D53A1798

Da var helgen her igjen, men for å være helt ærlig så går det helt i surr for meg. I går trodde jeg et lite øyeblikk at det var mandag, mens da jeg våknet i dag følte jeg at det var søndag. Men det er det som er så fint med sommerferie – man kobler rett og slett så mye ut at ukedagene har plutselig ikke så mye å si lengre. Hver dag er en fryd, og jeg prøver å nyte denne sommerferie-modusen jeg er i til det fulle før høsten og den travle hverdagen banker på døren igjen! Jeg har ikke kjent på den på flere år. Timene på morgenkvisten i dag har vært rolige med håret i dott og full kaffekopp, akkurat slik lørdag skal være.

// Weekend is here again, but to be honest I’m completely confused when it comes to which day it is. Yesterday I thought it was Monday for a second, and when I woke up today I felt like it was Sunday. But that’s the great thing about summer – you start loosing count and it really doesn’t matter. I’m trying to enjoy this lazy mode to the fullest before autumn kicks in. My Saturday morning was slow, just like it’s suppose to be. Hair up and lots of coffee.

D53A1831

· Today’s makeup ·

Hair up / weekend on

Nå som vippene mine er av, har jeg fått litt gnisten tilbake på sminkefronten når det kommer til øyesminke. På kveldstid kjører jeg både vipper og bryn på castorolje, mens på dagtid leker jeg meg litt med både det ene og det andre. Cath tipset meg om å bruke solpudderet mitt på øyelokkene også, og jeg har blitt helt hooked! Bruker bare fingrene. Synes det er såå fint til hverdags, spesielt når man rammer inn øynene med våtliner langs vippekanten i tillegg.

// Now that I have removed my lashes I feel like I have gained some passion for eye makeup again. Before I go to bed I apply castor oil to both brows and lashes, and in the daytime I play around with my palettes. Cath told me that I should try to wear my bronzer on my eyelids as well, and I absolutely love it! I apply it with my fingers and voila, all of a sudden my everyday makeup goes to a whole new level. Applying a little bit eyeliner too and I’m good to go!

D53A1885

Mange av dere stiller spørsmål om brynene mine.. Siden Browrehab åpnet i nye lokaler her i Bergen har flinkeste og søteste Ina tatt seg av dem (sponset behandling). Hun er så dyktig, og jeg føler meg så fresh når jeg går ut av salongen! Med litt voksing og farging har de aldri sett bedre ut føler jeg.

// Many of you ask me about how I do my brows.. Ever since Browrehab opened here in Bergen Ina has been taken care of them. She’s so good and I feel great when I leave the saloon after a little bit of color and waxing. To me brows is super duper important, I feel naked if I don’t fix them haha!

D53A1790

Enjoy the weekend sweethearts!

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “Hair up / weekend on

 • Susannecasandra
  Så fint sminka du var, like fin som Altid 🙂
  Ha en kjempe fin lørdag 🙂

 • Sara
  Mulig du har skrevet det før, men lurer på hvor jakken er fra. Har sett etter en slik type jakke en stund, men har ikke funnet en jeg liker ekstra godt. Din er kjempe fin!

 • Christina
  Hei fine deg! Ha en super helg❤️

  Hvor er den jakken fra?
  Klem

 • T
  Hallooo! Den nydelige genseren! Hvor er den fra? ?

 • Vibeke
  Hvor har du kjøpt kaffekoppen? 🙂

 • Stine
  Så utrolig fin, hadde vært veldig kjekt om du kunne laget en sminkevideo ? håper du får en god helg!

 • Jenny Kristine
  Hvor er jakken fra? Kjempefin 🙂
  God helg! <3

 • Anne
  Hvilket solpudder bruker du?☺️

 • Merete
  Du er vakker! Hvilket solpudder bruker du?

 • Veronica
  Hvor er jakken fra? Den var så fin?

