D53A5954

D53A60943-001

D53A6057

D53A6119

D53A5966

D53A6084

D53A6054

D53A6111

Sunnies from Céline
Dress from Rough Rugs
Hat from Don Donna

· Beach rules ·
rest, relax, recharge

Jeg elsker elsker elsker dette antrekket. Hadde jeg hatt muligheten ville jeg bodd i denne kjolen! Jeg elsker printet, hvor komfortabel den er og ikke minst hvordan den sitter. Perfekt til å slenge over bikinien på stranden, stylet med en solhatt som skjermer ansiktet fra de sterkeste solstrålene. Jeg husker da jeg var yngre – målet med solferiene var å komme hjem brunest mulig, mens med årene har jeg innsett at det er mye viktigere å passe på huden. Spesielt i ansiktet! Jeg dekker meg under både solhatt og briller, med høy faktor. For hva er vel best, å være brun i to uker etter hjemreise å bli skrukkete med årene? Eller å være naturlig solkysset, og forebygge tegn til rynker? Jeg holder med siste alternativ. Men nok pep talk – håper dere nyter søndagen! Jeg har mistet tellingen på dagene for lengst, og det er vel da man kan si at man er i ordentlig feriemodus. Nå skal jeg hoppe i bikinien og ta meg en dukkert!

// I love love love this outfit. If I could I would wear this dress every single day for the rest of my life. I love the print, how comfortable it is and not to mention the fitting of the dress. It’s perfect to throw over the bikini on the beach, styled with a sun hat that saves the face from the strongest rays of sunshine. I remember when I was younger – the goal for the summer vacations was to get the deepest and darkest tan. Now that I am older, the reality has checked in! Instead of tanning all day, I’m protecting my skin with high sun screen, a hat and sunglasses. I believe it’s much more important to take care of the skin in the long haul, than looking super tan for like maximum two weeks after getting home from vacation. Take care of your skin and enjoy the rest of your Sunday!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Sassy beach look

Comments are closed.