D53A2411

D53A2372

D53A2467

Milk and cake

D53A2534-001

D53A2492

.. Now this is what I call a perfect Sunday

Natt til i dag hadde jeg sleepover med muligens en av de søteste vesenene jeg kjenner. Ingenting slår sene jentekvelder med biff og vin på menyen, etterfulgt av hjemmelaget sjokoladekake og oppsending av papirlykter på bryggen når klokken har tikket langt over midnatt. Åh, som vi koste oss! Jeg har virkelig ikke ledd eller kost meg så mye på lenge. Vi hadde handlet inn til den søndagsfrokosten, men naturligvis klarte vi å forsove oss og Bella måtte avgårde. Jeg? Vel, dynen ble dratt inn i sofaen og det ble kakerester med melk til frokost, med Friends på skjermen (min faste søndagstradisjon når muligheten byr seg). Det er det som er så fint med søndager – de er alltid like chill, selv med den beste samvittigheten. I mitt hode er mandag enda langt unna, og jeg har ingen andre planer enn å kose meg glugg ihjel denne ‘fridagen’. Håper dere gjør det samme og at helgen har behandlet dere mer enn bra. Stor klem ♥

// Last night I had my sweetest girl Bella over for girls night and sleepover. Nothing beats late nights with great friends plus beef, wine and homemade chocolate cake on the menu. We we’re talking and laughing for hours, and over midnight we decided to walk down to the pier and send up sky lanterns. It was a success! I haven’t had so much fun and laughed so much in a looong time. We bought a lot of food and planned the best Sunday breakfast, but after three bottles of wine and a little bit lack of sleep we of course slept in. Bella had to run an errand, and myself? Well, I think the pictures speaks for themselves. I dragged my duvet into the living room and had cake and milk for breakfast. That’s what I love about Sundays – they’re so chill and you can do ‘nothing’ with the best conscience and wake up fully rested and prepared for a new week on Monday. I hope you too have enjoyed the weekend to the fullest. Xx!

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “Sunday chill

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe deilig ut, akkurta sån en søndag skal se ut ! 🙂
  så koselig med jentekveld, så ut som dere koster dere masse på snap 🙂
  kan jeg spør hvor den grå genseren du hadde på deg i går kveld er fra? å hvor pysj buksa du viste på snap i sta er fra?
  ha en kjempe fin søndag videre ! <3

 • Hei, Eirin 🙂 Jeg er ny leser av bloggen din. Liker det enkle og minimalistiske designet.
  Kvaliteten på bildene dine er perfekt. Lite reklame som distraherer.

  Ønsker meg å se flere bilder av leiligheten, kontoret og bilen din i fremtiden.
  Hvilken Cayenne er det du har og hvorfor bør jeg kjøpe boken din?

  Keep on blogging and vlogging 😉

  • Hei Jarle! Det var hyggelig å høre. Ønsker er notert! Når det kommer til bilen min så tok jeg til ‘fornuft’ og kjøpte meg en EL-bil istedenfor for noen uker siden. Føles overraskende bra! 😉 Boken min burde du kjøpe for å plukke opp tips og triks innen stort sett alt her i livet, og ikke minst bli mye bedre kjent med meg og hva jeg står for ‘bak’ bloggen. Den er jo ikke så veldig privat og personlig av seg for å si det mildt! Riktig god søndag 🙂

 • Looks so cozy!
  Have a wonderful Sunday 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

 • Så deilig!! Akkurat slik en søndag skal være 🙂 Her ble det faktisk rengjøring av hele leiligheten, besøk og Brann-kamp. Deilig å ha rengjort leiligheten for den kommende uken i det minste, hihi! Ha en nydelig søndag videre, fine deg <3

 • Dette så ut som en perfekt søndag! Og gårsdagen hørtes ut som en perfekt lørdag, lite slår en skikkelig sleep over 🙂

 • Malin
  Sånn har vi det i leiligheten her idag og! Byttet ut kake med amerikanske pannekaker da, hehe 🙂 Jeg lurte på en ting, tror du at du kunne prøve å lage en «søke» knapp på bloggen din? Eller har du det, kanskje bare jeg som er dårlig til å lete? 🙂 Det er så fint å kunne søke på blogger på egen hånd, i stedet for å måtte spørre deg om noe du kanskje allerede har lagt ut! Om du forstår hva jeg mener? 😀 Vil så gjerne spørre hvor lykten din er fra, er mulig du har sagt det før da! Ha en nydelig søndag!

