D53A5243       D53A5200

D53A5437

D53A5363 D53A5180

Blue heels   D53A5341

D53A5442

D53A5374

D53A5241

D53A5195

Shirt & pants: H&M
Bag & sunnies: Céline
Heels: Zara

Oh how I’ve missed you!

Det kribler i fingrene – ja faktisk rykker det litt i hele kroppen her jeg sitter. Etter 11 dager med totalt ferie og fri, noe jeg ikke har følt på siden jeg opprettet denne bloggen er jeg endelig tilbake. Og ja, jeg mener endelig. Disse fridagene har ikke bare fylt meg opp med inspirasjon og motivasjon fra topp til tå, men de har også fått meg til å innse hvor høyt jeg elsker å skrive og dele inspirasjon med dere her inne i min lille verden. Jeg er evig takknemlig for å ha dere som lesere, og jeg kan ikke gjøre annet enn å takke for all støtte dere har vist siden jeg valgte å ta meg en liten sommerferie jeg også. Og til tross for ferie vil jeg ikke si at jeg har lagt på latsiden! Jeg har opplevd og gjort SÅ mye moro, og kameraet har ikke lagt i ro for å si det mildt. Jeg har så mye å dele med dere! Så nå er jeg mer enn klar til å smelle i gang en fabulous blogghøst, og planene er spikret og klare. Mer struktur, massevis av oppdateringer, faste spalter, mer video og mye moro. Håper dere er like klar som meg – jeg har virkelig savnet dere! Noe du savner å lese? Kom gjerne med innspill!

Skjermbilde 2016-08-22 kl. 10.00.41It tingles in my fingers – actually my whole body is shaking where I’m sitting. It feels amazing to be back! Seriously.. After 11 days with holiday and not even opening my MacBook? I have never done that through these (almost) four years with blogging, but oh it did good. And I really mean it! The last few days I have been longing to come back, and I feel more inspired and motivated than ever. Even though I have taken a vacation, I have not put my camera away. Not at all, I have captured so many moments that I can’t wait to share with you guys. And speaking of you – I’m so thankful for all your support, and that you check in here every single day. I hope your as ready as I am for a super duper blog fall! YES to more structure, more post, columns, videos.. And if there’s anything you miss reading about, or if you have any wishes, please leave a comment. Hope you’re as excited as I am for this new beginning!

Previous Post
Next Post

81 thoughts on “She’s back

 • Rikke
  YES! Tok meg selv i å si YES høyt da jeg så at du var tilbake med et innlegg etter ferie. Tror jeg virkelig hadde savnet inspirasjon fra favorittbloggeren min jeg, gitt. Ha ei fin uke! Gleder meg allerede til neste innlegg.

 • Sunniva
  Endelig! Du var virkelig unt en liten bloggferie, håper du har fått ladet batteriene og virkelig kost deg. Gleder meg til å lese de framtidige innleggene dine! 🙂 Personlig hadde det vært gøy å lese om ditt forhold til trening og ferie, er du flink til å slappe litt ekstra av også på treningsfronten under ferier? 🙂

  Klem!

 • mia
  Hei Eirin! jeg er glad du er tilbake! Har et lite spørsmål om designerveskene dine. Pleier du å impregnere veskene dine? kjøpt meg min første designerveske nå, men blir så usikker på om jeg skal impregnere den eller ikke. Jeg bor også i Bergen og siden det regner så og si hverdag så er jeg så redd for å ødelegge vesken. Hva har du gjort med dine? Har du eventuelt noen tips på lur kanskje? 🙂 Klem

  • Hei Mia! Jeg burde nok gjort det, men det har jeg ærlig ikke. Men bruker ikke veskene når det regner / dekker til med paraply i så fall 🙂 Klem

  • T
   Hei! Jeg anbefaler å spraye under vesken om du er fæl å «slenge» den fra deg på gulvet/bakken når du F.eks. er på kafé:-) Jeg sprayer mine vesker når de er ny med en ordentlig spray som er beregnet til sko, også smører jeg av og til med lærbalsam for å gi næring til skinnet. Spørs jo også litt hvilket skinn det er… 🙂 håper det hjalp litt.

