Remember this recipe?

.. I love it so much that I have to re-post it!

Heldig som jeg er så har jeg en mamma som tenker på meg hver gang hun ramler over en god oppskrift. For en stund tilbake sendte hun over denne linken på «proteinrike scones», og da var jeg solgt med en gang! Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det scones, men nydelige rundstykker kan jeg stå inne for. Noe så godt – virkelig! Jeg lager nye slag støtt og stadig og innen en liten halvtime er de nybakt og klar. Disse gikk rett inn i oppskriftsboken min! Mmm..

Lucky me who have a mom who thinks of me every time she finds a delicious recipe online. A while ago she sent me this recipe of «protein scones» and I was sold right away! I don’t think I will call them scones – I believe rolls are the right word. I make them them alle the time and they’re absolutely amazing. Mmm! Promise me you will give them a chance. You won’t regret it! The recipe definitely went right in my book of favorite recipes that’s for sure. I’m hooked!

Remember this recipe?

Remember this recipe?

Resultatet blir saftige, luftige og deilige rundstykker. Perfekt til frokost, lunsj, kvelds – eller etter trening om du vil! Jeg liker å ha Nora sitt sukkerfrie blåbærsyltetøy på mine, det er  godt. Hvitost også! Denne oppskriften bruker jeg hele tiden, og jeg kjente en liten nød for å dele den igjen! Hihi..

The results; amazing rolls that are super duper easy to make in a short amount of time. Perfect for breakfast, lunch or even after a sweaty workout! I like mine with sugarfree blueberry jam from Nora. It’s so good – with cheese as well! I use this recipe so often that I felt the need for sharing it again haha ♥

Remember this recipe?

· Enjoy the rest of the day ·

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Remember this recipe?

  • Susannecasandra
    Disse så kjempe gode ut , kansje jeg må bake disse til helga 🙂
    Du kommer Altid med så mange brae oppskrifter 🙂
    Kan jeg spør hvor den hvite dress jakka du hadde på deg i dag er fra ?:)
    Ha en fin kveld 🙂

    • Hei søte! Det må du bare 😀 Kjekt at du liker oppskriftene mine! Blazeren jeg har på meg i dag på snap er fra Zara (2 år gammel, men vet den har kommet inn gjentatte ganger) Klem!

  • Ida
    Hei! Jeg leter sårt etter en skinnjakke, og da jeg googlet skinnjakke med ditt navn kom dette innlegget opp: https://eirinkristiansen.no/2014/06/15/the-leather-jacket/
    Hvis du fremdeles har denne jakken, så er jeg veldig intr. i å kjøpe den! haha. Men godt mulig at du allerede har solgt den 😉 Tenkte jeg bare ville høre! Veldig gøy at du er tilbake! <3

    • Hei Ida! Den solgte jeg dessverre for ganske lenge siden på Pop Up shop :/ Kjekt at du synes det er gøy jeg er tilbake. Jeg synes det er veldig deilig selv <3 Klem

  • Kristin
    Hei, de så skikkelige gode ut 😀

    Må spørre om noe helt annet enn rundstykker, har kjøpt Castor olje etter at jeg leste at du bruker det. Men hvordan bruker du det? Tar du det på Q-tips og bare på vippekanten, eller smører du «hele vippen» med fingrene? (den er jo litt seig liksom…)
    Ha en fin kveld 🙂

  • Silje V.R
    Hei, disse så supergode ut!
    Har du prøvd å lage de med havremel i stedet for havregryn?
    Bare lurte på om det gjorde noe for resultatet?

  • Anne
    Herlig med slike oppskrifter, og godt med en påminnelse. Gleder meg til å teste disse!

  • Maria
    Hei, disse må jeg prøvde! 🙂 Men er det ikke noe heving?

  • Helene Cecilie Einlien
    Når skal du fortelle oss mer om Billys kommende «lillebror»? 😀

    Og, hvor har du kjøpt gullbestikket? Nydelig!

  • J
    Hei! Bruker du mager cottage cheese, eller den vanlige?

  • Åshild
    Hei.

    Skal man ikke mose havregrynet med en stavmikser? 🙂

  • Astrid
    Gjett hva som står i ovnen min nå da? 😀 Jeg gleder meg til å smake disse, de ser så gode ut! Jeg brukte mager cottage cheese, håper ikke det gjør noe for smaken. Liker også at ingrediensene er billige, passer godt for en student som meg 😉

  • Astrid
    Hvor mange rundstykker blir det ca ? 🙂

Comments are closed.