 • Irene
  Så fint du har det!<3 Kan jeg få lov til å spørre hvor du har kjøpt teppet ditt? Og bordet?:-) Klem!

 • I.C
  Du er skjønn, Eirin! God søndag til deg <3 Håper du er lykkelig 🙂 Der fortjener du!

 • Yvonn
  Så utrolig deilig!
  Hvor er den svarte lykta du har tent lys i, fra? 🙂

 • Stine
  Du har blitt så innmari kjedelig i det siste :-/ Det var så morsomt å lese bloggen din før og koste meg virkelig og kommenterte ofte, men nå skriver du nesten ingenting lenger og alt er bare svart hvitt og alt for perfeksjonistisk. Vet at dette er blitt på en måte din stil, men koste meg mye mer med bloggen din før da du var litt mer «fri» hvis du i det hele tatt forstår hva jeg mener. Naturlige tekst og bilder og ikke så overtenkt og satt opp alt sammen.. Det er jo selvfølgelig kjempe flott men driit kjedelig og gir meg ingenting. Håper du tar til deg dette og vurderer å blogge litt på gamle måten sånn innimellom i hvertfall 🙂

  • Hei Stine! Jeg har tatt meg sommerferie her inne og prioriterer ikke blogg så mye om dagen, så jeg forstår godt hvor du kommer fra 🙂 Når høsten kommer skal je ta tak og sparke meg selv litt bak igjen på bloggfronten. Takk for konstruktiv tilbakemelding, bare vit at jeg er klar over det! 😀

 • Maren
  Det så bare kjempedeilig ut!!
  Må bare si at jeg elsker bloggen din! Finner så mye inspirasjon til både hjem og livsstil på bloggen og i boka di! Lurer litt på den konkurransen du hadde da du lanserte boka. Har du annonsert en vinner?
  Ha en fortsatt fin søndag! 🙂

 • Sofie Josefine
  Hei 🙂 Skal du inn til Oslo denne uken ?

 • Hei.

  Jeg lurer på hvor du har fått tak i marmorplaten din?
  Er på jakt etter en sånn «liten» selv til ting og tang 🙂

 • Caroline G
  Hei Eirin! Hvor har du kjøpt den utrolig flotte sofaen din, og er den behagelig å sitte/ ligge/ slappe av i?

  • Hei Caroline! Den er fra Bolia og er knallfin – komforten derimot er så som så. Blir litt vondt i ryggen om man sitter for lenge siden ryggen er så lav og den er nokså hard. Jeg hadde nok ikke kjøpt den om igjen, uansett hvor fin den er! I hvert fall ikke til hovedstue, men kanskje til et rom man ikke bruker like mye 🙂 Det er liksom ikke en kosesofa til filmkvelder! Det kunne jeg tenkt meg 😛 Haha

 • Hei, du eg elsker dei fine glassa dine –
  sitter alltid og ser på dei og lurer på kor dei er ifra!!
  Så det er på tide å spørre, hehe, kor har du kjøpt dei?? 🙂

  ELSKER bilda dine, alltid like vakre!! Det såg herlig ut 🙂

 • Anniken
  Hei. Hvilken farge er det på veggene og hvilket gulv har du? Kjempefint 🙂

  • Hei Anniken! Jeg har Pure Lady Klassisk hvit 02 matt på veggene. Gulvet heter Berg&Berg Eik XXL Øland Ekstra Hvitoljet 🙂

 • pia
  Hei Eirin! Hvor er det teppet er fra? Du har skrevet det før men klarer ikke finne det noe sted på bloggen. 🙂

Comments are closed.