 • Julie
  Åh, endelig! <3
  Så gøy å høre at du har kost deg masse, å at du nå er tilbake med masse inspirasjon 🙂

  Har du forresten fått den nye bilen din?
  Stor klem fra meg 🙂

 • Susannecasandra
  Så fint antrekk:) gleder meg til å følge deg videre. Har savna bloggen din 😉
  Ha en kjempe fin dag 🙂

 • Julie
  Hva heter buksene du har på deg? Kjempe fint antrekk!

 • Silje
  Flotte Eirin!!

 • Mari
  Hei!

  Blir det du solgte på tictail snart sendt ut til oss som kjøpte i fra deg? Gått snart to uker siden kjøpet og har ikke hørt noen ting, noe som er ganske dårlig når man bruker så mye penger på noe og gjerne vil få det fortest mulig….

  • Hei Mari! Beklager så mye for det. Ble litt forsinkelser grunnet sykdom og ferieavvikling, men alt er nå sent og kommer nok i postkassen din veldig snart 😀

 • Adelen
  Endelig! Har virkelig savnet å lese bloggen din disse dagene og har skikket inn hver dag, selv om at jeg VET at den ikke er oppdatert.. 😀 Ønsker gjerne «matdag i bilder»- det er så gøy og utrolig inspirerende i en ellers kjedelig hverdag hvor rutiner fort oppstår..

 • Susanne
  Hei skjønne Eirin! Jeg er ny i Bergen og synes derfor det hadde vært gøy å lese mer om tips til div butikker, kafeer, gater, steder osv i Bergen.

 • Maria
  Heiiii! 🙂 Har gledet meg til denne dagen!! 😀 Kunne du tenke deg å gi oss en «tour» i klesrommet/garderoben din? I Det Nye sa du at folk blir overrasket over hvor lite klær du egentlig har, og det syns jeg hørtes supert ut, for da er det jo mulig å ha en så bra stil som du har uten et overfylt klesskap. Jeg ønsker selv å kutte garderoben ned til et minimum, blir gal av å se på alt jeg har, haha… 😉

  • Hei Maria! Morsomt at du sier det, dette skrev jeg ned på listen over innlegg jeg ønsker å skrive i går 😀 Det er absolutt ikke dumt å kutte ned i garderoben! Gjør hverdagen hakket enklere, haha!

 • Stine
  Åh endelig tilbake! Skulle bare mangle med en velfortjent ferie, herlighet!
  Skulle gjerne sett en sminkevideo av deg – eller en video hvor du viser outfit for hver dag, eksempel at du filmer ute og lager en video av outfit hvor du skriver hvor det er fra osv 🙂
  Søk på » Outfit of the week» på Youtube så skjønner du!

  Ha en flott uke flotte du <3

 • Andrine
  Vi har savnet deg og! Håper du har hatt en fin ferie 🙂 Glad for å ha inspirasjonskilden min tilbake 🙂 Gleder meg allerede til neste blogginnlegg 🙂 Tusen takk for at du fyller hverdagen min med så mye inspirasjon og glede 🙂

 • Nydelige deg! Savner litt sunne og gode oppskrifter og treningsrelaterte innlegg. Gleder meg masse til å følge bloggen mot høsten 😀 Du er så inspirerende!

 • Sarah
  Ååå så godt at du er tilbake! Har savnet innleggene dine! Elsker når du poster video, og gleder meg til å se mer av det! Også liker jeg godt hverdagsinnlegg med hva du har gjort, og vise bilder fra det! Da føler jeg at jeg blir mer kjent med deg for hver dag 🙂

 • Miss Independent – Bokanmeldelse

  Bloggeren Eirin Kristiansen viser med sin bokdebut at hun skiller seg ut fra mengden og at hun ikke vil følge strømmen. Boken inneholder mange gode og nyttige tips om hverdagslige ting for både yngre og eldre lesere. Hun har inkludert en New York Guide og matoppskrifter i slutten av boken som en bonus.

  Folk vil kjenne seg igjen i mye av det Eirin Kristiansen skriver om og ta lærdom av ordene som blir brukt. Boken er et kvalitets produkt fra omslaget til innholdet, teksten og bildene.

  Miss Independent er en bok for både damer og menn. Den er et kjøp du ikke vil angre på.
  I tillegg ser den fin ut i bokhyllen.

