D53A6660

W e l c o m e  O c t o b e r

Vi trer inn i Oktober, og nå er offisielt sommeren over. Til tross for at gradene på gradestokken synker dag for dag, har vi likevel fått meldt sol og fint vær en god periode fremover og det varmer hjertet mitt. Det er helt utrolig hvor mye fint vær gjør med både humøret og motivasjonen, er dere ikke enig? Da jeg gikk på tur med Billy i går kveld kom det frostrøyk ut av munnen på oss begge, og jeg pakket meg for første gang godt inn i ullskjerfet mitt. Jeg ble faktisk litt glad da jeg pakket det opp fra fjorårets esker med vinter- og høstklær! Denne måneden som alle andre, har jeg laget meg en liste over små ting jeg gjern vil få gjort i løpet av Oktober måned. Sleng dere på da vel! Jeg er en skikkelig liste-jente, og føler man får gjort så mye mer om man bare planlegger litt.

Avocado toast

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·

1. En ting jeg liker å gjøre om høsten, er å være utendørs i den friske luften. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal dra med meg en fin gjeng på skogstur, hvor vi kan lage til bål og steke alt fra pinnebrød til marshmallows. Og selvfølgelig, med varm saft og kakao på termoser! Just like the old days.

2. I Oktober har jeg lyst til å få til mange hyggelige og rolige venninnekvelder. Enten filmkvelder, tacokvelder eller ost og kjeks-kvelder! Det er alltid så koselig.

3. Jeg ELSKER å prøve ut nye oppskrifter, og blir oppriktig avslappet og glad av å henge på kjøkkenet og være kreativ. Nye oppskrifter er alltid like spennende, og her om dagen kom jeg over en veldig inspirerende Instagram med masse deilige oppskrifter! @cookinwithmima. Jeg skal definitivt prøve meg på det sunnere bananbrødet hennes! Sjekk ut kontoen for masse av deilig inspirasjon på matfronten

4. Jeg har som mål å bli helt ferdig med leiligheten innen jul, og denne måneden håper jeg at badet blir ferdigstilt. Jeg har verken glassdører til dusjen, oppbevaring til håndklær (har noen tips til meg?) eller speil på badet. Sistnevnte bestilte jeg fra Italia, og da det endelig kom etter 3 måneder (!!) var målene helt feil. Nå venter jeg på nytt, og håper det går litt raskere.

5. Det er tid for Instagram detox! Som jeg har nevnt for dere før, er Instagram for meg en veldig fin inspirasjonsapp på alle mulige området i livet. Alt fra mote til interør, til mat, trening, reise og livet generelt. En gang i halvåret liker jeg å gå gjennom hvem jeg føler for å ‘rense’ feeden min, slik at den alltid oser av inspirasjon til enhver tid. Prøv selv!

6. Som dere vet ble det ikke noe utvidelse av familien med en firbeint liten venn i september. Hjertet mitt blør for lille Max, men det er på tide å komme seg videre og fullføre ønsket. Jeg håper jeg klarer å finne en liten tass som vil bli en del av livet vårt! Jeg er såå klar, dere aner ikke.. Tenker på det hver dag.

7. I oktober har jeg tenkt mye på det å ‘være mer tilstede’ og stresse ned, ved små tiltak som kan gjøre store forskjeller. Jeg har blant annet bestemt meg for at telefonen skal i flymodus hver gang jeg spiser og sover. Det skader ikke legge telefonen bort i flymodus under en middag eller lunsj i selskap med venninne, familie eller kjæreste. Eller alene for den saks skyld! Og hvorfor risikere at nattesøvnen blir avbrutt av en melding, telefonsamtale eller notification!

8. Denne måneden skal jeg starte på strikkegenseren jeg ønsket å lage til høsten og vinteren. Garnet er i boks!

9. Bestevenninnen min foreslo at vi burde dra på stand-up en dag i oktober, og det håper jeg vi kan få til. Har dere noen flinke å anbefale i Bergen?

10. Sist men ikke minst, har jeg lyst til å ha fokus på eget velvære som alltid med gode treningsøkter, sunne og mettende måltider, samt fast inførsel av en god dose selvpleie hver søndag. Dette målet er for meg alltid like viktig! Føler du deg bra, blir alt bedre!

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i Oktober

 • nora
  Hei fine Eirin!

  Hva slags genser skal du strikke?:)

 • Susannecasandra
  Disse punktene hørtes bra ut !:)
  Gleder meg til å se strikke genseren:)
  Ha en fin dag

 • Katrine
  Kan du skrive et innlegg i slutten av mnd om hvordan det har gått med punktene dine?? Hadde vært gøy å lese!

 • Anne
  Kjære flotte Eirin. Jeg ble skikkelig glad av å lese dette innlegget. Jeg personlig elsker høsten, og blir så inspirert av å lese innleggene dine. Alt med høsten er fantastisk. Fargene, den crispy luften, levende lys og ikke minst synes jeg det er koselig (om det går an å si) å se mennesker med tykke ullskjerf og fine høstkåper. Mye kjekt du skal gjøre i oktober 🙂 ha en solfylt dag, klem fra Stavanger <3

 • Camilla
  Hva skjedde med max? Når skulle du få den?

