D53A8241

· Treat yourself with some fresh flowers ·

Kjøp inn en nydelig bukett med friske blomster til helgen. Rydd og shine gjerne leiligheten først, så kan blomstene være en belønning som siste prikk over i’en. Da føles det enda bedre skal jeg love deg! Og hvor deilig er det ikke å tilbringe en helg hjemme når det er ryddig og rent? Det er det beste! Ahh..

// Buy a beautiful bouquet with fresh flowers for the weekend, you deserve it! But hey, why not clean and make the apartment look amazing first, and let the flowers be like a little treat. I promise it will feel so much better! And who doesn’t love a weekend at home, with neat and clean environments?

D53A7872-001

· Start reading the book you’ve always wanted ·

Les en bok og ta deg tid til deg selv! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har en hel haug uleste bøker liggende hjemme, jeg kjøper før jeg rekker å lese! Helgen er den perfekte muligheten til å starte. Kryp opp i godstolen eller sofahjørnet og røm fra virkeligheten et lite øyeblikk. Det er så herlig!

// Read a book and take time for yourself! What’s a better occasion than doing it in the weekend?.. I believe I’m not the only one having a lot of un-read books in my home.. Find your cozy corner in the couch and dream yourself away for a moment with a hot cup of tea. It’s the best time-out!

D53A8187

· Bake something yummy ·

Bak noe godt, som for eksempel denne oppskriften på favorittrundstykkene mine! De er perfekt til helgefrokosten. Lag gjerne dobbel oppskrift slik at du har til den kommende uken også! Lager du veldig mange kan rundstykkene fryses ned og tines igjen litt før serving. Sååå gode! Mmm..

// Bake something really yummy, for example this recipe with my favorite rolls. They’re perfect for the weekend breakfast table, and if you double the recipe you also have enough for the upcoming week. Yums! And if you don’t feel like being healthy at all, bake a crazy cake with lots of yummy frosting.

D53A0338-001d

· Hang out with your friends ·

Dra ut med vennene dine og finn på noe hyggelig. Prøv gjerne ut en ny restaurant dere aldri har vært på, gjør aktiviteter, gå fjelltur, dra på kino, brenn bål i fri natur og grill pølser på spyd.. Bare plei vennskapene, le og ha det ordentlig moro, rett og slett! Er dere up for litt action, prøv alt fra vindtunnel til rafting!

// Hang out with your friends and do something fun! Why not try out a brand new restaurant you’ve never been to before? Or do other activities such as going to the movies, sporty hikes.. Just enjoy the company of each other! It can of course also be with your family. Just focus on spending quality time!

D53A2110

· Treat yourself and de-stress ·

.. Eller rett og slett bare unn deg selv litt luksus, og grav dypt i skuffene på badet. Ta deg tid til å teste ut ansiktsmasken som har støvet ned litt for lenge, og mens den virker kan du slenge i en god hårkur, surre håret i ‘turban’ og kose deg med en kopp te og et magasin. Fokuser på hvilepulsen! 

// .. Or simply just relax and unwind, I believe it’s my favorite part this weekend haha.. Remove dust from your facials and hair masks, and take time to treat yourself! Do both at the same time, and while the goodies are working, apply a really fresh manicure. I promise you will feel great afterwards!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “5 things to do this weekend

 • Susannecasandra
  Her var det mange bra ting man kan gjøre !:) ha en kjempe fin dag 🙂

 • Så mange gode tips! Liker bloggen din veldig godt <3 jeg og kjæresten bruker å lage en video i uken, og i denne ukens video nevner vi deg! 🙂 håper du får en fin helg 🙂

 • Madelen
  Hei.
  Er fast leser av bloggen din, men de siste månedene synes jeg bloggen har blitt nokså kjedelig. Ja den er nokså inspirerende, men få innlegg i løpet av en dag og ganske korte innlegg. Lite personlighet har det alltid vært, men du har alltid pleid å oppdatere ofte og gitt meg et smil om munnen. Mener kun dette som konstruktiv kritikk, for jeg savner yndlings bloggeren min.
  Ha en fortsatt god helg 🙂

  • Hei Madelen! Det har vært så travelt i det siste, men fra og med i dag skal jeg prioritere blogg og to innlegg om dagen minimum 🙂 Klem!

 • R
  Hei! Jeg går siste året på vgs nå og begynner å bli litt skolelei. Ønsker ikke å ta et helt vanlig friår som jeg ikke får noe utav, derfor har jeg vurdert et semester-/årsstudium i utlandet. Da har jeg tenkt mye på å dra til New York, og dette er noe jeg virkelig ønsker. Reiser dit for første gang denne jula, så håper selvsagt på at byen faller i smak og at jeg får enda mer lyst til å studere der. Vil du absolutt anbefale å dra dit for å studere? Og er det vanskelig eller dyrt å skaffe leilighet?Synes jeg har lest en del om at du er så glad i byen, så tenkte du kanskje hadde noen overbevisende argumenter? 🙂

 • lurer på om kjæresten din er med på dèt fellesbildet(?) hehe.. Du vet,.. med en gang noe er «hemmelig» blir man automatisk ekstra nyskjerrig;P

 • Mari
  Hei ! Er fast leser av bloggen din og du inspirerer meg så masse! Det virker som du har så orden på alt i livet ditt og har det så bra med deg selv. Jeg er i en situasjon i livet der jeg er veldig skolelei, og orker egentlig ingenting, derfor lurer jeg på om du har noen tips til å få hverdagen til å bli litt enklere og sette pris på de små tingene. Hvordan kan man slappe helt av?

Comments are closed.