike materialer! Ull og strikk er spesielt fint mot skinn og delikate materialer som dette skjørtet for eksempel. Elsker det! Denne lørdagen har jeg sovet lenge, og straks skal jeg ut å ta bilder av det største og mest stilige huset jeg noensinne har vært i, som en god venn av meg har bygget. Gleder meg til å vise dere dette, forhåpentligvis blir dere inspirert som meg! I kveld kommer lillesøsteren min på overnatting, og det gleder jeg meg skikkelig til ♥

// It’s starting to get really cold, and there’s something really cozy about layering up in warm and comfy materials in fall. This outfit is the perfect example, and even though my style isn’t very feminine, I can still wear a skirt as long as I ‘dress it down’ with an oversized knit, tights and a big coat of wool. Wool and knit is especially nice to combine with leather and delicate materials like this skirt for example. I believe it’s so cute! This Saturday I’ve slept long, and in a little while I’m heading to the biggest and most amazing house I’ve been in for a long time. One of my friends built it, and I can’t wait to show you how amazing it is! Hopefully you will get as inspired as I am. And hey, tonight my little sister is sleeping over and it’s gonna be so much fun hanging out with her again! Xx

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Layering up for fall

Comments are closed.