D53A2848

D53A2814

D53A2820

D53A2836

· Wrapped up in homemade knit from my bestie ·

Mandag, tirsdag, onsdag.. Hvilken dag det er betyr ikke så mye for meg om dagen, jeg nyter hver dag som om det skulle vært en rolig søndag og godt er det (helt til ‘boblen’ sprekker igjen om noen uker..) I går kveld så jeg The Bachelorette finalen (blir jo nesten litt forelsket av programmet ♥♥) og After the final rose oppe hos bestevenninnen min med rekesmørbrød i fanget. Jeg var ikke i seng før sent, og sov til klokken tikket over ti i dag. Alle tiders! Og til min store glede var det blå himmel og sol, så jeg koste meg med første kaffekopp og et glass med nypresset grønn juice på balkongen til lyden av fuglekvitring og bølgeskvulp. Kanskje de to fineste tingene jeg forbinder med norsk sommer! Om morgenen elsker jeg å pakke meg inn i cardiganen bestevenninnen min strikket til meg til bursdagen min i fjor. Slike gaver er de aller beste, og jeg synes den er så fin! Hva står på agendaen deres i dag? Klem!

// Monday, Tuesday, Wednesday.. Which day it is doesn’t matter that much these days, and I’m kind of just enjoying each day like it was a slow Sunday morning. Feels great being able to relax this way before things get real again in a few weeks! Last night I saw the Bachelorette finale and The final rose at my best friends house and oh… Am I the only one who falls in love just by watching the program? Haha.. I didn’t go to sleep before laaate and slept till over 10 am this morning! Whoa that felt good. To my surprise the rain was gone and I woke up to blue skies and a nice temperature. I enjoyed my morning coffee and a glass of fresh pressed juice outside at the balcony with the sound of birds and waves in the background. That’s maybe the two things I love the most about Norwegian summer. It’s so idyllic! In the morning I love to wrap myself up in the knitted cardigan my bestie made for me my last birthday. So cute!

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Slow summer mornings

 • Susannecasandra
  Denne morgnen hørtes helt fantastisk ut ! Her i Kristiansand er det over skyet.
  Jeg skal få besøk av min lillesøster , så vi skal kose oss hos meg 🙂
  Ha en fin onsdag <3

 • Hei Eirin, hvor ser du The Bachelorette? Elsker det programmet, men finner ikke et bra sted å se det på nettet…<3

 • Gina
  Hei Eirin!
  Vet du om venninnen din strikker mot betaling? Jeg har sååå lyst på en slik cardigan, men kan ikke strikke selv 🙁

  Klem

 • Så delikate og fine bilder! Den cardiganen så superfin ut. Jeg pleier også å pakke meg inn i hjemmestrikkede cardigans, strikket av mamma <3

 • Nadine
  Hei, Eirin!

  Jeg bare lurte; siden det virker som om du har det ganske greit finansielt, hvorfor reiser du ikke mer? Det er så mye fint å se i verden, så mye vakkert verden har å by på. Jeg råder deg til å se så mye du kan nå som du er ung, og da mener jeg fjerne, fargerike steder, ikke vanlig Granca turer;)! Samtidig som du fortsetter å utvikle den suksessfulle jobben din så klart!

  Ha en helt fantastisk fin onsdag videre <333

  • Hei Nadine! Hadde det bare vært så enkelt.. For det første må man jo ha noen å reise med, og forståelig nok er ikke venner eller familie av meg like fleksibel mtp. jobb. Dessuten har jeg hund som jeg ikke kan forlate støtt og stadig 🙂 Men jeg er enda ung, så mye reise blir det forhåpentligvis med årene!

 • Berit
  Her for litt siden så tok du snap av en Nike pro tights så lurte jeg på hvor du har fått tak i den? ☺️

 • Martine
  Hei Eirin:) for en fantastisk blogg du har og ikke minst inspirerende! Titter innom her titt og ofte:) men en ting jeg lurte på, hvor får du sett The Bachelorette? 🙂

  Martine 🙂

 • Camilla
  Super søt jakke! Hvor er shortsen fra? 🙂 Fargen var jo helt nydelig.

 • Nathalie
  Hvor er shortsen fra? Så utrolig behagelig ut!

 • Anna Tejera
  Omg! Gjett om jeg tror du er lykkelig nå. Jeg fikk utgaven av DetNye levert på døren i dag, og virkelig….du stråler1 Gleder meg til å kunne lese til frokosten i morgen :)) Og du er jammen meg god til å holde på hemmeligheter. Jeg ville bare gi deg ros for det du gjør eirin, for du er virkelig dyktig! Klem fra Anna

 • Kristin
  Åh, den jakken ser utrolig deilig ut(!) Vet du om det er Skappeljakke evt. annen oppskrift?

 • Anna
  Hei:) Jeg har fulgt med på bloggen din leeenge men har aldri slengt igjen en kommentar, så det var jammen på tide! Finnes kun én blogger jeg virkelig elsker, og det er deg. Du virker som en utrolig målrettet og jordnær jente med høye ambisjoner, og det inspirerer meg veldig. Ikke minst har du gitt meg et tonn av inspirasjon innen mote (Norges best kledde etter min mening), interiør, mat og generelt en bedre livsstil. Kikker innom to ganger om dagen, og det skal jeg fortsette med til dagen du slutter.
  Klem Anna

 • Christine
  Hei Eirin, kan du lage ett innlegg hvor du viser cardiganen du viste i innlegget?

 • Astrid
  Hei Eirin!

  Hvor finner du episodene til the Bachelorette?<3

  Klem<3

 • Tam
  Hei!
  Hvor er det du så på bachelorette hen? 🙂

 • maria møller
  Så nydelig bord! Hvor har du kjøpt det? 🙂

 • Laura
  Hey Eirin! Do you know if any webshop sells (And ships) Det Nye-magasinet worldwide?
  Would love to get the issue with you on the cover, but sadly I don’t live in Norway! Xx

 • Høres ut som ein herlig morning!! og nydelige bilder som alltid!
  Tusen takk for svar på glassa, dei skal bestilles i dag 😉
  og her kjem oppfølgingsspørssmål, du har så masse lekkert, hehe..

  Det lekre kvite serviset ditt som er så enkelt og stilreint, som kaffekoppen din på bildet i dag,
  og dei kvite asjettene – kva merke er det?

Comments are closed.