D53A3544

D53A3493

· Free as a bird at Champs-Élysées ·

I dag fikk jeg lagt alt som heter arbeid og to do’s bort for noen timer av ettermiddagen, og jeg tok banen til fineste Champs-Élysées med Ladurée som target! Jeg har gledet meg til makronene siden jeg bestilte hele turen.. Banen jeg hoppet på i dag stoppet helt i enden av Champs-Élysées, og det passet meg helt perfekt – da fikk jeg spasert oppover den vakre gaten, samt stoppet innom et par butikker som fristet! Med kameraet over skulderen som alltid, brukte jeg litt ekstra god tid på å kapre noen små øyeblikk. Det er fordelen med å dra ut på egenhånd, da kan man drømme seg bort med kameraet i evigheter.

// Today I took some time off in the afternoon to go to Champs-Élysées with Ladurée as my main goal (mmm). It’s the most beautiful little bakery I’ve ever seen! Of course I brought my camera, so I took some pictures on my way that I wanted to share with you. This part of Paris is always shining and dreamy!

D53A3469

D53A3499

Shopping har det ikke blitt noe av, men jeg kjøpte med noen fine pyntegjenstander til leiligheten fra Zara Home, og litt til garderoben på Zara i dag ♥ Deretter stoppet jeg innom Ladurée og kjøpte en eske med makroner! Det er luksus for meg, og jeg har kost meg med makronene i hotellsengen til siste episode av Top Model en liten time siden jeg kom hjem. For ikke å snakke om roomservice.. Snakk om å slå seg totalt løs på matfronten her i Paris!

// I haven’t had time to do any shopping this trip, but today I stopped by both Zara and Zara Home. Of course I found a couple of nice things there – I always do! Afterwards I went to Ladurée and bought myself a beautiful box with macarons. Yuum! Definitely one of the highlights from the day haha.

D53A3456

D53A3433

Jeg elsker fasaden til Ladurée. Håper de bevarer den for alltid.
// I love the facade of Ladurée. I hope they’ll keep it forever.

D53A3423

D53A3414

...

Til tross for nok en fin dag, har jeg virkelig hatt en av de mest klumsete dagene hvor absolutt alt har gått galt. Noen ganger tar jeg meg selv i å tenke ‘hvordan i alle dager er dette i det hele tatt mulig’. Det startet i frokosten – da jeg kom ned for å spise, spurte jeg en hotellgjest ved inngangen som kikket så veldig «do you want my room number?». Hun ble helt forvirret og rød i kinnene – jeg trodde hun jobbet der og skulle sjekke meg inn i frokosten. Hjelp så pinlig! Jeg kavet avgårde, knuste av en bit marmor på et bord jeg passerte med Macbooken, og rev ned pepperkvernen til en franskmann. Bahhh. 

// Even though I’ve had another amazing day in Paris, it sure has been over the top clumsy. Yep, I’ve had one of ‘those’ days where just everything goes wrong. Let’s sum up a few awkward moments: when I went to breakfast this morning I noticed a lady starring, and I thought she was checking me in for the breakfast so I was like «hey, do you want my room number..». She instantly turned all red and I just stormed away! On my way I managed to crack a piece of the marble table I passed with my MacBook, and when I turned around I dragged down a poor french man’s pepper to the floor with my purse. Bahh..

D53A3550

D53A3420

.. Flausene deretter har kommet på rekke og rad hele dagen, og det toppet seg da jeg sto midt på Champs-Élysées med en full Zara-pose. Den revnet totalt mens jeg spaserte nedover, akkurat som på film. Alt jeg hadde kjøpt lå strødd utover hele gaten, og med to hender fulle av ting og fullstendig revet papirpose, spaserte jeg videre med blikk i nakken.. Når man er alene er slike ting pinligere enn når man i det minste har et reisefølge man kan le med, haha! Jeg har aldri vært så glad for å stenge meg inne på et hotellrom som i dag. Etter at jeg hadde tatt banen hjem 12 stopp i feil retning, vel og merke.

