D53A9450

.. Zzzzzzunday

Altså, hvor deilig ser ikke dette settet ut? Jeg måtte nesten le litt av meg selv da jeg pakket det opp, men er det en ting jeg aldri får nok av så er det søte, myke og komfortable koseklær. Det er beste jeg vet! Spesielt på late søndager som denne. Det er lite som slår en lang dusj, selvpleie, nybarberte legger, mot myke koseklær. Jeg gjør som hver søndag og kryper opp i sofakroken med kaffen mellom hendene og Friends på skjermen, gjerne mens hårkuren virker.

// I mean, how lovely doesn’t this cozy set look? I almost had to giggle a little bit when I opened this package with the teddy bear set, but if there’s one thing I’m never getting too old for, it’s cozy clothing. I love it! Especially on lazy Sundays like this one today. Nothing beats a long shower, self care, silky smooth legs and comfy clothes. Like every Sunday I snuggle up in the corner of the couch with Friends, and of course my cup of morning brew. How about you?

D53A9431

Jeg fant settet hos Cubus, og det er det mykeste jeg noensinne har vært borti! Nå kan høsten bare komme.
// I found this cute set at Cubus, and it’s the most soft thing ever. I’m ready for late, cozy fall nights!

D53A9453-001

...

Kvelden i går var superkoselig. Jeg var på jentekveld hjemme hos Cath i går og vi alle satt under dynen i sofaen med The Intern på skjermen, pizza på bordet og smågodt i godteskålen. Jeg var vel ikke hjemme før i to-tre tiden, og sov til langt ut på morgenen i dag. Denne helgen har virkelig vært fin, og jeg kjenner meg ekstra motivert for at mandag banker på døren i morgen! Hva med dere? Senere i dag skal jeg vise dere 5 deilige velværeprodukter jeg elsker ♥

// Last night was so much fun. We had a girls night at Cath’s house where we watched our favorite movie The Intern, ordered Pizza, and snuggled up under the duvet. I didn’t get home before 2-3 in the morning, and slept in late today. But hey that’s the recipe of a great weekend to me! Now I feel super motivated and well rested for Monday to knock on the door tomorrow. And hey, check in later! I will show you 5 of my favorite wellness products! Xx

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Weekend outfit like’

Comments are closed.