D53A7260

D53A7242

D53A7251

· Slide on’s & western belts ·

Er det to ting jeg har veldig dilla på om dagen, så er det disse sandalene fra Steve Madden som jeg kjøpte i sommer, og det klassiske western skinnbeltet som jeg har hatt i garderoben min i en liten evighet. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde det, men så fort jeg så det under en liten utrydning har jeg brukt det støtt og stadig på favorittjeansen min. Det gjør så mye med et antrekk, dessuten sitter buksen som et skudd hele dagen! Jeg vet at Asos har en del lignende varianter inne om det skulle være av interesse. Resten av antrekket kommer veldig snart! Jeg må si at det kanskje er en av de jeg liker best av alle jeg har hatt på meg i det siste. Klassisk og stilrent. Ikke minst svart. Jeg føler meg alltid best i helsvart – det slår liksom aldri feil. Hva med deg? Yay or nay?

// If there’s two things in fashion that I’m really obsessing right now, it has to be this pair of sandals from Steve Madden that I bought in the summer, and my western leather belt. I forgot I had it, but when I gave my wardrobe a detox I found it again (it never goes off fashion so never get rid of it if you have one) and I’ve worn it with my favorite pair of jeans since. Not only does it add a super chic detail to the outfit, but it also makes your jeans stay in the right place through the whole day. It’s a win win situation! I know Asos sell a lot of different variations of the western belt (if your looking for one). I will show you the rest of the outfit very soon – I believe it’s one of my favorites so far. Classic, minimalistic and effortless. And yeah, black. Haha! I always feel best in black. Xx

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Current obsession

 • Anne Kristine
  Elsk på den sorte vesken din! Hvor er den fra? 🙂

 • Susannecasandra
  Å disse skoene er kjempe fine 🙂
  Belte var også fint hvor er det fra ?:)

 • Kristi
  Veldig fint:) Har du en link til buksen?

 • Yaaay må jeg si 😀

 • Cecilie
  Har du sendt «varene» som man kunne kjøpe på tictail siden for noen uker siden?

 • Christina
  Hvor er kåpa di fra? 🙂

 • Elsker skoene, og er helt enig med deg angående svarte plagg! Føler jeg lever i svart, haha 🙂 Så definitivt «yay»!

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den fine hvite dress jakka er fra ? (Den på snap i dag)
  Klem <3

 • Kunne du ha skrevet et innlegg om da du var i NY å studerte? Skole, boplass, penger osv.. Skal dra neste høst å studere det samme 🙂

 • O, nydelige sandaler!

 • Yay ? Hvilken bil har du kjøpt? Bare lurte ? Have a good time ?

 • Ida
  YAAAY!! Du er fab. Lurer på hvordan sandalene er på størrelsen?

 • Freja
  Synes det er så bra hvor flink du er, står på, er et godt forbilde, ærlig, naturlig! Hovedgrunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg elsker den. Men, jeg synes du er en urolig flink blogger, svarer alltid på kommentarer, du skriver og jobber og retter deg mot leserne dine. Du annonserer ikke bare stygge klær som andre bloggere for å tjene penger. Som bybenedicte som jeg er ganske oppgit over så er du en toppblogger som leverer. Bybenedicte svarer aldri på kommentarer og er selvopptatt og egoistisk, har sammen med en gjeng boikottet bloggen hennes. Skjer ikke at jeg kjøper noen av plaggene hennes fra hennes line. Stå på Eirin! Alle digger deg! Klem

  • Hei Freja! Det er så kjekt å høre at dere legger merke til hvor mye flid jeg legger ned i bloggen, og hvor mye den betyr for meg! Jeg tar den veldig seriøst, og da er det ekstra hyggelig med slike tilbakemeldinger 🙂 Når det kommer til Benedicthe så kjenner jeg ikke til dette, hun er supersøt i virkeligheten i hvert fall! Klem

Comments are closed.