D53A5115

D53A5713-001

D53A5290

D53A5139

D53A5286

D53A5228

D53A5116

D53A5292  D53A5137

· Life is better by the pool ·

Vanligvis vil jeg si at jeg er mer en beach-girl enn en pool-girl. Jeg liker å ligge på stranden, svømme mot bølgene, gå turer i varm sand, kikke på menneskene som passerer, kjøpe bakverk fra selgerne og bare lytte til bølgeskvulp. Denne ferien derimot har jeg virkelig overrasket meg selv – jeg elsker bassenget. Men det har nok litt med å gjøre at vi har vår ‘private pool’ inngang, hvilket gjør det hakket lettere. Det er rett og slett litt luksus å ha et privat sted for seg selv, med tilgang til alt. Arh, livet er deilig her på Ocean Beach Club! Ingen tvil om at jeg skal tilbake! I kveld går turen til Puerto de Mogán etter anbefaling fra dere. Puerto Rico overbeviste meg ikke i det hele tatt, så jeg håper det er litt koseligere der! Fra og med tirsdag har vi leid den søteste beetle cabrioleten (det var min første bil ♥) og da skal vi cruise rundt på Gran Canaria og utforske nye steder. Det blir så hyggelig! Nyt resten av søndagen, fine.

// Usually I’m much more of a beach-girl than a pool-girl. I love laying on the beach, swim in waves and salt water, go for long walks by in the sand, do people watching (admit it, we all love it haha), buy fresh pastries and listen to the sound of the ocean. On this vacation I have totally surprised myself. I’ve been such a pool-girl! But I believe it’s because we have our privat entry to the pool right outside from our balcony. It’s so nice to have our own private litt place! Tonight we’re heading to Puerto de Mogán after a recommendation from one of you. I love when you give me tips! Puerto Rico was not my kind of place at all, so I’m hoping this is better. We have rented a cute beetle cabriolet for Tuesday and Wednesday (my first car ♥) and I can’t wait to explore Gran Canaria! Xx

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “Where you’ll find me

Comments are closed.