D53A0126

I’m back with new and exciting content ↓
· Monday, August 22 ·

I sommer har jeg for første gang siden jeg startet bloggen kjent på følelsen av at jeg trenger litt ferie, litt fri, litt ro til å fokusere på meg selv. I fire år har jeg oppdatert (med få unntak) to ganger daglig, 365 dager i året. I gjennomsnittet 6-8 timer bak skjermen hver eneste dag. Jeg var inne på tanken om og rett og slett lukke bloggen for sommerferien, men bestemte meg heller for å holde litt liv her inne likevel for at den ikke skulle dø helt ut – ikke minst for at dere som klikker dere inn skal få litt nytt å lese i ny og ne. Jeg har skjønt det slik at ikke alle har fått med seg dette, da det er en del av dere som stiller spørsmål til innleggene mine, hyppigheten, og om jeg har mistet blogglysten.. Som en kvinne som hater å gjøre ting halvveis og som setter kvalitet høyt, synes jeg selvfølgelig det er trist når lidenskapen min blir stilt spørsmål ved, som en misforståelse for en liten ‘sommerferie’. Det var overhodet ikke planen!

Noen av dere er kanskje ikke enig i avgjørelsen, men denne gangen må jeg faktisk sette meg selv først. Jeg er mer motivert enn noen gang til å smelle i gang en fantastisk blogghøst med hyppige oppdateringer, mer mote, trening – alt jeg brenner for. Men frem til det har jeg nå bestemt meg for å ta 100% ferie her inne, frem til mandag 22. august. Da vet dere i hvert fall at jeg er TILBAKE når jeg er tilbake, istedenfor små oppdateringer i ny og ne som for mange kan virke som ‘halvveis’ arbeid eller bli misforstått. Håper på forståelse for dette, og at dere også tar dere tid til å lade batteriene og nyte dagene med de dere er aller mest glad i denne sommeren. Til syvende og sist er det jo det som teller aller mest! Gleder meg til nytt giv, energi og masse av inspirasjon ♥

D53A8771

Dear international readers

I’ve decided to take a summer vacation to unwind, gather some inspiration and most importantly to relax with loved ones. Can’t wait to get back with new and exciting content from 22nd of August. Hope your as excited as I am – let’s make it the best fall ever! See you then! Lots of love. Xx

Previous Post
Next Post

56 thoughts on “I’m taking a vacation

 • Amalie
  Det synes jeg er vel fortjent!! Har faktisk ikke merket noe til færre eller «dårligere» oppdateringer. Har kost med hver gang jeg har tittet innom 🙂 Synes selvfølgelig det er trist at det blir en liten pause fra min nummer 1 inspirasjonskilde, men samtidig håper jeg du klarer å gjøre det uten en eneste tanke av dårlig samvittighet!
  NYYYT ferien, klem <3

  • Åh, så befriende å lese. TUSEN takk Amalie! Gleder meg til å komme tilbake fulladet av inspirasjon og nytt giv 😀 Stor klem <3

 • S
  Synes det er litt synd at du føler du må unnskylde deg for å ta en ferie. Alle gjør det, og du fortjener fri like mye som alle andre. Hygg deg med ferie, og lad batteriene i god samvittighet Eirin 🙂

 • Susannecasandra
  Dette er så fortjent. Synnes det er så rart at ikke dere som bloggere skal få lov Til å ta litt fri. Ta deg en stund til med ferie så får vi masse blogging når du er tilbake. Kos deg kjempe masse resten av ferien din !:)

 • Astrid Sophie
  En ferie fortjener du jo absolutt, kos deg mye og slapp av <3 Dine trofaste lesere er tilbake når du er klar!
  lots of love x

 • Endelig, sier bare jeg!! En ferie fortjener du <3 Kos deg, nyt tiden, og så gleder jeg meg til du er tilbake 🙂 Om noen skal klage på dette, vell.. Da lukker du bare øyner og ører – det er ikke noe å bruke tid og tanker på. Du har virkelig jobbet hardt, så dette unner jeg deg virkelig! Stor klem

