annonse
D53A9907

D53A0092-001

.. That I absolutely love!

D53A9800

.. Nothing feels better than skin care

Jeg tipper flere av dere er kjent med skjønnhet- og velvære merket L’occitane som tar for seg naturlige, deilige og velduftende produkter. Merket er fransk, og stammer fra helt tilbake til 1976! Dette er med andre ord en klassiker av et merke som vet hva ordentlig hudpleie skal ta for seg for å overleve det tøffe og konkurrerende markedet, år etter år. Jeg personlig er veldig glad i L’occitane, og dere husker kanskje Pillow Misten fra dem som jeg har skrevet varmt om gang på gang? Jeg har til og med inkludert produktet i boken min, og det har fast plass på nattbordet mitt. I dag skal jeg vise dere enda flere favoritter!

D53A9855

· Rebalancing Face Mask  ·

Jeg er veldig glad i en god ansiktsmaske, og dette er noe jeg prøver å unne meg minst en gang i uken. Akkurat denne favoritten heter Aromachologie Rebalancing Face Mask, og fjerner urenheter i huden, bringer frem den naturlige gløden, samtidig som at den strammer opp porene. Masken er 100% naturlig, og teksturen er på en måte litt ‘muddy’. Personlig foretrekker jeg det best! Man kan virkelig kjenne på den gode effekten rett etter bruk.

· Almond Velvet Hands ·

Først og fremst er jeg veldig glad i en rik og god håndkrem, spesielt nå på høsten når hendene blir ekstra tørre. Et must-have i vesken! L’occitane sine håndkremer er kjente verden over, og jeg er spesielt glad i nyheten Almond Velvet Hands. Den er tilsatt naturlige dufter, samt beriket med celler fra mandeltreet og mandelproteiner som gir rikelig med næring til hendene og holder dem fløyelsmyke. Pluss for at den beskytter hendene med SPH 15.

D53A9810

· One Minute Hand Scrub ·

Vi nordmenn er flinke til å passe på og pleie huden i ansiktet i form av kremer og skrubber, men har lett for å glemme hendene. De er minst like viktig, spesielt nå til høsten. Mitt beste tips er og først skrubbe hendene med denne One Minute Hand Scrub, og deretter påføre håndkrem. Da holder de seg fuktet og silkemyke gjennom hele dagen! Dessuten er det overraskende tilfredsstillende å gjennomføre denne skrubberutinen. Lukter helt himmelsk!

5 wellness products

Scrub – rinse – dry – moisturize

D53A9864

· Almond shower oil + almond skin oil ·

.. Jeg sparte noen av de beste produktene til sist. Først og fremst så lukter disse produktene helt nydelig av mandelolje (denne mandel-serien våger jeg å påstå er min favoritt), og i tillegg er de virkelig fantastiske for huden. Jeg så de begge hadde fått toppkarakter på reviews, og det holder jeg med alle som har stemt i. Almond Shower Oil forvandles til mykt skum i kontakt med vann, og renser huden grundig samtidig som at den virker fuktighetsgivende og nærende på huden. Som en perfekt finish etter at jeg har dusjet, sprayer jeg på Almond Supple Skin Oil. Denne trekker raskt inn i huden, og etterlater den fløyelsmyk, fuktet, velduftende, fastere og strammende. Produktet består av mer enn 50% mandelolje, camelinaolje, og er rik på omega-fettsyrer 3 & 6.

D53A9796

Til min store glede har nå L’occitane åpnet en splitter ny butikk på Lagunen Storsenter her i bergen, og jeg var innom senest denne helgen for å teste og lukte på nye, spennende produkter. Jeg kan virkelig anbefale å ta turen innom! Og vil du teste noen av produktene selv er det ingen problem. De har til og med plassert en stor skål midt i butikken hvor du kan få skrubbet hendene dine og fuktet dem, med One Minute Hand Scrub og en valgfri fuktighetskrem etterpå. Verdt et besøk! Ikke minst fører de jo produkter som er perfekte gaver til hvem som helst, til og med for mannen. Finn din nærmeste butikk!

D53A9880

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “5 wellness products

 • The hand scrub looks really good. Have to try! Thanks for tips:)

 • Susannecasandra
  Her var det mange gode produkter 🙂

 • Christiane
  Elsker disse produktene, men du er nødt til å teste mandelskrubben også! Den er litt mildere enn vanlige kroppsskrubber føler jeg da de ofte kan være veldig.. Harde og skrapete?

 • Margrete
  Kjempebra innlegg! Veldig fine bilder 🙂

 • Sofie
  Hei, Eirin!
  Elsker skjønnhetstipsene dine! Lurte også forresten på om du kanskje kunne lagt ut en litt oppdatert sminkerutine? – For du gløder så fint om dagen 🙂 Stå på, du er så flink!

 • Elin
  Hei Eirin! Jeg er 24 år og følger ivrig med på «Live redder verden, litt». Jeg klarer ikke nå ut til så mange, og vet at det kanskje ikke er det enkleste tipset å komme med for ei som lever av «kjøp og kast», tar mye fly og ikke har drn mest miljøvennlige levestilen. Men hadde det ikke vært mulig at du kunne engasjert deg, og leserne dine? Håper du ikke tar dette som kritikk, for det er det absolutt ikke. Jeg bare tenker at om alle gjør litt, så får vi en mer bærekraftig verden, og du som når ut til så mange kan hjelpe til? Organiske produkter, hvordan kildesortere sminkeprodukter, få jenter til å tenke over et tskjortekjøp(brukes faktisk 1400!! liter vann for å produsere ei tskjorte), god mat uten kjøtt, eller bare så enkelt som å sette deg ned å se dette programmet? Hilsen miljøoptimistiske meg

 • Marie
  Hei Eirin!
  Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og synes den er veldig inspirerende 🙂
  Har et spørsmål/ønske: Kan du skrive et innlegg om dine rutiner når det kommer til ansiktet (renseprodukter, ansiktsmakse, sminke etc.)? Du har så utrolig fin hud med mye glød, og skulle gjerne visst hvilke produkter du bruker.

 • Margaret
  Hey Eirin, can I ask what theme do you use here on blog? Looks just perfect:)

 • Julie
  Elsker bloggen din Eirin! Alltid like moro å lese innleggene dine 🙂 Jeg bruker Almond Shower Oil, det har vært min favoritt lenge! Helt enig at den lukter himmelsk godt, man føler seg så fresh med en gang 🙂 Jeg skal faktisk til Bergen i desember, på julekonsert 🙂 Gleder meg skikkelig da jeg vet Bergen er en fantastisk by å være i. Ha en flott uke! Klem

 • Astrid
  Jeg bruker dusjoljen daglig, elsker den! Bruker den også i stedet for barberskum når jeg barberer leggene, de blir silkemyke 🙂

Comments are closed.