In cooperation with Maybelline
 

D53A9197-001(1)
 

· One product for that healthy glow ·

Er det ett spørsmål som er gjengående når det kommer til min makeup, så er det ‘hva gjør du for å gå den fine gløden’. Vel, helt ærlig så er sminkerutinen min svært lite avansert, men det er likevel alltid en ting jeg har i fokus, og det er nettopp en sunn og varm glød. Jeg bruker solpudder for varmen, og highlighter for å fremheve trekkene på de områdene i ansiktet mitt som lyset treffer først. Det utgjør en stor forskjell og gjør sliten hud fresh på 1-2-3!

// If there’s one question I get regularly, it’s about my makeup and how I get my natural glow. To be honest, my makeup routine is really simple – but if there’s one thing I always have in focus, it is to create a healthy looking glow. I belive it becomes from the inside, but you can always fake it a little bit by using a warm sun powder and applying highlighter where the light hits the face firts. It makes a huge different, and you go from dull-looking to fresh in 1-2-3!

D53A91391

↓ ↓ ↓

MaybellineStrobing

...

Fordi jeg er opptatt av glød og bruker lignende produkter fra før, spurte Maybelline om jeg ville teste deres Master Strobing Stick. Jeg elsker å prøve nye produkter, så her var jeg ikke hard å be. Master Strobing Stick synes jeg var helt rå fra første gang jeg testet! Fordelen med denne highlighteren i forhold til andre jeg har testet tidligere er at den først og fremst kommer i ‘stick’ hvilket gjør produktet enkelt å påføre, konsistensen er creamy og den er rimelig.

// Because of the fact that I already love using highlighting products, Mayebelline asked me to try out they’re new Master Strobing Stick. I love trying out new products so why the hell not! I loved it the first time I used it, and I really enjoyed wearing such as using this products. Mostly because it comes in a stick which makes it easy to apply, and also because of the nice and creamy texture. It’s very affordable as well, and I wear it like literally every day now!

D53A91512

Dewy looking skin and stunning radiance

Jeg påfører highlighteren på neseryggen, under brynene, på kinnbeinet og på midten av amorbuen over leppen. Jeg la ved en liten ‘cheat sheet’ til dere som kanskje gjør det litt enklere å forstå. Personlig synes jeg strobing er mye enklere og mer flatterende enn contouring. Det ser naturlig ut, er enkelt å påføre, og du trenger kun ett produkt i sminkevesken for å mestre looken! Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Master Strobing Stick. I love love love it ♥

/ I simply apply the highlighter on my nose, under my brows, on my cheek bones and in the middle over my lips. I added a little ‘cheat sheet’ for you to take a look at, wich may be a little bit easier for you to understand. Using this Master Strobing Stick gives you a really nice and natural looking glow.

D53A8933 (1)2

Xx

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “All about glowy skin

Comments are closed.