  «Bloggeren Eirin Kristiansen har skrevet en moderne og tidsriktig bok som fanger deg fra første øyeblikk du åpner den.» – Jarle (sirJarl)

  Terningkast: 6

 • Fossen
  Godt å ha deg tilbake! 🙂 Oooog, den vesten du hadde på deg på et bilde på Instagram, HVOR er den fra? 🙂 Lekker, var den! 🙂

 • Anna
  Hurra, dette blir en utrolig bra uke med favorittbloggeren tilbake 🙂

 • Thea
  Så hyggelig å ha deg tilbake, og så fint å høre at du har hatt en deilig ferie! Det fortjente du 🙂 Jeg har veldig lyst til å høre om den lille valpen som du har snakket bittelitt om på snap..?? Skal Billy få seg en liten bror eller søster? Så kos i såfall! Stor klem! <3

 • Kamilla
  Jippi!! Gleder meg til å lese bloggen din, tuklet inn i strikkegenser og en god kopp kaffi på morgenkvisten i høst- mørket!

  Velkommen tilbake, håper du har hatt en fin, velfortjent ferie!

 • Rikke
  Hei kjære Eirin! Godt å ha favorittbloggeren min tilbake fra en velfortjent ferie:) jeg vil gjerne høre om valpen du straks skal hente – som den hundeelskeren jeg er. Er det fra samme oppdretter som Billy? Evt hvilken oppdretter bruker du?

  Stor klem

 • Anne
  Velkommen tilbake ! Du har vært savnet, men tipper det har vært skikkelig digg med «ekte» ferie.
  Gleder meg til nye, inspirerende og gode innlegg !

 • Yay! Glad du er tilbake <3 Vil gjerne lese litt om trening og å lære å kjenne deg enda litt bedre til tross for at jeg har lest bloggen din i ca 3 år 🙂

 • Mercatoria
  Velkommen tilbake! Kunne du skrive et innlegg om å reise alene? Det hadde vært kjempefint!

 • Maiken
  Endelig!! Har gledet meg siden dagen du tok ferie, hehe. Jeg ønsker gjerne å lese tips til sunne (og enkle) matretter også trenger jeg inspirasjon til høstmoten?

 • Margrete
  Håper du har hatt noen fine fridager 🙂 Jeg gleder meg masse til å lese alle innleggene dine fremover! <3 Det jeg håper du vil skrive om er trening, oppskrifter, interiør, antrekksbilder, reisene dine til London og Gran Canaria, og ikke minst flere videoblogger 🙂 Gjerne flere av de litt hverdagslige, men også flere med deg og Cath, og av leiligheten din. Får vi forresten se flere bilder fra badet og soverommet ditt? Veldig spent på hvordan det ble med de nye nattbordene dine. Ha en fin mandag <3

 • Margrete
  Det hadde forresten også vært interessant å lese om hvordan man starter en blogg, og for eksempel hvordan du sorterer bildene dine for å holde orden på alle – bruker du «Bilder»-appen på macen? Eller har du et annet godt tips?

 • I’ve been waiting for you 🙂 Godt å ha deg tilbake! Gjerne pøs på med bilder av leiligheten og hvordan du styler den. elsker den!

 • Christina
  Endelig!! Herlig at du er tilbake, sikkert godt med ferie når man har en sånn jobb. Jeg lurte på hvilken modell brillene dine er? Dødsfine! Klem <3

 • Ingrid
  Fint å ha deg tilbake i bloggverden igjen ;-D jeg hååper å fa se en Bergensguide i høs! Ellers gleder jeg meg til mye inspirasjon <3

 • Cath
  Aww, endelig tilbake <3 Må bare nevne at jeg "møtte" deg på Gardermoen en dag forrige uke (jobber der ser du), og jeg ble så satt ut over hvor fantastisk fresh du ser ut! Håper du hadde noen fine dager på Østlandet 🙂

 • Sara
  Wuhu! <3

  Jeg skulle ønske du delte litt mer personlig og litt mer av "hverdagen" din – at vi fikk se litt mer av prosessene som skjer bak det fiks ferdige 🙂 At vi får høre mer om feks. hva ambisjonene og planene dine er – før det plutselig skjer noe nytt, hva du ønsker å gjøre videre – før det skjer, hvordan du går frem når du velger interiør – før alt er ferdig innredet, osv 🙂 Vil gjerne være en større del av prosessene. Hvis du personlig ønsker å holde det til det fiks ferdige, så er det helt i orden 🙂 Jeg bare tenkte jeg skulle ønske meg det i tilfelle du ikke hadde tenkt så mye over det.

