D53A9596

D53A9533

· Where I’m spending my Friday morning ·

Denne uken har vært travel og hektisk på jobbfronten, men samtidig har den gitt meg så vanvittig mye kjenner jeg. Det er nettopp i slike perioder jeg virkelig er i mitt ess – jeg tror det nettopp er derfor jeg er så glad i jobben min, fordi jeg (skummelt som det også er) blir min egen lykkes smed, med alt ansvaret. Jeg liker den følelsen selv om det også er dager hvor jeg kunne ønske jeg kunne skyve det over på noen andre, haha. Det er rart med det, men veldig fint.

// This week has been super busy and hectic, but at the same time it has given me so much. In times like these I really feel in my ace, and I love to work. That’s why I love this job so much too – because I’m my own boss and my own happy maker. I love being in charge, but of course some days I also just want to throw all the responsibility over to someone else haha.. But yes, I’m a little bit workaholic for sure. Career is my big passion in life right now!

D53A9660-001

D53A9555

...

Denne morgenen bestemte jeg meg rett og slett for å ha hjemmekontor, og ta ‘langhelg’ fra kontoret. Jeg har vært der til rundt ni på kvelden hele uken, og da følte jeg for en litt mykere fredagsmorgen hjemme. Koselig er det også av og til! Jeg merker også på Billy at han var fått litt nok av å være på kontoret i så mange timer med meg hele uken, og at han koser seg litt ekstra her hjemme denne morgenen. Han har sett på hundehviskeren i nesten to timer, og har ikke sett bort fra tv’n et sekund. Jeg må nesten bare le av meg selv her jeg sitter og skriver, jeg føler meg virkelig som tidenes crazy dog person.

// This morning I decided to do home office. I’ve been at the office all week from early morning till around 9 pm, so staying home felt so right when I woke up today. I can even tell that Billy agrees with me – he has been with me all week, and I think he’s super supportive of my decision of not going today haha. While I have been working he’s been watching Dog Whisperer for like to hours straight. I’m laughing just writing this, I honestly feel like a craaazy dog person.

D53A9645

D53A9604

Denne uken har virkelig gått unna, og jeg blir nesten litt skremt over hvor fort tiden går. Jeg bestilte tur til Paris i natt før jeg la meg, og det er bare 10 dager til avreise! Så med andre ord er jeg vel der før jeg vet ordet av det. Reisen blir for det meste business, men forhåpentligvis litt pleasure også over tre dager. Snaue uken etter reiser jeg til Gran Canaria i 8 dager! Arhhh, det er så mye å glede seg til. Riktig god helg, kos dere og lat batteriene til 100% ♥

// This week has passed so fast, and I almost get a little bit frightened just thinking about how time flies. Last night I ordered tickets for Paris, and I’m leaving in ten days. In other words, it will probably feel like I’m heading off to the beautiful city tomorrow. It’s basically a business trip, but me and my business partner are staying for three days so hopefully we will get a little bit of pleasure as well. When I get home from Paris, I’m actually heading straight to Gran Canara just five days later! So much fun to look forward to.. Well, happy weekend sweeties! Charge your batteries 100% and enjoy. Talk to you later!

D53A9642

Previous Post
Next Post

42 thoughts on “Hjemmekontor & Paris

 • Susannecasandra
  Du har det så fint hjemme!
  kan tenke meg det var kjempe deilig med lit hjemme kontor i dag ja 🙂
  så gøy at du skal til paria, gleder meg til å følge med. 🙂
  denne uken har gått kjempe fort synnes jeg også! <3
  ha en strålende helg ! <3

 • Erin
  Hi Eirin! I really admire you and your success and have been thinking for a while now about starting my own blog too… But what’s really holding me back is what other people will think! Will they think it’s stupid, will they think I’m stupid and laugh at me or mock me? I am especially fearful about what people who know me will think. Did you experience these fears when starting your blog? And how did you overcome them? Sorry for the rambling comment! Hope you can help, anything will be appreciated! Thanks and happy Friday!! 🙂 xx

  • Hi Erin! I had the same thoughts as you before I started.. To be honest, it wasn’t that easy. I know many (especially in school) talked a lot behind my back and made fun og me starting a blog. Of course it hurt, but I didn’t let them break me so I continued blogging. I am SO happy that I did today – not only did starting a blog give me a career, but It also thought me what real friends is all about! It kind of did me favour instead of a failure 🙂 Today I have amazing people in my life that support and adore my work. Follow your dreams, and don’t give a damn about what others will think. If they don’t like – cut them out of your life, and focus on those who cheer for you 🙂 !! Xx

 • Camilla
  Du har sikkert fått en million spørsmål om dette før, men hvilke kamera (og linser) bruker du? Klem! <3

 • Margrethe
  Det er så lekkert hos deg! Du er virkelig inspirerende på så mange områder! Du jobber hardt og står på, ikke gi opp. Wow, alt du får til❤️ You go, girl?

