D53A7030

D53A7041

D53A7034

D53A7184

D53A7039

D53A7014

D53A7071

D53A7130

D53A7035

D53A7261

D53A7037

D53A7052

D53A7063

Jeans: Mango
Sweater: BikBok
Cashmere vest: Zara
Sandals: Steve Madden
Sunnies: RayBan
Belt: Unknown 
Bag: Céline

Her er antrekket jeg nevnte for noen dager tilbake, som jeg tror må være en av mine favoritter om dagen. Jeg elsker at looken er laidback men likevel gjennomført svart fra topp til tå. Det er en sikker vinner, uansett anledning! I mars kjøpte jeg denne vesten i deilig cashmere på Zara da jeg besøkte besteforeldrene mine i Stavanger, og den må være det mest brukte plagget jeg har i garderoben. En ullvest er fantastisk å slenge utenpå et antrekk når temperaturen er litt skiftende, og dessuten passer den til alt. Når høsten sniker på er den veldig fin å ha utenpå skinnjakken også! Lag på lag er det beste jeg vet. Nå sitter jeg inntullet i ullteppet med kaffekoppen i hånden, og skal snart ut i pøsregnet. Det er fredag, det er helg, og faktisk så synes jeg dette ruskeværet er riktig så koselig. Jeg gleder meg allerede til å komme hjem i kveld, tenne stearinlys, lage hjemmelaget pizza og bare nyte fredagskvelden ♥

// Here’s the go-to look I was talking about a few days ago. I believe it’s one of my favorite these days! I absolutely love the laidback and casual look that still looks stylish and chic. Black from top to toe is always a winner! In March I bought this beautiful vest in cashmere at Zara when I was visiting my grandparents in Stavanger, and I believe it’s my most worn piece in my wardrobe. I use it all the time, and it’s perfect to throw over an outfit when the temperature is challenging. Now when fall is sneaking up on us, it’s also great to throw over the leather jacket. I love layer on layer! Now I’m sitting all wrapped up in a wool blanket finishing my first coffee of the day, and the rain is pouring down outside. Weekend is here, and I’m already looking forward to get home tonight, light some candles and just enjoy the Friday night vibes with homemade pizza + Bachelor in Paradise. What’s your plans for the weekend? Have a great one ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Go-to outfit

Comments are closed.