  Også må du lage sminkevideo! Med produktene du bruker til daglig (evt stiler du prøver ut). 😀

  Gleder meg til å lese bloggen din fremover <3 🙂 🙂 🙂

 • Annette S. Bjerke
  Herlig å ha deg tilbake igjen Eirin, Norges desidert beste blogger! Gleder meg til å lese bloggen din utover høsten 🙂

 • Vilde
  Hei Eirin! Så fint å se at du endelig er tilbake..

  Jeg bare lurte på en ting, finner ikke noe sted hvor jeg kan ta kontakt med deg. Har funnet mailen din men ikke fått noe svar. Kjøpte céline trio vesken din for to uker siden i morgen og lurer på hvor den blir av? Gjerne svar meg på mail hvis du ikke vil svare her 🙂

  Klem

 • Malene
  Hei. Har du noe navn/artikkelnr på buksen? Pris? Har leitet etter en sånn fin bukse lenge! Klem 🙂

 • Inger
  Nydelig antrekk? Er skjorten kjøpt i det siste? Kan du evt legge ut link?

 • eendelig!! gleder meg til å følge deg. absolutt nr 1 innenfor blogginspirasjonen – og du motiverer meg til å gjøre det jeg vil, jobbe med blogg!
  Jeg vil gjerne vite om du fortsatt er flink på treningsfronten, og om du evt vil dele av deg treningsrutiner? 🙂 Jeg tenker å starte, og trenger motivasjon for både trening og mat. hihi!

 • ida
  Åh så godt å ha deg tilbake! Jeg gleder neg til masse treningsinspirasjon, sunn mat og masse mer fra deg! Du er topp❤

 • Rikke
  Hei!
  Hyggelig å se at du er tilbake <3 Lurte på om du er flink å gå i hæler?? Med tanke på de jeg ser på bildet (veldig fine forresten) så antar jeg det! Jeg har så lyst på et par lignende hæler som du har, men er redd det blir for vanskelig for meg å gå i. Har du noen erfaringer med dette, og hvordan lærte du deg å gå i så fine hæler? Håper du kan hjelpe meg :):) stor klem!

  • Rikke
   Skal ha en lyse rosa kjole med litt glitrende effekt, har du noen tips til hvilke farge jeg burde velge på skoene?

  • Hei Rikke! Nei, jeg er ikke så veldig flink synes jeg. Haha! Mitt beste tips er å kjøpe hæler som disse, som sitter godt på foten. Da er de mye lettere å gå i 🙂 Eller wedges!

 • Hedda
  Gledet meg skikkelig til du kom tilbake, men har kost meg med «Det nye» så lenge. Jeg er veldig glad i interiør og lurte på om du kunne lage en liten «house tour» på youtube og vise oss den nye boligen din. Klem <3

 • Sunniva
  Åhh, godt å se at du endelig er tilbake, og at du har hatt en fin ferie, vel fortjent! Har savnet bloggen din 🙂 Jeg lurer litt på om du ser på deg selv som miljøbevisst og kanskje kan skrive et innlegg om det? Eller f.eks. hvordan du stiller deg til dyrevelferd? Synes det hadde vært kjekt å lese noe i den duren, blant mye av det litt mer overfladiske. Misforstå meg rett, jeg liker de innleggene dine også altså! 🙂 Stå på videre Eirin, du er dyktig.

 • Mathilde
  Hei 🙂
  Kunne du laget en video av hvordan du fikser/føner håret ditt etter dusjen? Synes du får så naturlig og fint fall, hvis du skjønner hva jeg mener 😉

 • Aurora
  Hei! 🙂
  Liker bloggen din veldig godt, og er glad for at du er tilbake fra ferien. Synes det hadde vært hjelpsom og inspirerende med et innlegg hvor du deler for eksempel tips til hvordan man kan style forskjellige ting. Spesielt hjelpsomt hadde det vært om du viste hvordan du stylet skolettene dine.

  • Hei Aurora! Takk for det 🙂 Koselig at du synes det. Jeg skal inspirere så godt jeg kan med flere antrekksinnlegg fremover! Klem

 • Lisbeth
  Hei!
  Vet du hva namnet på blusen er og prisen? Da har jeg kanskje mulighet til å finne den. Var så fin?

Comments are closed.