// You thought it stopped there? No, not at all. In the middle of the street at Champs-Élysées I was walking proud with my full Zara paper bag. Out of nowhere the whole thing ripped, and all my stuff was all over the street! Just like you see in the movies.. Everyone was like «whoaaahh» and I walked away with two hands filled with clothes, shoes, decorations and a ripped paper bag. Getting back to the hotel has never felt better! Well, I probably should mention that it was after I took the train 12 stops in the wrong direction.. Hello tourist with no brain! To be honest, I can’t wait go to sleep after this day, haha.

D53A3561

.. I’m out. Bonsoir!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “A glance of Champs-Élysées

 • haha off! er typisk at om man har en klumsete dag skal alt skje samtidig. En pose full at bath bombs fra lush revnet midt i London for meg en gang. Mildt sagt pinlig 😛

 • Margrete
  Du er ikke alene om å ha slike dager i blant. Når en ting går galt er det lett at det ikke blir bare med den ene. Du får se den positive siden av det: Det ble et veldig bra innlegg av det 🙂 Kjekt å lese innlegg der du forteller fra hverdagen, og særlig slike der du kanskje ikke har hatt den beste dagen når det kommer til uhell, men likevel klarer å le litt av det etterpå 🙂 Positiviteten din skinner alltid gjennom 🙂 Og så tar du veldig fine bilder! Jeg håper du har hatt det fint i Paris <3

  • Tusen takk for herlig kommentar Margrete, skal prøve å få delt slike ting litt oftere. Det er ikke slik at det ikke skjer ofte nok, haha 🙂 Klem <3

 • Susannecasandra
  så fine bilder, kjipt med så masse uflaks. så er det så typisk at alt skjer på en dag. men vi får håpe dagen i dag blir medre 1 <3

 • Martine
  Huff, sånne flauser bør man helst kunne le av der og da, ja! Ellers vokser de seg så mye større enn de egentlig trenger å være. Har selv prestert å falle av ei tredemølle en gang, tror det er mitt flaueste øyeblikk.

  Paris er min absolutte favorittstorby, og de bildene du har tatt minner meg virkelig om alt jeg elsker ved byen. Fikk lyst til å ta en miniferie dit snart! Men skjønner du har jobbet en del. Kan jeg spørre om hva jobbinga innebærer, om hva du har gjort?

  Jeg er en ganske ny bloggleser, det vil si, jeg oppdaget bloggen din etter å tilfeldigvis ha kjøpt Det Nye (noe jeg egentlig aldri pleier å gjøre), og måtte titte innom. Det tok ikke lang tid før jeg hadde bladd et år tilbake i tid i innleggene dine. Dette er ordentlig koselesning! Jeg blir imponert over alt du får til, og av hvor voksen du virker, tross din unge alder. Stå på videre!

 • Haha, huff! En kan ikke gjøre annet enn å le.. Kjenner meg veldig igjen i slike dager! Hvorfor må alt skje på en og samme dag? Håper fredagen din blir litt lettere <3 Klem!

 • Linn
  Hahaha ser det for meg ? utrolig komisk! Høres lett ut som noen flauser jeg kunne ha gjort også ? huff, du får riste det av deg og håpe at denne dagen blir bedre ?

 • Huff, noen ganger har man bare slike dager! Heldigvis kan man le av de i ettertid 🙂

 • Anne
  Uff, noe så forferdelig og samtidig så morsomt! Velkommen tilbake til vakre Bergen. Håper du får en nydelig helg!

 • meg
  Hei fine Eirin!! jeg går siste år på vgs og har et lite ønske om å studere i new york til høsten. Jeg husker at du studerte i new york etter vgs og lurte på om du kunne lage et innlegg om hvor du studerte, hva du studerte, priser, tips, hvor det er lurt å bo osv?? hadde vært veldig hjelpfult. klem meg!

 • Beate
  Dette er seriøst et av de beste blogg-innleggene dine haha! Kult å høre at du gjør feil og er like menneskelig som alle andre

 • Rebekka
  Dette må være det beste innlegget jeg har lest på lenge – fullspekket av herlig humor og rødmende flauser. 🙂
  Kan du vise innkjøpene dine til leiligheten din og hvordan du plasserer de i leiligheten din? Du har så inspirerende hjem og fantastisk smak! Hadde satt stor pris på det. 🙂

Comments are closed.