
.. I love it so much that I have to re-post it!
Heldig som jeg er så har jeg en mamma som tenker på meg hver gang hun ramler over en god oppskrift. For en stund tilbake sendte hun over denne linken på «proteinrike scones», og da var jeg solgt med en gang! Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det scones, men nydelige rundstykker kan jeg stå inne for. Noe så godt – virkelig! Jeg lager nye slag støtt og stadig og innen en liten halvtime er de nybakt og klar. Disse gikk rett inn i oppskriftsboken min! Mmm..
Lucky me who have a mom who thinks of me every time she finds a delicious recipe online. A while ago she sent me this recipe of «protein scones» and I was sold right away! I don’t think I will call them scones – I believe rolls are the right word. I make them them alle the time and they’re absolutely amazing. Mmm! Promise me you will give them a chance. You won’t regret it! The recipe definitely went right in my book of favorite recipes that’s for sure. I’m hooked!

Resultatet blir saftige, luftige og deilige rundstykker. Perfekt til frokost, lunsj, kvelds – eller etter trening om du vil! Jeg liker å ha Nora sitt sukkerfrie blåbærsyltetøy på mine, det er så godt. Hvitost også! Denne oppskriften bruker jeg hele tiden, og jeg kjente en liten nød for å dele den igjen! Hihi..
The results; amazing rolls that are super duper easy to make in a short amount of time. Perfect for breakfast, lunch or even after a sweaty workout! I like mine with sugarfree blueberry jam from Nora. It’s so good – with cheese as well! I use this recipe so often that I felt the need for sharing it again haha ♥
Du kommer Altid med så mange brae oppskrifter 🙂
Kan jeg spør hvor den hvite dress jakka du hadde på deg i dag er fra ?:)
Ha en fin kveld 🙂
er det denne http://www.zara.com/no/en/woman/blazers/turn-up-sleeve-blazer-c756615p3647353.html ?
Hvis du fremdeles har denne jakken, så er jeg veldig intr. i å kjøpe den! haha. Men godt mulig at du allerede har solgt den 😉 Tenkte jeg bare ville høre! Veldig gøy at du er tilbake! <3
Ha en fin kveld 🙂
Har du prøvd å lage de med havremel i stedet for havregryn?
Bare lurte på om det gjorde noe for resultatet?