D53A3197

D53A3266

D53A3236

D53A3253

D53A3239

D53A3288  D53A3200

D53A3235kopic   D53A3260

D53A3205 D53A3235

· F r i e s   b e f o r e   g u y s  ·

.. Hva smaker vel bedre enn en deilig lunsj etter en mange timer med med full rulle. Spesielt når den kan nytes ute i en Paris sine sjarmerende gater. Det første jeg gjorde da jeg ankom byen i går var å pakke ut, og spasere ned på Le Cafe Pierre som ligger kun noen meter unna hotellet. Jeg spottet den gjennom vinduet til Taxien, og da visste jeg hvor jeg skulle tilbringe ettermiddagen! Jeg ble sittende å nyte en cappuccino i solen, mens jeg kikket på livet i Paris. Da kjente jeg på en deilig og drømmende hvilepuls jeg ikke har kjent på lenge. I dag bar det tilbake, og jeg kunne ikke takke nei til Club Sandwich med fries etter mange timer med jobb. Det var rett og slett helt bankers! Jeg gleder meg allerede til å våkne i morgen, og gripe en ny tak her i fantastiske Paris.

// .. What’s better than enjoying a yummy lunch after many hours of work? Especially when it can be enjoyed outside in the beautiful streets of Paris. The first thing I did when I arrived yesterday, was to pack out my bags and walk down to Le Cafe Pierre which I spotted through the Taxi window earlier. I ordered a cup of cappuccino and did people watching for a while. What’s more relaxing than that! I can’t remember the last time I felt so in the moment and relaxed than what I did at that point. Today I came back with my business partner after work, and I just had to order the Club Sandwich. I mean come on! It was super yummy and I’m already craving the fries haha. Can’t wait to wake up tomorrow to a brand new day in amazing Paris! Luckily I have two days left.

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Lunch O’ clock

Comments are closed.