adlinks
NLY høst

Velvet polo, pink sweat, black sweat, bomber jacket,
weekend bag, white sneakers, over knee boot

Er det bare jeg som har fått et øye for denne flotte og deilige fargen? Er det en ting jeg ikke hadde trodd, så var det at jeg skulle få øynene opp for rosa igjen på en liten stund. Nå elsker jeg dusty pink, ja til og med knæsj rosa! I går kjøpte jeg meg en ny ullkåpe for høstsesongen, og den er nettopp i den fargen. Har dere sett den på Snapchat? Dere finner meg under EirinK! Nå bærer det avgårde på hot yoga, og familien blir med. Hvor koselig er ikke det!

// Is it only me that got a little obsession for this beautiful color? I never thought I would get a thing for the color pink in a loong time, but I was totally wrong. I love dusty pink, even bright pink! Yesterday I bought myself a new wool coat for fall, and it’s super duper pink. Can’t wait to show you! You can get a little sneak peek of it at Snapchat @EirinK if you want. Now I’m heading to hot yoga and my family is coming too. Lovely! Enjoy the rest of the evening.

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Dusty pink tones

 • Susannecasandra
  Denne fargen er kjempe fin ! Så den kjempe fine jakka de på snap i går. Hvor er den fra ?

 • Kine
  Deilige høst? Jeg har bare et kjapt spørsmål (som ikke har noe med dette innlegget og gjøre?), bruker du protein pulver? Eventuelt hvilken? 🙂

 • nn mm
  Er så spent på å høre hvordan det har gått med lumea ipl maskinen =) Har du fortsatt å bruke den, og funker det?

 • Helle
  Stor fan av bloggen din! Jeg er innom flere ganger om dagen 🙂

  Kunne du laget et inlegg der du viser oss de fine bildene du har fått opp på veggen?

 • Camilla
  Hvor er kåpen fra ? 🙂 Klem

Comments are closed.