 • Line
  Hei Eirin
  Oktober skrives med liten o med mindre det står som første ord i en setning. Dette gjelder forøvrig alle måneder da dette ikke går som egennavn 🙂

  • Jeg er egentlig klar over det, men når man skriver engelsk bruker man stor o og jeg synes det ser bedre ut (selv om det er feil på norsk) haha! Skal slutte 🙁 🙂

 • Benedicte
  Så gøy å lese 😀 Tusen takk! Jeg har også skrevet en liste nå (med inspirasjon fra din, hihi).

  Her kommer noen av mine:
  – GÅ PÅ UVÆRSTUR TIL MOLOEN OG SE PÅ VINDEN SOM HERJER MED HAVET
  – FORTSETTE Å JOBBE LIKE GODT MED SKOLEN
  – GÅ PÅ KINO, FLERE GANGER
  – MARKERE HALLOWEEN MED Å SE EN SKREKKFILM MED JENTENE
  – PYNTE OPP HJEMMET MED GRØNN-PLANTER OG NOEN FINE HØSTPLANTER UTENDØRS, OG KANSKJE LITT BELYSNING?
  – TA VARE PÅ GAMLE BILDER OG MINNER
  – STRESS NED: LES EN GOD BOK OG TA FRAM STRIKKETØYET
  – FINNE FRAM HØSTGARDINENE, PYNT MED FINE STEARINLYS OG NYE PUTER

 • Embla
  Det var så trist det som skjedde med Max. Håper du finner tid til de andre fine tingene, så kommer tankene på noe annet og kanskje deg og Billy får et nytt familie medlem fortere enn du tror. Kan jeg spørre hvilen rase han var? Klem
  ?

 • Sandy
  Det er stand up på Ricks hver torsdag og fredag, spesielt denne uken er det gode head lines. Alltid noen som ikke er like flinke, men litt av sjarmen synes jeg 🙂 og så går «helt i tiden» på lille ole bull. Håper du får en fin oktober x

 • Skal bli gøy å få sett mer av leiligheten din ? Lykke til med detoxen ?
  Likte du The Well konserten? Jeg var der også ?

 • Anniken
  Jeg skal definitivt nyte høsten med mange fine trilleturer før snøen kommer! Og kose meg inne med kakao, levende lys og babykos 🙂

 • anette
  Tusvik&Tønne kommer til Bergen, de er utrolig vittig!!

 • Jeanette
  Kan du legge ut noen bilder av badet ditt? ? Vi skal bygge nytt bad nå, og trenger sårt litt inspirasjon! ✨

 • Julie
  Åh så mye gøy!
  Har du vært å sett på hvalp i dag? 🙂 tenke på mystoryen din 🙂
  Hvilken rase var det? <3

 • Nat
  Hei, for litt siden var det nattåpent på Sartor og du hadde noen motetips i nattåpentavisen deres da. Der anbefalte du en strikkegenser fra Cubus (finner den ikke på siden deres nå, men du husker den kanskje). Den var rosa, kabelstrikket og hadde litt hals. Har du den genseren selv? Skulle gjerne sett hvordan du styler den, for jeg pleier å ta outfittips fra deg når det gjelder hvilke andre plagg du bruker plaggene dine sammen med 😀

 • Marielle
  Jeg har vært på Ricks (rett ved den blå stenen) på stand up to ganger nå, og begge gangene har jeg ledd så jeg gråt! Stemningen er god, og billettene er billige, anbefales på det varmeste!

  Elsker å lese bloggen din altså, den er et lite lysglimt i hverdagen, som minner meg på å ta ett pust i bakken.
  Du er flott!

 • Siri
  Heisann!
  Punkt nummer 7 om å roe ned og være er tilstede minte meg om en bok jeg nettopp har blitt ferdig med. Den heter «Nå» av Erik Bertrand Larssen og er veldig relevant. Bare et lite boktips fra meg til deg! 🙂

 • Hege
  Hvor har du bestilt speil og dusjdører fra da? Det var da voldsomt lang leveringstid. Vi bestilte glassvegger på mål fra INR i en baderomsbutikk. Det gikk 3 uker.

 • Therese
  Anbefaler Dagfinn Lyngbø sin supersmud ? Kjøpte biletter i fjor i julegave til meg og mine lillebrødre. Vi lo fra vi kom og til vi gikk ?

 • Eva
  Jeg kan anbefale å sette mobilen på «ikke forstyrr» i stedet for flymodus. Da kan du velge hvilke personer som kan komme igjennom dersom de ringer! Da slipper man tanken om at hvis noe skjer får ingen tak i meg.
  Litt krisemaksimering kanskje, men jeg sover ihvertfall bedre da? Lykke til med målene dine!?

Comments are closed.