D53A3597

· I’m in the pink mood today ·

Rosa er en av høstens trendfarger, og jeg tror jeg har blitt påvirket mer enn på bare motefronten. Neimen har ikke frokosten min blitt rosa også! Til tross for høstvær har dette så langt vært alt annet enn en blåmandag. Jeg kom meg opp på trening til første alarm som gikk 06:30, og etter en svett styrkeøkt som innebar roing til oppvarming etterfulgt av styrke på rygg og biceps, bar det hjem til denne deilige skålen med proteinrik bringebærgrøt. Denne oppskriften ble ganske tilfeldig til en dag jeg kjente at jeg var rimelig lei den vanlige havregrøten, men likevel ville ha i meg en god porsjon med næring etter en hard treningsøkt. Og da er jo havregrøt supert, men denne ble mer enn super næringsmessig – den ble fantastisk god. Siden har det vært en favoritt! En sommerlig, søt og syrlig variant, rett og slett. Ekstra god er den om du topper den med søt banan, nøtter, bær eller hva enn du måtte foretrekke.

// Pink is one of the trend colors this fall, and I think I’ve gotten influenced in more than just the fashion front. My breakfast has turned pink too! This Monday has been just great as I managed to get out of bed at 6:30 am to do my morning workout routine at the gym. After the workout I went straight home to make this yummy raspberry porridge. It’s sweet and sour at the same time, and tastes amazing. It’s also really nutritious filled with all goodies your body is craving in the morning! Especially with some yummy toppings (banana, nuts, fresh berries).. The recipe came to life as I was quite bored with my regular oatmeal.

D53A3661

Skjermbilde 2016-08-08 kl. 14.01.56

...

Etter trening tilsetter jeg eggehvite for ekstra protein, men dette kan sløyfes om du ikke føler behov for det. Jeg vet noen er litt skeptiske til rå eggehvite i grøten sin, men for meg er det bare en vanesak! Har det gjerne i smoothien også jeg.. Mens vi er inne på favoritter – jeg vil også tipse dere om en annen rosa, bringebærfavoritt. Clarins sin Lip Comfort Oil! Den kjøpte jeg først i honning, og da jeg brukte den opp prøvde jeg meg på bringebær. Fantastisk god på leppene, så vel som fin! Og The Body Shop sin håndkrem med lukt av kokos er perfekt å ha med seg i vesken mot høsten.. Lukter nydelig!

// After workout I add a raw egg white for extra protein, but If you think that’s kind of weird you can of course jump over this step. To me this is just a habit, and I add it to my smoothies as well. But hey – while speaking of things I like! I want to tip you guys about the Clarins Lip Comfort Oil in Raspberry as well. It’s simply amazing and non-sticky! Looks good too.. And the coconut hand cream from The Body shop? Well, let’s say it’s a must-have to bring in your everyday purse as where heading into fall season. Smells delish and keeps my hands moisturized through the days! I like the size of it too.. Have a great day!

D53A3563

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Raspberry morning porridge

Comments are closed.