 • Siv
  For en fin leilighet du har, elsker stilen din!
  Lurer på hvor du har kjøpt den svarte lysestaken?
  Ha en fin helg! 🙂

 • Merete90
  Hvordan er det du gjør det med blomstene i den vasen? 🙂 har den samme vasen, men føler ikke det blir like fint som hos deg. Håper du svarer! 🙂 ellers har du ett nydelig hjem, å digger interiøret! Klem

 • Vibeke
  Heia Eirin. Så fin du har det 🙂 Jeg lurer litt på hvilken høyde du valgte på stuebordet (ved sofaen) – 33, 42, eller 48 cm? Han en superfin helg! 🙂

 • Ingrid
  Hei! For en nydelig vase du har der med roser i! Hvor er den fra!<3

 • Emma
  Så fint det er hos deg 🙂 Paris er en fantastisk by! Gled deg. Hvem reiser du til Gran Canaria med? 🙂 God helg til deg 😀

 • Vilde
  Skulle ikke du få deg en hund til?

 • Kristina
  Heia! Lurte på hvilken størrelse du har i den nye hvite strikkegenseren din fra Samsøe&Samsøe? Har du den i vanlig størrelse eller større? Så utrolig fin den var! 🙂 Og hvordan vasker du den?

  Lurte også på om du kunne laget en video hvor du viser hvilke sminkeprodukter du bruker akkurat nå for tiden? Bare si litt kort om hver av dem og vise dem, ikke nødvendigvis sminke deg i videoen liksom. Hadde bare vært så gøy med litt ny inspirasjon på make up-fronten, trenger noe nytt i sminkepungen 🙂

 • Julie
  Hei Eirin:)
  Jeg er fast leser, men legger sjelden igjen en kommentar! Men denne gangen måtte jeg! Jeg elsker bloggen din! Den er så utrolig bra gjennomført. Og hjemmet ditt er til å dø av!:) Kunne lett flyttet inn der!
  Bildene dine er også helt amazing! Hvordan tar du så flotte bilder?:) Legger du mye tid i redigering, eller bruker du lyset for å få de så flotte?!:) Helt fantastisk:)
  En ting jeg lurte på, du er jo veeldig reisevandt nå. Så jeg lurte på om du ikke kunne lage en liste over hva man trenger av klær til en weekend? Om det er i Norge eller utlandet?:) Storby eller ikke?:) Jeg føler nemlig at jeg alltid tar med meg for mye klær..

  – Julie

  • Hei Julie! Jeg legger veldig mye tid ned i foto, det er det ikke noe å legge skjul på. Først og fremst er naturlig belysning veldig viktig for meg – jeg slår av lysene hjemme før jeg evt fotograferer. Etterpå bruker jeg en god del tid på lysredigering i Lightroom 🙂 Klem

 • Margrete
  Så fint du har det 🙂 Det er nok veldig bra å ha et eget kontor, men det er jo greit å variere arbeidsstedet litt også, så da funker hjemmekontor fint. Jeg har forresten et spørsmål i forhold til den hvite skjenken din: Synes du det fungerer bra å ha den som TV-benk? Jeg har ikke sett at du har hatt dekoder eller playstation e.l. oppå den, så jeg lurte på hvor du har det? Jeg vurderer en tilsvarende løsning, så man kan få litt mer lagringsplass enn man får med en lav TV-benk. Ellers lurer jeg også på hvilket veggfeste du har til TVen din, siden du er så fornøyd med ditt. Er det noen av disse: https://www.expert.no/tv/veggfester/vogels-wall-mount-32-55-white/p-202070/ https://www.expert.no/tv/veggfester/vogels-wall-2345-turn-180-40-65-white/p-254468/ https://www.expert.no/tv/veggfester/lava-lwf223lwt-tv-veggfeste-medium-arm/p-215640/ ? Hadde satt veldig pris på svar 🙂 Ha en super helg!

  • Hei Margrete! Dekoderen står bak TV slik at du ikke ser den 🙂 Jeg har festet som heter VOGELS WALL 2345 TURN 180 – 40-65″ WHITE. Klem!

  • Margrete
   Takk for svaret! 🙂 Hadde du ikke også en playstation i den forrige leiligheten din? Ettersom du ikke har den utstilt slik at den er synlig lurte jeg på om du hadde noen tips å komme med 🙂 Står den også bak TVen? 🙂

  • Margrete
   Åja 🙂 Da så! Takk for svarene!

 • F
  Hvor er bordet, benken og stolene fra? Setter stor pris på svar! Klem 🙂

 • K
  Hvor er pleddet ditt fra??

 • Emilie
  Hei Eirin! Hvor har du kjøpt det fine spisebordet? Klem

 • Helene
  Hei! Du har fått deg så fin leilighet. Hvor har du kjøpt de grønne plantene og «stativene» de står i? 🙂

 • kristin
  Så fint hos deg 🙂
  Hvor er det hvite/svarte pleddet fra?

 • Åshild
  Du har virkelig et nydelig hjem, Eirin! <3 Hvor har du kjøpt de pidestallene du har blomstrene i? De er så fine 🙂

 • Pernille
  Hei Eirin 🙂 du har det så fint. Lurer på hvor den svarte lykten som du har på gulvet på det siste bildet er fra ?:)

 • Julie
  Hei. Du har det så fint 🙂 Jeg bare lurer på hvor den benken ved spisebordet er fra? Den var nydelig!

Comments are closed.