D53A6832-001

.. Tilbragt mye tid både på og ved havet i mitt nye drømmehjem!

D53A4729

.. Drukket massevis av latte på farten og hengt med Cath!

D53A4038

.. Vært syk og pleiet skrotten med grønn te, Biola og friske bær. Perfekt kombo!

D53A6681

.. Tatt båt fra Strömstad til Sandefjord, noe som var helt fantastisk!

D53A6820

.. Kjørt masse vannscooter med fantastiske venner!

D53A6688

.. Kjøpt meg en nydelig hverdagskjole i en sprek sennepsfarge!

D53A6461

.. Spist deilig hotellfrokost, sovet godt og ladet batteriene!

D53A6436

.. Tilbragt tid med min skjønne Rebecca som jeg ser alt for sjelden!

D53A6381

.. Tatt haugevis av blomsterbilder som vanlig (…)

D53A6368

.. Tilbragt varme dager i solfylte Oslo og til og med fått litt farge på kroppen!

D53A6297

.. Sett den kuleste bilen noensinne!

D53A6325

.. Vært på sightseeing med Rebecca!

D53A4074

.. Jeg har vært covergirl for favorittmagasinet mitt!

D53A6279

.. Jeg har bare reist innlands og det har vært overraskende bra!

D53A6290

.. Fått dilla på islatte med vaniljemelk fra Joe & The Juice!

D53A6592

.. Ooog vært på harrytur og kjøpt kilovis med godis!


Dette har for min del vært min aller første norske sommer uten noen form for utenlandsreise – i hvert fall frem til om en måneds tid. Først da går turen til varmere strøk! De siste elleve dagene har jeg kost meg både her hjemme med venner og familie, og jeg har også tilbragt noen dager i hovedstaden. Meg og min godeste Rebecca som jeg møtte under studier i New York sjekket inn på Clarion Royal Christiania, og gikk inn i feriemodus til de grader. Vi dro på lanseringen av Kygo Life, spiste deilige lunsjer ute i solen, shoppet litt, kjørte til Sverige på harrytur, og hjem til Rebecca igjen i Larvik. Storkoste oss, rett og slett! Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge. Flausene kom på rullende bane en etter en, og med meg som utnevnt kartleser klarte jeg å veilede oss tre timer med totalt feilkjøring i landet før vi endelig endte opp i Sverige (som egentlig ikke skulle ta mer enn en times tid..) Det er slikt det blir minner av!

// This has been my very first Norwegian summer ever – at least until next month when I’m heading to Gran Canaria. The past eleven days I’ve had so much fun here at home with both friends and family, and I have also spent some days in Oslo with my sweetest Rebecca. I met her during my semester in New York and unfortunately we don’t see each other that often! But we definitely caught up a lot of fun through the days we had together. We went to the Kygo Life launch, had a lot of lunches outside in the sun, drove to Sweden to buy candy and then back to Larvik where Rebecca lives (or, she’s still in NYC but we visited her parents). I don’t think I have ever laughed that hard my entire life, we had a blast and I miss her already! What have you been up to? Xx

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “.. I sommer har jeg

Comments are closed.