D53A2548

D53A2570

D53A2540

D53A2564

The perfect bedside lamps
· for late night reading ·

For noen uker siden skrudde jeg opp to nydelige nattbordlamper i matt svart med marmor steinplate. Jeg synes det ble så fint! Nå er det virkelig ingen unnskyldning for å lese på sengekanten lengre – jeg har kjøpt meg en hel bunke med bøker som jeg ønsker å komme meg gjennom i høst. Nå skal jeg begynne, litt hver kveld. Når det kommer til å skru opp ting på veggene har jeg alltid litt angst, spesielt med tynne gipsvegger. Det er litt utfordrende, men med de rette festene blir det raskt til en lek. Jeg hang opp begge lampene på under tjue minutter og kjente jeg var litt stolt etterpå. Haha! Til min store glede ble også nattbordene mine levert i dag etter flere uker med venting, og jeg gleder meg til å vise dere dem også. To fine stikkord: gull og marmor. 

// Two weeks ago I hung up two bedside lamps in black and marble and I absolutely love the result! Now there really is no excuse to not read before bedtime. I actually recently bought a whole bunch of books that I want to read, and this fall I’m definitely starting. A little bit of reading each night sounds so relaxing to me. When it comes to screwing things up on the walls I have a little bit anxiety. Especially because I have plaster walls! But with the right mounts it’s easy, and I hung these babies up in under 20 minutes. That was a proud moment haha! Today my bedside tables arrived as well, and I can’t wait to show you.

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “At the bedside

 • Isabell H.L
  Såå lekre lamper Eirin! Hvor er de fra? ?

 • Susannecasandra
  Ååå disse var kjempe fine 🙂
  Hvor er disse fra ?:)

 • le
  Jeg digger deg og bloggen din eegentlig, men i det siste har den blitt kjedelig igjen. (Du ble jo så gøy i en periode!) Nå er det liksom «her er min grønne juice», «her er en vase» osv. Det blir litt upersonlig og ..tja..kjedelig. Synes jeg da.

  • Du har sikkert ikke fått med deg innlegget, men i sommer tar jeg meg litt ferie her inne og derfor er ikke bloggen helt 100% 🙂 Tilbake for fullt snart! Har likevel valgt å blogge litt innimellom for å holde liv her inne, men kanskje det er bedre med helt fri for å ikke ødelegge kvalitet!

 • Henriette
  Heisann søte deg! Har spart penger siden du kom ut med boken din, og idag Har jeg endelig vært og kjøpt boken din! ? Gleder meg til å sitte meg ned og lese den ❤️☺️

 • Julie
  Elsker den måde du blogger på!
  Du virker så nede på jorden og ikke prøver på at bevise verden noget du ikke er for at blive kendt..
  Du er så inspirrende.
  Må vide hvor er nat-lamperne fra?
  Klem fra Danmark.

 • Cecilie
  Så fint. Hvor er de fine lampene fra?

 • *
  Hei! Hvis du liker å lese; har du testet ut nettsiden «goodreads»? Utrolig motiverende å kunne notere ned bøkene man har lest.

 • Kjersti
  Må si meg uenig i kommetaren over her. Syns innleggene er fine og inspirerende også nå når du har sommerferie. Merkes så klart litt at du har tatt ferie, men synes i hvert fall ikke det du legger ut drar ned kvaliteten på bloggen i det hele tatt 🙂 Henter fortsatt mye inspirasjon her, og elsker å klikke meg inn hver dag for å lese. Selv om bloggingen kanskje ikke er ditt beste for tiden, gjør du det så enormt bra til vanlig at dette fortsatt er mye bedre enn mange andre 🙂

 • V
  Hei vakre.
  Referer til kommentaren øverst her som klager på at ting er kjedelig her inne og ditt svar: syns absolutt du gjør en god ting i å poste av og til selv om du har tatt deg litt ferie, for det er veldig mange andre som ikke har noenting i mot at du skriver upersonlige innlegg for en periode syns nå jeg! Ferie fortjener du, og noen innlegg er bedre enn ingenting – upersonlig eller ei.
  Ha en nydelig dag videre!
  Klem.

 • Elise
  Hvor har du kjøpt lyspærene? Har samme lamper, og synes dine er skikkelig kule!

Comments are closed.