D53A3060-001

I’m so happy with this hotel

Jeg har vært i Paris et par ganger i løpet av årene opp gjennom, og alle hotellopplevelsene har vært totalt ulike. Vi snakker alt fra å bo på et nedslitt hotell med innestengt røykelukt og fryktelig service, til et mini-hotell med rosa blomstertapet og så lite toalett at man satt på do med bena borti sengen. For å være helt ærlig så var sistnevnte en fantastisk koselig opplevelse – da følte jeg virkelig at jeg var i Paris. Frokosten var intim og personlig, med croissanter og syltetøy servert av en eldre dame som eide hele hotellet selv. Hotellstandarden i Paris er ofte nokså lav, men veldig sjarmerende vel og merke.

// I’ve been in Paris quite a few times by now, and every visit has been totally different from the other. Especially when it comes to the hotels I’ve been staying at! I remember one of them was absolutely terrible with bad service and cigarette smoke everywhere haha. And another one was super small with pink flower wallpaper, and a bathroom so small that my feet hit the bed when I was using the toilet. Couldn’t even close the door properly. But to be honest, I liked that hotel. I felt like a real parisienne haha! The breakfast was served by an old lady that owned the entire hotel. We got fresh croissants and strawberry jam for breakfast and the whole atmosphere was so personal and cozy! After my experience the hotel standard in Paris is not that high, but very charming.

Hotel Paris-001

The perfect little workspace for business trips.

D53A3051-001

.. Denne gangen derimot var jeg forberedt på harde og intense dager, og derfor ‘safet’ jeg meg ved å booke et hotell som virket tilsynelatende nytt, moderne, rent og ordentlig med god beliggenhet. Valget falt på det nyoppussede hotellet ved navnet Renaissance Paris Republique Hotel, og jeg var helt målløs da jeg tok første steg inn hovedinngangen. Hotellet ble pusset opp for 4 måneder siden, og servicen er upåklagelig. Her har man alt man kan ønske seg!

// .. This time I was prepared for long days filled with work, so I wanted to book something that was more ‘safe’ in my eyes. With that I prefer a more modern, nice and clean hotel with a good location and not to mention service. My choice fell on Renaissance Paris Republique Hotel and I couldn’t be happier with it! This hotel got everything, and it’s so beautiful down to every single detail. It actually got renovated only 4 months ago! I’m definitely coming back.

D53A3161

The interior at this hotel is absolutely stunning.

Hotel Paris-003.jpg

D53A3078

Har dere sett et så spesielt bad før! Jeg elsker alle løsningene, og drømmer om glassvegger med svarte rammer selv etter dette oppholdet. Også må det nevnes at jeg alltid trekker litt ekstra på smilebåndene når jeg ser at det henger morgenkåpe og tøfler klart til bruk – så deilig etter en lang dag. Ahhh!

// Have you seen such a beautiful bathroom before! After staying here I myself I am dreaming of glass walls with black listings. And when I saw the robe and the slippers I couldn’t help but smile. It’s so nice after a long day! Can’t wait to wear it tonight after a nice, cold and looong shower. Ahhh!

D53A3095

D53A3074-001

...

I skrivende øyeblikk sitter jeg trolig i taxi på vei til arbeid. Innlegget skrev jeg før øynene stengte igjen i går kveld, men jeg ville så gjerne vise dere dette flotte hotellet! Om dere planlegger tur til Paris en gang kan jeg så absolutt anbefale det. Og har du/dere litt ekstra tid til overs så har de også fitness- og spa her, roomservice med deilig frokost… For ikke å glemme et aldeles nydelig uteområde (kommer ikke over innredningen, lobbyen spesielt er helt unik). Xx

// In this very moment I’m probably in a cab on my way to work. I wrote this post last night before I went to bed. I just wanted to show you the hotel so badly! If you ever plan a trip to Paris, you should definitely consider this hotel. It also has a fitness and spa center + delicious breakfast! Have a great day. Xx

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Where I’m staying in Paris

Comments are closed.