 • Julie
  Håper du koser deg skikkelig på ferie! Gleder meg til du kommer tilbake, da du er en av mine favoritter for inspirasjon i hverdagen 🙂 Regner med at alle vil unne deg en vel fortjent ferie, det skulle i hvert fall bare mangle! 😉

 • Maren
  Men kjære vene! Ta deg en ferie! Jeg elsker bloggen din, men vi er da alle mennesker 🙂

 • Stine
  Du fortjener virkelig en ferie, Eirin! Kos deg masse, og nyt hvert eneste sekund. Ikke føl på dårlig samvittighet, du jobber 24/7 hele året! Alle fortjener en god ferie, og spesielt du.
  Du er en utrolig stor inspirasjonskilde for meg og mange andre, og jeg gleder meg masse til en fantastisk blogghøst med deg. <3

 • Julie
  Kjempefortjent! Gleder meg til masse ny inspirasjon som du alltid kommer med 🙂

 • Nina
  Jeg syns absolutt at du skal unne deg en ferie med god samvittighet, det er det absolutt ikke noe i veien for. Jeg setter likevel stor pris på at du sier ifra på forhånd at du kommer til å være fraværende en periode. På denne måten slipper leserne å vente på innlegg som ikke kommer. Mange bloggere forsvinner en stund og forklarer først når de kommer tilbake at «beklager, men jeg måtte ha en pause». Jeg mener ikke at dere trenger å unnskylde dere for å ta ferie, men syns det er veldig fint å bli informert om at blir en bloggpause på forhånd.

  Når det er sagt gleder jeg meg til du er tilbake for jeg finner mye glede og inspirasjon i bloggen din hver dag 🙂 God ferie! Klem.

 • Madelen
  God ferie!! Vel fortjent. Du kommer ikke til å miste lesere, vi venter på deg. Og vi gleder oss til du er tilbake?

 • Anna
  Du trenger ikke rettferdiggjøre dette Eirin – ta ferie og KOS deg med god samvittighet <3 Vi er her når du kommer tilbake 🙂

 • Kos deg masse! Slapp av og nyt det å ha tid for bare deg selv. Det kan være vanskelig å ta ferie fra noe man elsker, men kroppen og hodet trenger det. Vel unt! 😀

 • Andrine
  Det er vel fortjent! Alle har godt av ferie iblant slik at de får slappe av fullt ut, og bloggere har like rett på ferie som alle vi andre. Det skulle bare mangle! Jeg har helt ærlig ikke lagt noe merke til mindre eller «dårligere» blogging når jeg har klikket meg inn, jeg blir like glad og inspirert hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din 🙂 De fleste er jo i litt feriemodus om dagen uansett om de jobber eller ikke. Jeg tror dette vil være kjempe bra, og at du vil hente masse inspirasjon til høsten. Det blir selvfølgelig litt trist å ikke klikke seg inn her, men halo, det er bare litt over én uke, det går helt fint 🙂 Vi kan jo glede oss til inspirasjonen vi har i vente i høst 🙂 Nyyyyt en velfortjent ferie, superflinke og skjønne Eirín, uten en tanke dårlig samvittighet for det trenger du ikke å ha 🙂 Klem

 • Mina
  Nyyyyt ferien, det fortjener du!! Synes bloggingen din har vært super bra og inspirerende det siste året! Eirin tipser, har vært en stor favoritt og ikke minst at du har snappet aktivt:-):-) kos deg med ferien!!! Tenker å kjøpe boka di, så kan jeg kose meg med den når du har ferie!!! Klem Mina

 • Sandy
  Det har du all rett til å gjøre!! Har ikke tenkt noe over innleggene dine, de har høy alltid kvalitet og er inspirerende 🙂 NYT denne ferien, senk skuldrene og kos deg. Ser ut til at vi får oppholds også.. 🙂 <3

 • Celine
  Har ikke lagt merke til det jeg da, men det er jo åpenbart at enkelte perioder er bedre enn andre, slik er det vel på de fleste arbeidsplasser! Ta deg en fullt fortjent pause inntil da 🙂 Kos deg masse!

