D53A3373

Simply because ..

D53A3345

Colourful leaves are starting to fall on the ground ..

D53A3365

.. And it’s simply one of the coziest seasons of them all!

D53A3344

· So this is what fall in Paris looks like ·

Etter fredagens ankomst fra deilige syden har jeg endelig begynt å omstille tankegangen fra varmere strøk, å glede meg til den vakre, friske og lune høsten. Spesielt i dag – jeg måtte stoppe opp å trekke inn pusten for et lite øyeblikk, og først da kjente jeg at er virkelig høsten her. Ullkåpene har funnet sin vei opp i garderoben, og de lette sommerjakkene har gått ned i retur. Fargene på trærne har skiftet farge, og jeg kan endelig sparke i løv på bakken igjen. I kveld har jeg tent lys og inntatt sofakroken inntullet i pledd – jeg har nemlig vært ute og filmet til en veldig fin kampanje i hele dag, og det merkes på både kropp og energi! Bildene jeg deler med dere i kveld tok jeg faktisk i Paris forrige måned. Det er så vakkert der! I morgen kommer 10 ting jeg vil gjøre i Oktober ♥

// After arriving in Norway from the wonderful vacation on Friday, I’m finally starting to let go of the summer and getting excited for fall. Today I had to stop for a minute, just to breathe in the cold and crispy air. In that very moment I could feel the excitement for fall sneaking up on me! All of my wool coats has been moved up from the booth, and my summer jackets has gone down in exchange. Today I have been filming for a really nice campaign all day, so now I have finally found my way into the corner of the couch all cuddled up in my blankets with candles on the table. So cozy! Fall – the is all about coziness..

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Fallin’ for fall

Comments are closed.