D53A2739

.. Now I can finally have my green juice again!

For noen måneder siden streiket juicemaskinen min, etter nesten fire trofaste år. Jeg husker jeg fikk den til 18 årsdagen og ble helt hektet på juicing! Jeg tror aldri jeg har brukt noe så ofte som den. Gleden var stor da jeg fikk denne fine juiceren til bursdagen av familien forrige helg, og enda større ble den da jeg tok min første sipp av den grunne juicen min igjen. Mmm! Snakk om og virkelig kjenne at dagen blir kickstartet på en forfriskende og sunn måte.

// A few months ago my dear juice machine broke after almost four faithful years. I remember I got it at my 18th birthday and I immediately got hooked on juicing. I have never ever used a machine at the kitchen that much before! I was so happy and excited when I got a brand new juicer for my birthday last weekend. Thank you best family in the world! Taking the first sip of my very own green juice this morning was almost like a hallelujah moment. I’m back baby! Haha.. It always feels amazing to kickstart the day with a freshly pressed green juice. You can just feel the energy kick in like from blah to ta-dah!

D53A2619

D53A2723

· My favorite green juice ·

1/2 sitron / 1/2 lemon
En stor håndfull spinat / A handful spinach
2-3 cm fersk ingefær / 2-3 cm fresh ginger
En håndfull fersk ananas / A handful fresh pineapple
Ca. 1/2 rød chili / About a half red chili
1/2 agurk / 1/2 cucumber

.. Hell juicen over i et glass med isbiter, gjerne bland inn litt kokosvann, og topp med mynteblader. Friskt og godt!
// Pour the juice over in a glass with ice cubes and add some coconut water if you have. Top with fresh mint leaves!

D53A2669

D53A2749

Hope you love it as much as I do! Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “My new juicer

 • Julie
  Hei Eirin!
  Jeg lurte på hvor du ser på the Bachelorette? 🙂 Jeg følger henne på snapchat og klarte å gjøre akkurat det samme som deg haha!

 • Elise
  Hei!
  I går la du ut snapp angående ungkarskvinnen, og ellers når du har maraton av det og ungkaren. Hvor er det du ser på det egentlig? ?

 • Marianne
  Hvilken juicemaskin er det? 🙂 Den grønne juicen tror jeg at jeg må teste ut!

 • Love it, Erin! What brand is it?

 • Camilla
  Hva heter juiceren? Har lenge vurdert å kjøpe meg en☺

 • Susannecasandra
  Mm, denne så god ut 🙂 den må jeg prøve 🙂
  Ha en fin tirsdags kveld 🙂

 • Bente
  Hvilket merke er maskinen? 🙂

 • Ida
  Så godt ut! Litt utenom, men kan jeg spørre hvilket proteinpulver/proteinshake du bruker etter trening? (Leste noe om dette i et innlegg for litt siden). Har du noen anbefalinger når det kommer til innhold og smak? Mulig det er veldig individuelt, men hadde vært interessant å høre 🙂

  Ha en fin uke videre 🙂

 • Dani
  Hej Eirin, följt din blogg i några år nu och vart så kul att få hänga med dig när du tex. studerade mode i NYC. Undrar om du skulle kunna ge några tips på vad man ska tänka på om man ska bosätta sig under en längre period i ett annat land, mer specifikt just USA. Om du har några konkreta exempel på vad man ska tänka på extra mycket och vad du till exempel hade gjort annorlunda i efterhand. Hade varit jättesnällt!!
  Kram

 • Margrete
  Hvor har du kjøpt den fine potten til å ha basilikum i? Takk for oppskriften, den gleder jeg meg til å prøve!

 • Åh vad gott! Ska börja dricka gröna juicer på morgonen efter semestern, dvs i helgen!

 • Renate
  Har akkurat lik juicer, er kjempebra! Hvor har du kjøpt kjøkkenmaskinen din? Kjempelekker! Klem

 • Sina
  Hei Eirin,

  Så du skulle på ferie nå til Grand Canaria, så deilig ! Lurte bare på om du ordnet alt til reisen selv eller om du fikk hjelp med å bestille hotell,fly osv. Kan du lage et innlegg om hvordan du gikk frem og hva du har bestilt med i turen ?

  Ha en fin dag 🙂 Klem

  • Hei Sina! Jeg bestilte pakkereise via finn.no 🙂 Det er veldig enkelt! Bestilte all inclusive, spa og transport i tillegg til fly og hotell. Du får forespørsel om hva du ønsker å ha med under bookingen! Klem

 • Vilde
  Hvordan klarer du å holde liv i plantene dine? Sliter skikkelig med å holde basilikumen lenge..

  • Jeg fyller vann i bunnen av potten og lar urtene trekke i ca. 10 minutter – deretter fjerner jeg vannet igjen. Da drukner de ikke 🙂 Gjør det en til to ganger i uken. Ellers har jeg næringspinner i jorden + fyrstikker for å holde fluene borte.

 • Jeg er endelig overbevist – juicer it is. Det ser så digg ut! Leser bloggen din hver dag og må bare si at du tar så utrolig fine bilder 🙂 Elsker looken på dem.

Comments are closed.