D53A8499

· A little bit of this and that ·

Nå er det leeenge siden jeg hadde et ‘what’s in my fridge’ innlegg, og siden det er mandag og for mange en fresh start til en sunn og aktiv uke, åpner jeg opp kjøleskapet mitt til inspirasjon for dere som måtte ønske det på matfronten. Jeg har prøvd ut de fleste dietter, kosthold og gudene vet hva – men etter at jeg bikket 20 skjønte jeg at det eneste som fungerer for meg på lang sikt, er et fornuftig kosthold hvor alt er lov med måte. Nekter jeg meg selv noe på lang sikt, ender det opp med motsatt effekt. Da fråtser jeg i det ‘ulovlige’ til jeg nærmest sprekker, og sitter med dårlig samvittighet. Så både karbohydrater, sukker og hva enn det måtte være er velkommen hos meg, men i moderate mengder. Jeg prøver bevisst å styre unne sukker i ukedagene i form av godteri og lignende, noe dager går det – andre dager ikke. Det er kun fordi jeg føler meg lettere i kroppen uten. Men når helgen ringer inn, da finner du meg med hånden langt nedi godteposen og et stort smil om munnen. Da koser jeg meg ekstra mye, og jeg gleder meg alltid til lørdag! Nesten som et barn.

D53A8670

Let’s do a fridge tour

In my fridge

· Dette finner du alltid i kjøleskapet mitt ·

Til middag går det mest i pasta med kjøttsaus, innbakt kylling med mozzarella og spekeskinke (takk for oppskrift Cath), biff med grønnsaker, karbonader eller kjøttboller med poteter, brokkoli og tyttebær, laks med brokkolimos og småpoteter.. Også elsker jeg å sprøsteke laksefilet med pinjekjerner til pasta!

Fisk & kjøtt:

Kyllingfileter
Karbonadedeig (går mye av dette)
Biff (indre eller ytrefilet)
Karbonader / kjøttboller
Laksefileter ♥♥

D53A8462

Jeg er en sucker for meieriprodukter. Jeg tror dette er det jeg spiser mest av gjennom dagene! Hvorvidt det er bra eller ikke vet jeg ikke, men jeg har bare alltid vært slik.. Biola Zero med bringebær blandet med cottage cheese er perfekt til blant annet etter trening, toppet med ristede nøtter og bær.

Meieriprodukter:

Ekstra lettmelk
Mager Cottage cheese
Biola Zero Bringebær
Lettrømme med skrulokk
Mager vaniljekesam
Yoplait Double 0 %
Mozzarella
Norvegia

D53A8613

Når det kommer til frukt og grønt handler jeg blant annet alltid inn ingefær, chili og spinat fordi jeg bruker det i juicene mine på morgenkvisten. Ellers er avokado et must til så og si alt, og bananen spiser jeg enten som den er – eller så fryser jeg den og lager iskrem av den når jeg får lyst på noe godt!

Frukt & grønt:

Avokado, spinat, ingefær, chili, sitron, gulrøtter
lime, epler, bananer, blåbær, bringebær, brokkoli, poteter

D53A8632

Jeg er veldig glad i både riskaker og knekkebrød. Gjerne hjemmelagde, men så må jeg også innrømme at jeg elsker de gamle Wasa Husmann knekkebrødene. Jeg synes de er så gode! Helst toppet med ost, makrell i tomat, smilende egg eller salami. Mmm! Jeg er ikke så vanskelig.

Pålegg:

Ovnsbakt leverpostei
Sukkerfritt Lerum syltetøy
 Kalkunfiletskiver med paprika
Makrell i tomat på tube
Salami (mmmm)
Spekeskinke
Pesto

D53A8493

· What’s in your fridge? ·

.. Utenom de vanlige tingene finner du også mye annet spesielt i kjøleskapet mitt! Som alt fra Pesto Vinagrette til kyllingsalater, til hudkremen min fra La Mer. Ha ha ha! Sistnevnte elsker jeg å oppbevare kjølig, for da føler jeg at jeg kvikker mye raskere til når jeg smører inn ansiktet på morgenen. Kokosvann er også noe jeg alltid har tilgjengelig, da jeg alltid bruker det som base i smoothies. Mørk sjokolade er også supergodt med peanøttsmør og eple! Mmm..

Annet:

Kokosmelk
Kokosvann
Iskaffe Zero
Peanøttsmør
Mørk sjokolade
Pesto Vinagrette
Vita Hjetego' smør
Lett-majones
Egg
Previous Post
Next Post

19 thoughts on “In my fridge you’ll find..

 • Susannecasandra
  Her var det masse godt 🙂 så gøy med et helt Anna innlegg 🙂
  Men så på snap at du hadde kjøpt deg ny rosa kåpe kan jeg spør hvor den er fra ?:)

 • Maria
  Elsker innleggene dine om hva du har i kjøleskapet og middager osv!??

