D53A9743

· Cheers to the best night in a looong time ·

God lørdagskveld fine! Denne oppdateringen ble dessverre senere enn jeg hadde håpet, men jeg sitter ikke akkurat med den verste samvittigheten, for det siste døgnet har vært helt fantastisk på alle mulige måter! I en god stund har det blitt planlagt surprise party for min godeste, søteste og snilleste Cath. I går rigget jeg og hennes fantastiske venner til hjemme hos henne mens hun var ute på ærender med kjæresten sin (som selvfølgelig også hadde en finger med i spillet, og var helt amazing). Vi pyntet og gjorde alt klart, og alle hadde med seg en tapasrett hver! Når klokken begynte å nærme seg syv kom Cath og kjæresten hjem, og vi alle ropte surprise for full hals! Jeg smiler mens jeg skriver dette, for jeg tror aldri jeg har sett noen så forskrekket men samtidig glad på en og samme gang. Haha! For en fantastisk, hysterisk kveld.. Jeg har virkelig ikke ord. Tror jeg snakker for alle når jeg sier at det var vellykket!

// Good evening lovelies! Wow this update was much more late then what I planned, but It’s not like I feel too bad about it. The last 24 hours has literally been crazy! For a long time a surprise party for sweetest, kindest Cath has been planned and last night it all happened! While Cath was out running some errands with her boyfriend (who also had a finger in this game and was absolutely amazing) her friends and myself locked ourselves into her house to decorate and prepare a crazy surprise party. Around 7pm they got home and we all screamed surpriiiiise! I never think I have ever seen someone so blown away and happy at the same time haha. Well, all I can say is well deserved! Cath is an absolutely amazing friend, and I love her to the moon and back. What a night!

D53A9676

D53A9721

· Some snapchats from the night ·

PicMonkey Collage-001

We all love you so much!

D53A9701

D53A9748

Surprisen var mer en vel fortjent – er det noen som alltid stiller opp for vennene sine, så er det Cath. Det var blant annet hun som sørget for at både fjorårets og årets bursdagsfeiring for meg gikk helt av skaftet, og det er jeg så takknemlig for! Alle burde hatt en Cath i livet sitt. Det mener jeg virkelig!

// I can’t remember the last time we had so much fun. We partied all night! Cath always sticks up for her friends, and I have her to thank when it comes to my last birthdays. So of course we all had to do something back for our sweetheart! We played games, ate tapas and just laughed.. A looot!

D53A9724      D53A9669

.. Last but not least a little video ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Surprise party!

Comments are closed.