fbpx

20 Responses to We’re back!

 1. Synes dette var en rotete video. Hadde vært bedre om dere hadde planlagt litt mer, men gøy å se dere på skjermen igjen i alle fall! 🙂

 2. Åh, dere er så skjønne!! 😀

  Men – hva er din absolutte favorittshampoo og balsam of all time? Eller hva bruker du til vanlig? Jeg trenger tips! Vet jeg har spurt mange ganger nå, men får ikke noe svar, haha 😛 😀

 3. Så gøy med video igjen 🙂 håper det kommer flere 🙂
  Men kommer det mer Antrekks innlegg når du er tilbake på bloggen får fult ?

 4. Dere er altså sååå søte!! Elsker at dere tar dere selv så uhøytidlig, kjører på med tullball og koser dere masse! Keep up the good mood, babes!

 5. Synes bloggen din har vært så kjedelig og upersonlig den siste tiden med bare “perfekte” bilder som egentlig ikke gir meg noe siden det blir for perfekt og upersonlig. MEN dette! Jeg elsker det! Og håper at dere kan fortsette med dette og at du kan begynne å bli mer personlig på bloggen igjen siden det gjør det så utrolig mye mer hyggelig å lese når vi få se litt av DEG, ikke bare bilder av den stilrene leiligheten og de minimalistiske detaljene. Ikke misforstå, det er fint det også, men uten noe personlig fra deg synes jeg det blir altfor ensformig og kjedelig dessverre.

 6. Hei 🙂 Jeg lurer også bare på om du har noen veldig god (og helst fuktighetsgivende) barberingskrem til legger å anbefale? 😀

 7. Kjempegøy!! 😀

  Såg på snapchatstoryen din hvor du hadde filmet noe kosttilskudd kalt LoveRaw Skinfood, og lurte på hvor dette var og hvor jeg kan kjøpe det? Evt. Kunne du testet ut og laget en review/tilbakemelding rundt produktet? Det hadde sikkert flere synes var interessant også 🙂

 8. Såå herlig video!!

  Jeg bare lurer på en ting, har du bestilt fra nike.com/no før? Er det toll på varene man bestiller derfra? Har hørt at Nike har fått norsk nettbutikk og at man dermed ikke trenger å betale toll, men vet du om det stemmer?

 9. Hei Eirin. Jeg må si det er litt skuffende å se på bloggen din i det siste. Det virker som du har mistet litt inspirasjon og ting har blitt litt overfladisk. Er du ikke like glad i å blogge lenger som du var før? Skulle ønske du kunne bli litt mer personlig, det ville gjort bloggen din mer ekte. Mye av de samme tingene som går igjen. Morsom video da, lo godt av denne 🙂

 10. Dere altså – haha!! Synes det er leit å se at du får kritikk for innleggene i sommer. Jeg synes du har vært flink til å inspirere i sommer jeg! Altså, du leverer jo innlegg hver eneste dag. Vi andre tar jo gjerne fri i flere uker i strekk! Jeg er i alle fall veldig fornøyd – eller hva jeg skal si.. hah! klem <3

 11. Hey Eirin ! I have been wondering for some time what you use under your eyes ? Always on snapchat, blog pictures and everything you have so pretty highlighted undereyes. Hope you understand what I mean <3

  xx greetings from Iceland

 12. Fantastisk! Så gøy å se at dere slipper dere løs 😉 Veldig fin blogg du har Eirin, har vært fast leser i mange år nå 🙂

Follow @ Instagram