 • helene
  Skjønner avgjørelsen din godt, du har like mye rett til «100% ferie» som flere andre yrker har krav på. Dessuten fortjener du det 🙂 Nyt ferien, gleder meg til å følge bloggen videre i høst. Du er så flink!

 • Riktig god ferie! Så deilig!
  Selv synes jeg bloggen din har vært veldig bra i sommer, hehe – har ikke fått med meg at du har hatt vacation light fra den 🙂 Men når du sier det så kan jeg vel huske å ha lest det.
  Bloggen din er jo, som jeg skrev et blogginnlegg om tidligere, så bra og profesjonell. Du trenger ikke å lokke lesere med innlegg og lignende for å få lesere, den taler for seg selv. Så den klarer seg helt fint med noen dagers pause!
  Men nyt noen dager med heeeeeeeelt fri! Også gleder jeg meg til du kommer tilbake. Stor klem 🙂

 • Julie
  Det er deg så vell fortjent! Du skal ikke unskylde deg for å ta ferie! 😉
  Kos deg masse, slapp helt av <3
  Gleder meg til du kommer tilbake igjen! Stor klem til deg <3

 • Martine
  Åh, det høres ut som en kjempegod avgjørelse og jeg unner deg ferie av hele mitt hjerte! Du er alltid like flink, inspirerende og motiverende, men det er du selv om du tar pause i noen dager <3 Det trenger alle. Kos deg masse! Det er velfortjent. Klem fra Martine 🙂

 • Margrete
  Velfortjent! Alle har godt av litt ferie i blant <3 Kos deg med god samvittighet, og bare nyt fridagene!

 • Maren
  Leste nettopp reportasjen med deg i Det Nye nå. Du er fantastisk! 🙂 Jeg satt klistret til bladet mens jeg leste ord for ord! God, velfortjent, ferie! Nyt <3

 • Da får jeg lese boken din som jeg kjøpte her om dagen i mellomtiden, har lest noen sider hittil og den virker veldig bra! Alle trenger og fortjener et lite avbrekk i ny og ne. Ønsker deg en fin ferie 🙂

 • NYT ferien din, fine Eirín! <3

 • Vel fortjent Eirin. Jeg ville ikke ofret en tanke, når det kommer til å ta vare på seg selv. Jeg syns også at du har gjort det på den «rette» måten, og informert oss groupies slik at vi slepper å bli hysteriske og tror du ligger for døden dag to. 🙂 Kos deg masse <3

 • Emilie
  Kos deg med ferie – med god samvittighet!

 • Vårild
  Velfortjent!! Håper det blir en fin ferie med venner og kos:)
  – Mvh Vårild☺️

 • Maria
  Nyt ferien, Eirin! Jeg gleder meg til du er tilbake! 🙂

  God klem fra meg. 🙂

 • Celine
  Jeg ser at du har en klokke screensaver på iMacen din og lurte på hvor du lastet det ned? 🙂

 • Anne
  Dette fortjener du! Du er så flink til å blogge, og ikke minst levere inspirerende og fantastiske innlegg hele tiden <3 Håper du slapper godt av, og får en fin (velfortjent) ferie <3 Klem

 • Ingvild
  IKKE ha dårlig samvittighet, lover du? God ferie 🙂

 • Maiken
  Har lest bloggen din hele sommeren, og synes du har vært god på oppdateringer. Vi lesere er jo ikke like mye innendørs eller på mobil om sommeren, da er jo ikke behovet for hyppige innlegg så stort heller 🙂 God ferie, kos deg masse og nyt den! Den er virkelig velfortjent?

 • karen
  Hallais! hvilke størrelse har du i den stripete vide buksen? 😀

 • Malin
  Blir så glad når jeg leser all den positive repsonsen du får til dette innlegget! 🙂 Ville bare si at du er helt rå som i det hele tatt klarer å oppdatere hver dag (og så lenge da!!!), du trenger ikke å unnskylde noe 🙂 Ha en uforglemmelig fin sommer, nyt og kos deg!!

