D53A86431

D53A86801

D53A8696

D53A8637

D53A87001

D53A8653    D53A8692      D53A8621

D53A86402

Dress: Zara
Hat: Don Donna
Slippers: HERE / adlink
Sunglasses: Céline
Soda: My favorite

.. Damn I’m gonna miss this place!

Det er torsdag ettermiddag, og jeg har akkurat låst meg inn i leiligheten. For første gang er jeg ikke helt sikker på om ordtaket ‘borte bra, hjemme best’ klinger helt i mine ører som det vanligvis gjør. Jeg lengter allerede tilbake til varme, sol og lyse dager – blir nesten trist! Bare det å dra fra gardinene på morgenen å bli truffet av solen i ansiktet kommer jeg til å savne. For ikke å snakke om og nyte morgenens første kaffekopp ved bassengkanten. Det er rart å gå fra over 30 varmegrader til bitre 9 på gradestokken – her ble jeg møtt av storm og uvær.. Nei uff og gru, jeg håper jeg klarer å switche om tankegangen fort som fy før jeg blir direkte deprimert! Bare det at jeg plutselig har fått kontroll på hvilken ukedag det er igjen erger meg litt – eller at mailen min er overfylt til randen og usett. Hjelp! Men det er likevel én gigantisk opptur som ventet på meg hjemme, og det var den lille firbeinte tassen min som har vært hjemme og tviholdt på halve hjertet mitt mens jeg har vært borte ♥ Han har vært hos svigers, og for å være helt ærlig så vet jeg ikke om gleden er 100% gjensidig. Hver gang jeg henter han føles det som å hente et lite barn som ikke vil hjem fra overnattingsbesøk, haha..! Det er godt å se at han har storkost seg.

// It’s Thursday afternoon and I just locked my self into my apartment. For the first time in history I’m not sure if I can really relate with the Norwegian saying ‘borte bra, hjemme best’ (I guess it’s something like ‘vacation is nice, but there’s no place like home’ in English). I’m missing Gran Canaria already! Just waking up to a bright sun, nice temperature and enjoying my cup of morning coffee by the poolside. Arh damn it! Here in Bergen it’s like nine degrees, rain and storm. And the fact that I’m already back at knowing what weekday it is.. Vacation is definitely over haha! But on the bright side I came home to Billy and it was so nice to see him again! Words can’t even explain. I don’t know if the love was that mutual though, because he had so much fun while I was away ; )

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Honey I’m home

 • Silje
  Wow! For noen vakre bilder, du stråler 🙂

 • Susannecasandra
  Disse bildene var kjempe fine 🙂
  Det er alltid kjipt å reise men du kommer nok snart inn i rutinene 🙂

 • Nora Sofie
  Ser ut som du har storkost deg på ferie Eirin, vel fortjent:)! Veldig fan av arbeidet du legger i bloggen din, en fryd å lese! Lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du setter sammen en basegarderobe med budsjettvennlige priser, samtidig som det er kvalitet på plaggene?:) Synes ofte at når man går ned i pris, så synker også kvaliteten betraktelig.. Men siden jeg er student om dagen, er ikke lommeboken alltid like tykk.. Klem

 • Ia
  WOW du ser helt fantastisk ut! Du har en slik ekte glød og godt smil som man bare kan bli glad av å se på <3 håper overgangen til litt mørke og høstlige Norge ikke blir for dramatisk! Stor klem til deg <3

 • Kaja
  Svigers?? Leste jeg riktig 😉 😉

 • Maja
  For en fin kjole! Har lett lenge etter noe liknende, men kan ikke finne den på Zaras nettside. Hva heter modellen? Er det lenge siden du kjøpte den? 🙂

 • Hvilket kamera har du igjen?

  Du tar så flotte bilder. Lyset blir perfekt.

  Du er utrolig flott, så det har jo også mye å si selvfølgelig <3

 • kan jeg spør hvor bildene i stua de er fra ?:)

 • For noen herlige bilder!! Selv lengter jeg tilbake til Afrika – den ferien gikk altfor fort.. Er rart hvor mye man kan glede seg (gjerne i en evighet) til en ferie, og wops, så er den over! Heldigvis kan jeg nyte masse fine bilder her inne, det hjelper litt på i denne stormen her i Bergen – haha! 🙂 Stor klem!

 • Vilde
  Bildene du tar er utrolig fine! Lurer på om du kanskje kunne hatt et innlegg hvor du viser bildene før og etter de blir redigert? Det hadde vært veldig gøy og sett 🙂 Vet også du har skrevet hvilke redigeringsprogram og sånt du bruker, men kanskje du kunne tatt med i det innlegget hvordan bildene blir når du bruker de ulike innstillingene i programmet 🙂
  God helg søta!

 • Så nydelige bilder!! Og, gratulerer med kjæreste forresten, hihi 🙂

 • Elisabeth
  Så utrolig fin du er!! Håper du har fått slappet 100% av på ferie, det fortjener du virkelig etter alt du har gjort og fått til den siste tiden. Du er virkelig et forbildet i det du gjør og formidler! Spennende med Svigersss;)))

 • Martine
  Det ser såå herlig ut! Bra du har kost deg! <3
  Ha en nydlig dag videre, du er så flink!

 • Ingvild
  Åååå vil så gjerne se kjæresten din!!! Men skjønner godt at du ikke vil vise han fram.. men åå blir så nysgjerrig! haha.. Du er fantastisk vakker, Eirin! Nyt livet!

Comments are closed.