fbpx

Husk å sette videoen på 
1080 HD for best kvalitet

Hey babes! Både Cath og jeg har lenge hatt lyst til å gjøre en tasting challenge, og nå har vi endelig fått det til. Eller, skal jeg si endelig? Jeg tror ikke jeg skal være annet enn takknemlig for at jeg var forkjølet med noe hemmet smaksløker, for den kombinasjonen jeg fikk servert var ikke akkurat en fryd. Cath derimot fikk både en fest og en treat, før en blysterk avslutning som endte i spytt overalt. Gotta love it! Eller, håper i hvert fall dere gjør det! Klem ♥

17 Responses to VLOG: Tasting challenge!

  1. haha, dette var kjempe morsom spesielt når du skulle smake på tingene til Cath. Det så ikke så godt ut den kompinasjonen du fikk.
    Et lite ønske til neste film: sminke verandre med binn foran øyene eller at du er cath sine ender og om vent. 🙂

  2. Hadde vært gøy hvis dere lagde en film med “73 questions” ala Vogue, evt. en “sneakpeek” inn i klesskapet. Det ble litt kjedelig å se på at dere smakte på helt vanlig mat.

  3. Likte denne videoen kjempe godt 🙂 Fortsett med slike videoer 🙂 Ikke noe vondt ment, men for meg så vokst opp med sau så vil jeg bare si at får og sau er akkurat det samme. Ikke noe vondt ment eller sure miner. Kan komme ut feil av munnen min mange ganger, selv ting jeg vet hva er. Digget videoen 🙂

  4. Spiste ikke du akkurat brødskive med leverpostei og sylteagurk for et par innlegg siden? ? Synes dere kan være litt mer vågale neste gang as

  5. Dere er herlige, og tøffe! Herlighet. Jeg hadde spydd om jeg hadde fått noe av det der i kjeften… Er kresen om fy!

  6. haha dere er skjønne! har ingen utfordring å komme med, men Eirin – kan du ha en sminkevideo snart? 🙂

Follow @ Instagram