I samarbeid med Adlibris

D53A3987

Jeg husker dagen jeg fikk mitt første Instax kamera – jeg hadde ønsket meg det en stund, og pakket det med meg til New York i flyttelasset. Dere husker det kanskje, dere som fulgte meg da! Det er en helt annen ting å kapre øyeblikk på ‘gamlemåten’ – bildene blir så mye mer ekte, med et retro preg over seg. Ingen filtere, ingen redigering, kun ett knips og vips så har du fanget det spesielle øyeblikket! Også er det jo veldig fint å se på også.. Synes jeg!

// I remember the day I got my first Instax camera – I wanted it for a long time, and when I finally got it I packed it with me to New York when I moved there for my studies. You might remember it, as I took a lot of photos of it! It’s a whole different thing to capture moments through a polaroid camera. The photos turnes out so much more real and retro. No filters, no editing – just the real thing. And hey, the camera itself looks really cute too.. Don’t you think?

D53A4006

· It’s so cute ·

D53A3966

Jeg tenker det må være mye hyggeligere å se tilbake på ekte polaroidbilder når man blir eldre, enn gamle facebookbilder som er redigerte og kanskje retusjerte.. Vet ikke! Jeg pakker i hvert fall med meg mitt Instax kamera til Gran Canaria, det er sikkert! Også perfekt til parken, festivaler, konserter..

// I believe it’s much more cozier to look at polaroids when you get older, than old facebook pictures that may be filtered or retouched. One thing’s for sure, and that is that I’m definitely packing my Instax camera with me to Gran Canaria next month. It’s also perfect to bring to festivals, concerts, the park..

D53A4010

Fujifilm Instax Mini 8 kan kjøpes her hos Adlibris

Polaroidkameraet kommer i hele seks ulike farger, og hos Adlibris kan man også kjøpe med film til kameraet separat. Her er det ingen lading eller noe som kreves før det kan tas i bruk, man setter enkelt og greit bare inn to AA-batterier, og så er det vipps klart til fotografering! Heng bildene opp på en snor, sett dem inn i et fotoalbum, eller oppbevar dem i en fin minneboks som du kan finne tilbake til om noen år. Hyggeligere og mer ekte blir det ikke!

// You can get this Instax polaroid camera in six different variations, and of course you can also buy film separate. Mine is from Adlibris. There’s no need for charging the camera, just insert two AA-batteries batteries and your all set for shooting! Hang up the pictures on a thread, insert them in a photo album, or store them in a cute little memory box. Imagine finding this a couple of years later? Capture the moments in a cool retro way!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Capture the moments

 • Susannecasandra
  Dette er så gøy , sant det du sier disse bildene som blir tatt med dette kameraet blir mer ekte 🙂
  Ha en kjempe fin dag 🙂

 • Merete
  Hei Eirin. Jeg elsker bloggen din. Det kamera var så fint! Hvor kjøper du selve bildene? De er jo ganske dyre så jeg lurer på om man får kjøpt dem billigere et sted?

  • Hei Merete! De får du også hos Adlibris 😀 Før kjøpte jeg alltid filmen til kameraet på eBay, men nå har den blitt så billig at det i grunn er like greit (ikke minst raskere) og bare kjøpe i butikk i Norge. Adlibris selger 20 stk pakker for 199,- som varer lenge 🙂 Klem

 • M
  Hvilken størrelse har du i den orange kjolen? Må bestille på nett. Usikker!
  Ha en fin dag 🙂

 • Jeg har selv et polaroid kamera, og jeg elsker det! Skal definitivt ta det med når jeg reiser til Rhodos og når jeg skal på backpacking 😀

 • Malene
  Endelig tilbake på bloggen. Fysøren eg har savnet innleggene dine!<3

 • Katarina
  Hei Eirin!! SÅ glad for at du er tilbake på bloggen igjen – har savnet innleggene dine 😀 Jeg bare lurte på om du kunne kanskje skrive en post/lage en vlog med blogg tips? Feks: hvordan lage en blogg, bilde tips, få følgere, design, sosiale medier, redigering osv? Har lenge hatt lyst til å skape min egen blogg, men mangler litt «guts,» kunnskap og hvor jeg i det hele tatt begynner.. Stor klem!

Comments are closed.