D53A4127

D53A4227

D53A4110

· All about velvet this season ·

Shoes and bag from Zara

Riktig god lørdagsmorgen og ikke minst første dag i oktober! Hjelpes tiden flyr, nå er vi bare to måneder unna desember og det er helt surrealistisk å tenke på. I går var min første dag hjemme etter ferien, og alt gikk i ett fra morgen til kveld – beklager at det ble litt stille her inne! Personlig liker jeg å ta et realt skippertak så fort jeg er hjemme, slik alt går tilbake til normalen nokså raskt. Jeg pakket ut, gikk gjennom x-antall mail, leverte blogg-utkast til kunder, var i møte og pang-avsluttet dagen med konsert. YAY! Men over til formålet med innlegget.. Jeg tenkte å vise dere noe av siste nytt i garderoben, og det er ingen tvil om at jeg som mange elsker velvet denne høsten. Da jeg fikk øye på disse røde skoene og den blå vesken kunne jeg ikke legge det fra meg igjen! Vesken er akkurat perfekt til å romme de viktigste hverdags-nødvendighetene, og har et nydelig spill i stoffet som kommer mye bedre frem ‘in real life’. Det samme gjelder skoene. Jeg synes det er kult å leke seg litt med farger på skoene når antrekket ellers er basic. Gleder meg til å ta dem i bruk hver for seg!

// Hello Saturday and not to mention first day in October! I can’t believe we’re only two months from December.. That’s just surreal to think about! Yesterday was my first day at home after vacation, and I’m sorry that I didn’t update you on the blog the whole day. To be honest I prioritized to get things done and get back to routines as quickly as possible. I went through my mail, sent some blog drafts to my clients, went to a meeting and ended the day going to a concert with my friends. It was so much fun! But enough about my day, and over to the purpose of this post. I wanted to show you the result of my mini shopping spree! I’m all about velvet this season, and when I got mye eye on this bag and the pair of sneakers I just had to buy them both. I don’t think I will wear them together, but separately. The bag is so much prettier in real life because of the details in the fabric, and same with the shoes. They’re so cute!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “A little shopping spree

Comments are closed.