D53A9265

YAY!

D53A9332

.. Da jeg fant egne poser med kirsebær i frysedisken på dagligvaren ble jeg helt i hundre. Jeg elsker kirsebær, og alt av matvarer som smaker det! Yoghurt, godteri, iskrem, syltetøy, smoothies.. You name it! I dag fikk jeg lyst til å prøve meg på hjemmelaget kirsebæris. Om sommeren er det alltid greit med sunnere ispinner i fryseboksen som man kan kose seg med dagen lang så mye man bare orker! Og disse? Tennene løper i vann bare ved tanken. Mmm!

// When I found bags of frozen cherries in the freezer at the grocery store my heart kind of skipped a beat. I love love love cherries and everything in food that tastes like it! Like yoghurt, candy, ice cream, jam, smoothies.. You name it! Today I felt like making cherry popsicles and the result turned out to be a-m-a-z-i-n-g. I love to have healthier alternatives to ice cream in my freezer in the summer! Then I can eat it all day long with the best conscience.. Mmm!

D53A9149

· I n g r e d i e n t s ·

En håndfull kirsebær / A handful of cherries
50/50 vaniljekesam & gresk yoghurt / 50/50 vanilla quark & greek yoghurt
Honning, dadler, eller banan for sødme (smak deg frem) / Honey, dates or banana as sweetener
En liten skvulp kokosmelk / A little bit of delicious coconut milk

D53A9274

.. Mix everything in a blender, pour in some
popsicles molds, freeze & enjoy!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Cherry popsicles

 • Susannecasandra
  Disse så kjempe gode ut !:)

 • I absolutely love cherries! And those popsicles look so yummy!
  I need to try this recipe out! Popsicles are perfect for summer time! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

 • Anne
  Dette så virkelig deilig ut! Isformer har stått på investerings-lista mi i lange tider. Med denne oppskriften tilgjengelig er det ingen tvil om at det skal kjøpes inn!

 • Lily
  Er de frosne kirsebærene stenfrie? 🙂

 • Stine
  Hei! Litt off topic, men jeg lurer på hvordan du får hårfargen din? Farger du bunnen og tar striper i resten? Kjempefint! ?

 • Hanna
  Hei! Hvordan får du de fine, hvite rammene rundt bildene dine på instagram? 🙂

 • Ingrid
  Nam! Ville bare titte innom og si at jeg likte intervjuet med deg i Det Nye! Kjenner meg sånn igjen i mye av det du sier, spesielt det med at det ikke er helt sosialt akseptert å ikke drikke, og å bli utestengt fra fester på grunn av et valg man har tatt rundt alkohol. Ble selv 18 i år, men har et litt anstrengt forhold til alkohol pga personlige hendelser fra barndommen. Synes bare det er fint at du har satt dette litt i fokus, og er glad du har fortalt din egen personlige historie rundt dette, det har i hjulpet meg og sikkert mange flere. God helg!

 • Jeanette
  er ikke dette moreller?

 • Synne
  Gratulerer så masse med dagen Eirin! Jeg elsker bloggen din og hvordan du virker som person, og du fortjener en fantastisk dag!
  Jeg har et spm, har the bachelorette sesong 21 (med jojo) kommet ut? Isåfall hvor ser du det?? Er heelt avhengig!!

 • Synne
  Jeg har vært fast leser i fler år nå, og du inspirerer fortsatt hver dag!! Ah tuusen takk for link, nå blir det bra fremover:D

 • This seems so easy and fun to do! Not to mention, yummy! I might try this with watermelon!

  -Aizel
  //aizelnuttt.blogspot.com

Comments are closed.