 • Rebekka
  Hei Eirin! Elsker blogger din:-) Men jeg lurer på en veldig viktig ting! For på finn ligger det ute en Louis Vuitton Noe som tydligvis er kjøpt av deg, og jeg tenker å kjøpe den av hun som selger den:-) Men stemmer det at du solgte den til en jente som het Tine? Den selges så billig at jeg er i tvil om den er ekte…

  Mvh Rebekka:-)

 • Anne
  Takk for svar❤️ Jeg lurte mest på hvilket solpudder du bruker i fjeset?☺️

  • Warmth av Bare Minerals har jeg brukt i alle år 😀 Cath mener denne er veldig fin på øyelokkene også men jeg har ikke prøvd! Bruker IsaDora sin her fordi den er helt matt på fargen og jeg liker det best til øynene! Klem

 • Hei Eirin 🙂

  Hvor og hva gjør du med øyenbrynene dine ? Jeg bor selv i Bergen og er ute etter noen som er flinke med øyenbryn, syns dine ser så fyldige og fine ut 🙂

  Rebekka

  • Hei Rebekka! Jeg farger og vokser de hos Browrehab i Bergen. De har også hjulpet meg å finne min naturlige form og lært meg hvordan jeg kan bygge dem opp igjen etter overnapping i tenåringsaldresen.. Veldig fornøyd med at jeg får hjelp der 🙂 Klem

 • Mina
  Har du ikke rå til å betale for å få ordnet bryna dine? Eller kanskje det er sånn du klarer å få spart opp i det lange løp. Du stod frem på TV å skrøt sånn av at du ikke drakk alkohol. Hva skjedde med det plutselig ? Identitets utfordringer ? Dårlig selvbilde eller er du bare fake kanskje ? Likte deg på bloggerne. Nå er du i stor grad veldig materialistisk og overfladisk. Kjenner deg igjen. Regner med at du ikke gjør det heller. Håper at du finner deg selv en dag. Å være såpass umoden er ikke bra. Regner med at du ikke har guts nok til å publisere denne meldingen. Viktigste av alt er at du leser den og reflekterer seriøst over hva du har blitt og hvordan du faktisk fremstår. Takk!

  • Oida! Med den holdningen skjønner jeg godt at du likte meg best da jeg var på bloggerne – da hadde jeg det jo ikke noe særlig bra, og du virker ikke som en person som ønsker andre godt utifra kommentaren din (…)

   Jeg vil heller si at jeg har funnet meg selv, blitt tryggere på hvem jeg er og ikke minst blitt mer avslappet til livet. Er ikke så sunt å sitte på en øde øy alene i en leilighet, spiseforstyrret, livredd for sosial omkrets, mennesker (og alkohol) som et resultat av en tøff barndom når man er 18. Hvor positivt er det? Man forandrer seg mye fra 18-22 og nå er jeg veldig, veldig lykkelig og ikke minst trygg på absolutt alle mulige plan.. 🙂 Ønsker deg likevel alt godt og sender mange (MANGE) positive, gode tanker!!

 • Madeleine
  Så søt du er, Eirin! Har nylig blitt kjent med bloggen din, da jeg ble anbefalt å titte innom her av en venninne 🙂 angrer ikke, elsker blogginnleggene dine. Ha en superflott dag!

 • Heidi
  Hei! Du var utrolig fint sminket 🙂 Kan du utdype hva du mener med å bruke solpudder på øyelokkene? Bruker du det som en øyeskygge? Har du bare solpudder på øyelokkene på bildene over? Fint var det iallefall!

  • Jeg bruker det som øyenskygge, påfører enkelt med fingeren. Har ikke noe annet enn solpudder og litt eyeliner på øynene 🙂 Takk!

 • Martha
  Hei, må sei eg lika måten du står opp for deg sjølv i kommentaren over!! Det står det respekt av 🙂 Også lurte eg på kor du hadde kjøpt det fine smykket med bokstav på?

 • Camilla
  Nydelige deg! Spørsmål: hvordan lager du gif (de tre bildene) på bloggen? Stilig! ❤️

Comments are closed.