D53A7054-001

D53A7044

D53A6762

D53A6999

Blue dress

D53A6901

D53A6817

D53A7010

D53A6754

D53A6797

D53A6940

Bracelets: Céline
Sandals: Steve Madden
Dress: By Malene Birger / HERE
Sunglasses: Dior
Bag: YSL

Yabba dabba doo,
Happy Friday to you!

Da var fredagen her, and it feels grrrrrreat! I dag står litt forskjellig på planen. Først og fremst skal jeg jobbe på kontoret noen timer, før det bærer hjem for å bake og blåse opp ballonger for morgendagen. Yaaay! Det gøyeste med bursdag er nesten hele forberedelsene synes jeg (men bare nesten, haha). Jeg elsker å styre på! For noen dager tilbake delte jeg et bilde av en blå kjole mange av dere lurte på hvor var fra, og her har dere den. Det er i mine øyne den perfekte dagkjolen som først og fremst ser klassisk og fin ut, men som også er veldig behagelig å gå med. Jeg simpelthen elsker den!

// Friday has arrived, and it feels grrrrrreat! Today a lot of fun stuff is on my agenda. First of all I’m working at the office for a couple of hours, and then I’m heading home to blow up balloons and start baking for my birthday tomorrow. Yaaay! The most fun part about having birthday is doing all of the preparations. Or maybe not exactly, but almost haha. I love it! A few days ago I shared a picture of this blue dress on my Snapchat (EirinK), and here you have it. It’s the perfect everyday dress in my eyes. It looks classic and feels super comfortable. I simply just love it! Happy weekend sweeties. Xx

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Birthday weekend

Comments are closed.