 • Have a great vacation! Hope you’ll have a great time 🙂
  xo Caro from http://www.carolineko.blogspot.com

 • ida
  Velfortjent! Gleder meg til å høre fra deg igjenn med ny inspirasjon og motivasjon både med mat, klær, trening osv ?

 • Andrea Olivia
  Absolutt fortjent Eirin! Nyt dagene og kos deg GLØGG!
  Gleder meg til å følge høsten din videre.
  Klem

 • Amalie
  Må si jeg synes du er den bloggeren som har oppdatert mest og varierende gjennom sommeren, godt jobba! Mens andte blogger sto litt stille i perioder (forståelig nok), var det alltid et nytt innleggen når jeg klikket innpå din blogg 🙂 God ferie, nyt det.

 • Malin
  Herregud, det fortjener du altså! Kos deg masse, unner deg virkelig fri fra bloggen 🙂

 • Hanne
  Velfortjent! Kos deg <3

 • Vilde
  Kos deg masse med velfortjent ferie, Eirin! 22 August er markert på kalenderen og jeg kan ikke vente med å klikke med inn på min favoritt blogg og fortsette å følge deg videre!
  Lost of love xx

 • Nadia
  Nyyyt ferien din! Gleder meg til nye innlegg, men før det så håper jeg du får koblet av, og konsentrert deg om andre viktige ting i livet!

 • Silje
  ENJOY EIRIN!

 • Julie
  Hei Eirin:)
  Nyt velfortjent ferie:)
  Jeg blir like glad hver gang jeg klikker innom deg- du skriver godt og reflektert med en indre glede og glød som jeg opplever som ekte! Håper virkelig ikke du slutter å blogge- du er min favoritt nr.1- hos deg henter jeg utrolig mye inspirasjon (det er ikke få ganger jeg har hermet innkjøp etter deg….kjærkomne gode tips for en treningsglad, moteintr. tobarnsmamma:)) Skjortene du tipset om fra Zara, ble klikket hjem i hvit og blå og blir hyppig brukt!
  En ting til, du er utrolig flink til å svare på spørsmål om både str. og hvor plagg er kjøpt- snilt og raust!
  Ha en fin kveld du flotte dame:)
  Klem

 • Sophie
  Kos deg masse med ferie Eirin! Det er bare latterlig om noen blir sure for at du tar deg fri ? Gleder meg til ny inspo til høsten ???

 • Hege
  Kjære deg! Selvfølgelig skal du kunne ta sommerferie med god samvittighet! 🙂 alle andre yrkesgrupper tar om lag 5 uker ferie i året, og ingen stiller spørsmål ved det. Unner deg å ta 100 % ferie og koble helt av. Det har alle godt av <3
  Nyt!

 • Isabel
  Så bra at du tar deg en ferie! Det er så utrolig viktig med en ferie innimellom både for å lade batteriene, og for å få tilbake motivasjonen. Elsker bloggen din, og gleder meg masse til å lese den utover høsten! 🙂

 • Hedda
  Enjoy!!

 • Ingrid
  Hei! Lurte på om du kunne ha et søkefelt på bloggen? (Mulig du har det og jeg ikke har funnet det, men det hadde gjort det lettere å finne frem til ulike innlegg ved å kunne søke opp ord!) Håper du nyter ferien din, klem!

 • Kristine
  Synes virkelig du fortjener en velfortjent ferie!! Du kommer alltid med gode innlegg, og masse inspirasjon? Må si at jeg savner dine daglige opptateringer og gleder meg masse til du er tilbake igjen?

 • Kjære Eirin, nå savner jeg bloggen din! Gleder meg til du er tilbake i morgen 🙂

 • Du er nydelig!! Godt du tar deg en velfortjent ferie.

  Ser du har eget domene. Hvor kjøpte du det og hvilken «bloggoperatør» bruker du? Er det WordPress?

Comments are closed.