D53A0662-001

.. Mega Chlorella cleansing bar
The Estée Edit By Estée Lauder

Jeg vet ikke med dere, men når jeg er på Sephora elsker jeg å kikke på alt de har og teste ut nye, spennende ting. Da jeg var i New York på nyåret lanserte Estée Lauder The Estée Edit i samarbeid med Kendall Jenner og it-girl Irene Kim, og de aller fleste produktene var SÅ fristende. Jeg med min interesse for grønne ting, kjøpte med meg denne Chlorella såpen som virker rensende på huden. Det var ikke før i forrige uke jeg fant den igjen uåpnet i siste rest av flyttelasset, og siden har jeg brukt den hver morgen og kveld. Den er virkelig amazing og jeg har aldri følt meg renere i huden etter rens.

// I don’t know about you, but every time I find myself at Sephora I love to look at absolutely everything and go for ‘new and exciting products’ hunt. When I was back in New York about four months ago, Estée Lauder launched The Estée Edit in colab with Kendall Jenner and it-girl Irene Kim. I swear almost all of the products where so incredible tempting! But with my love for green stuff, I bought the Mega Chlorella Cleansing Bar. It wasn’t until last week that I found it in the last vestige of moving bandwagon. I’ve used it every morning and every night since, and it really is amazing. I’ve never had cleaner skin!

D53A0653

D53A0661

A mega-shot of green goodness for your face

Denne såpen er uten parabener og gjør virkelig jobben sin samtidig som at den lukter godt (nei den lukter ikke alger og nei du blir ikke grønn av den). Du kan virkelig føle på huden at den får meg seg alt av smuss og urensligheter samtidig som at den gir næring til huden med vitamin B, C og E fra Chlorella algene. Etter bruk blir huden umiddelbart etterlatt myk, forfriskende, ren og fuktet. Jeg har hørt at det er en «alt-mulig-såpe» som kan brukes til alt fra å vaske sminkekoster til å påføre på leggene før barbering. Jeg derimot foretrekker å bruke hver minste lille bit av den til ansiktet mitt. Nada bortsløsing!

// This soap is free from parabens and it really does the job as well as it smells good and refreshing (no it don’t smell like algae and no you don’t get green by using it). After wash you can really feel how deeply it cleanses the skin, as well as it nutritions with vitamin B, C and E from the Chlorella. I’ve heard that it also can be used when shaving legs, or when cleansing makeup brushes. I on the other hand only use it for my face so that nothing goes to waste!

D53A0654

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “I love this thing

 • tonje
  Kan man bestille fra nettet fra sephora?

 • Susannecasandra
  Denne såpa var fin 🙂
  God helg 🙂

 • Isabella Lessa
  Olá!

  Conheci seu blog á uma semana e fiquei encantada, ele é lindo! Já percorri os posts desde o início, estou apaixonada por ele, parabéns pelo lindo trabalho!
  Muito sucesso e espero por novos artigos. Sou do Brasil e escrevo em português para facilitar na tradução (kkk).

  Beijos!

 • Spennende – kanskje jeg må bestille meg en slik en 🙂

 • Beate
  Hei!
  Hvilken Str har du i Pink t-skjorten din fra Ganni? (Så den på snap i dag)

 • Jennifer
  Hei

  Kunne du laget et innlegg om hvilke løsninger og materialer du har gått for på badet?

  Mvh
  Jennifer

 • bell
  Har du valgt å ikke ha tredemølle i den nye leiligheten? 🙂

Comments are closed.