 • Emilie
  My twin ?

 • Birgit
  nam! Hvor får du kjøpt kokosnøttvannet?:-D

 • Mina
  Du har jo tidligere fortalt om din forstyrrelse med mat. Jeg har ortoreksi, og har hatt dette i 4 år. 4 lange år. Jeg er sliten, og får hjelp. Men hva var det som gjorde at du ble «frisk» igjen, og kan leve som normat med både mat og trening.
  Du er både inspirerende og flink – kjempe fin blogg! 😀

 • Ann-Kristin
  Hei! Hva bruker du kokosmelk til eller hva har du det i? 😀

 • Jeg hadde elsket å se deg dele og lage veganmat og å skrive om miljø og sånt 🙂

 • For en forfriskende kjøleskap! Det ga meg både motivasjon og et hav av inspirasjon på matfronten – så tusen takk for det! Passet helt perfekt på en mandag altså! Gleder meg til å handle i morgen <3 Håper du har en superfin kveld!

 • Hanne
  Hei Eirin 🙂 flott innlegg, virkelig en inspirasjon på matfronten 🙂 et litt teit spørsmål men jeg er veldig glad i iskaffe zero. Er nærmest avhengig. Drikker ca en om dagen, da tyr jeg bare til den sukkerfrie varianten. Syntes du det er dumt å drikke en hver dag, eller dekker jeg for mye? Jeg drikker ikke vanlig kaffe i løpet av en dag, og trener hver dag. Vet at du ikke er noe ekspert, men luter bare på din mening 🙂 håper du tar deg tid il å svare, hadde satt pris på det 😉

 • E
  For er gøy og inspirerende innlegg (som alltid!) 🙂 Hvor er den hvite strikkegenseren du hadde på deg på snap i dag fra? Er den kjøpt nylig? Perfekt høstgenser!

 • Vårild
  For et oversiktelig kjøleskap! Hjemme hos oss er det stappet med ting som blir glemt… Gleder meg til jeg bor alene og kan bestemme selv hva som er der eller ikke:) ha en super uke!!
  – Vårild

 • Camilla
  Hei Eirin:-) Hvor er den rosa kåpen du la ut på Snapchat fra ? Klem

 • vilde
  hei! hvor stor er leiligheten din? er det mulig å få se planløsningen?:)

 • Ia
  Så fint innlegg! Utrolig inspirerende og fint å høre at alt er lov hos deg. Jeg er veldig lik deg- alt er lov med måte. Jeg har prøvd så alt for mange ganger å kutte ut alt mulig og da ender jeg bare med fråtsing og dårlig samvittighet. Vi lærer tydeligvis med årene hehe Kjøleskapet ditt ser utrolig deilig ut med masse farger og gode produkter- absolutt inspirasjon til handleturen min etterpå! Ha en fin dag <3

 • Julie
  Hei! Kunne du laget en oversikt over veskesamlingen din? Du har så mye fint 🙂 Hilsen fast leser

 • Silje
  Så fint kjøleskap! Jeg ville bare informere deg om at makrell på tube inneholder mindre fisk enn den orginale i den store boksen. Sånn med tanke på at du er opptatt av sunt kosthold 🙂
  Ellers vil jeg anbefale deg å sjekke ut litt vegetariske alternativer for dyrevelferd og miljøet litt perspektiv!
  Ha en nydelig dag 🙂
  Hilsen kostveileder.

 • C
  Hei! Elsker å lese innleggene dine om mat – du skriver alltid om så mye godt og sunt. Men, kunne du tenke deg å gjøre et innlegg fra den andre enden av kjøkkenet, godteriskapet? For oss som er skikkelig søtmomser er det alltid gøy å se forslag til enda mer godt haha<3 Ellers hadde et innlegg om dine favoritt desserter også vært til inspirasjon. Du har alltis så mye godt og gøy å komme med! Elsker bloggen din, den er et must for å komme seg gjennom en tung og lang skoledag!

 • Er det noen spesiell grunn til at du ikke spiser hvit fisk? Om du er ute etter mer fisk og vegetaroppskrifter legger jeg ut en del sånt. Så kan jeg også anbefale å plassere kjøttet i midterste hylle der du har syltetøy og yoghurt. Der er det kaldest og de mest følsomme produktene bør ligge der:) Ellers fresht kjøleskap med mye sunt.

 • Celine
  Veldig lik deg – alt er lov med måte! Og jeg klarer meg fint med det også, å tillate noe godt i helgene gjør at jeg gleder meg ekstra mye til helg, og så skal det jo «små» doser til før jeg har fått nok, er ikke akkurat sånn at jeg kjøper 1kg smågodt «fordi det er helg» 🙂

Comments are closed.