D53A6376 D53A6370

D53A6349

D53A6375

D53A6368

Vest and slackers: H&M
Bag & sunnies: Céline
Sneakers: Adidas

· Throwback to some summer in Oslo ·

Jeg elsker denne looken, og vesten virket det som om flere av dere fikk litt sansen for etter at jeg delte den på både Snapchat og Instagram! Jeg synes dress er rålekkert, men på sommeren kan det fort bli for varmt og da er vesten et godt alternativ. Jeg foretrekker å style min med blondebh under til hverdags, eller rett og slett ingenting til fest. Da er det selvfølgelig veldig greit å være godt rustet med fashion tape til anledningen, slik at vesten holder seg der den skal gjennom hele kvelden. Arh, kjenner jeg savner sommer i Oslo når jeg ser tilbake på disse bildene, ikke minst Rebecca! Vi sees igjen i New York ♥

// I love all about this look, especially the vest, and it seems like many of you dig it too! I postet some pictures of it on both Snapchat and Instagram, and many of you wondered where I got it. Well, it’s from H&M! Personally I love to suit up, but a thick blazer can quickly turn into a hot mess during a warm summer. Then the vest is a super alternative! I like to wear mine with a lace bra in the everyday life, and actually nothing under at finer events or parties. But hey, don’t forget to wear fashion tape if you drop the bra, so that the vest will stay in place through the whole night! Looking at these photos I really miss summer in Oslo, and not to mention hanging out with my sweetest Rebecca. I can’t wait to see her again in New York in a few months!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “I’m all about this

 • Susannecasandra
  Du har helt rett det var mange som likte denne vesten 🙂 den er kjempe fin 🙂
  Å du passet den veldig bra 🙂
  Men et lite spørsmål angående sist Antrekks innlegg hva heter solbrille modellen du hadde på deg ?

 • Så enkel, men også veldig klassisk og fin. En slik vest burde jeg absolutt investere i – nydelig rett og slett. Håper du har en superfin tirsdag, vakre deg!

 • K
  Hvor får man kjøpt fashiontape? 🙂

 • Kamilla
  Åe! Hvor er tightsen fra innlegget Back to good routines? <3

 • Martine
  For en helt nydelig vest! <3
  Så på mystoriene dine i går, og falt helt pladask for leppestiften du hadde på deg! Kan jeg spørre om hvilken farge det var? Den var så fin! <3
  Ha en strålende dag videre, flinke deg!!
  Klem

 • Ester
  Hvilken leppestift brukte du på snapstoryen din i går? De var lekre!

Comments are closed.